Jessica Westerman

19 april.

2009-04-19 22:07:40

Nu har jag beställt min Heidi Klum t-shirt! Blev en grå då jag tyckte jag har en hel del vita t-shirts redan. Längtar bara tills den kommer och hoppas på att den passar.    Idag har allting kännts så bra, jag har kunnat vart utee en liten stund. Jag behöver inte röra mig på det där handikappade sätter längre, det ondaste är borta, och jag verkligen känner hur jag kan göra mer o mer saker och röra mig mer normalt för varje stund som går. Doktorn imorgon med, sen blire freedom från sjukhus!  Yes finally.    Nyss hade jag hur mycket att skriva om, men allting försvann och nu kommer jag inte på någonting alls. haha knäppt. Oj, nu måste jag ta min medicin, och sen ska jag nog lägga mig. Godnatt!

morniiing

2009-04-18 10:00:28

Klockan 4 vaknar jag av smärtan i magen, försöker somna om. Helt utan någon framgång, försöker kravla mig upp ur sängen för att ta dom där satans tabletterna. Gick tillslut. Efter ett tag somna jag tillslut. och vaknar halv 9 av att smärtan kommit tillbaka. Kan inte somna om, och kan inte ta några nya tabletter heller. åh,suck. jag kommer vara den lyckligate på hela jorden när ja kan sätta mig upp utan att det tar minst 1 min! När ja kan gå normalt. springa. göra saker! slippa den här smärtan som är med mig dygnet runt och man får käka tabletter emot i förebyggande syfte. Det hjälper knappt. men nu är det ju dag 3 efter operationen så det borde vända snart. Fast det blir ju bättre och bättre för varje dag. Ingen skola för mig på måndag, och tisdag får vi se hur det blir. jag vill inte äns tänka på hur mycket jag missar i skolan. så nästa vecka kommer bli en sån där satans stress plugg vecka. Orkar inte!  faaaaast, någon kanske kan säga vad jag missat så kaanske, ja kan göra det nuu istället. Elleeeeer, bränn ner skolhelvetet Någon! 
  Snart ska jag käka frukost, och äntligen få ta tablett, woho! hoppas det blir bättre av det. Sen ska jag duscha, haha och ja kommer se ut som en teletubbies! hahahaha. fyfan va FULT! jag kommer serri garva ihjäl mig av det, så uttråkad som jag är nu! haha. jaja.  Idag kanske M kommer hit :) det är skönt. jag har haft så grymt tråkigt den här veckan och bara legat hemma utan att haft ngn utom familjen att snacka me.  menmen!

/ jjjjjjjj

What we make is what we get

2009-04-13 20:52:07

Det är ett tag sen jag skrev sist antar jag! men nu är det så att jag hade tid över, ( egentligen har jag det inte då jag har ungefär 2 skolarbeten ja ska göra och lite matte + packa ). Eftersom att jag inte ska vara i skolan den här veckan kommer jag komma efter en heeel del! Men bara ja har de böckerna hemma och uppgifterna så ska det väll funka, hur jag nu ska få hem det och kunna veta vilka läxor och sånt vi ska arbeta med, visar dig antagligen. Jag skulle kunna säga att jag inte är ett dugg nervös, men då skulle jag verkligen ljuga. Jag är så sjukt nervös att jag inte vet vad jag ska göra, jag går omkring här och har börjat städa och tvätta och skit.. Är det normalt? antagligen inte, måste vara för att jag är så rastlös och bara vill att allting ska bli klart så det är över, så jag Aldrig mer behöver äns tänka på det här. Då är det kanske perfekt att ha en blogg att skriva av sig i! Längtar så otroligt mycket till på torsdag när jag får komma hem! ååh.  Jag har så mycket tankar och frågor. Liksom, Täänk om jag inte vaknar upp, dom ger mig för mkt sömnmedel, dom gör något fel så jag kommer bli typ, invalid. Tänk om jag blir det.  Det kommer jag antagligen inte märka då, men fyfan va jag inte vill det. och det är det jag är mest rädd för. Jag skulle inte märka att alla stirra, att alla tycker jag är ett riktigt avskum. Att alla vänner kommer sluta prata,vara eller visa sig med mig.  Nej, fyfan alltså!  jag vill inte, vill verkligen inte. & jag VET att jag förstorar upp det, men det är tankarna som finns i min skalle, det som gör mig mest nervös. Bara för att jag hört om sånna det har hänt så med. Nej nu ska jag ge mig, det kommer gå bra och på torsdag kommer och SKA jag vara hemma igen. Det finns inget kanske. det är helt jävla säkert att jag kommer det!  haha okej nu känns det faktiskt bättre. tror jag? kanske inbillar jag mig bara, men den känslan känns bra och får mer än gärna stanna kvar i skallen! hihi. 

Lovet har varit helt mysigt!  har bland annat bestått av:

Kompisar
Släkt
Godis
Gh
Singstar
Värme ( woho, känns nästan som sommar ute, så underbart!)
jobb en dag + måla hyllor = PENGAR! yes. 
Skateboard, Jag har klarat en "Shuvit"  haha, sen så skrapa jag upp handflatan och knäet, det blev ett litet till hål på mina redan utslitna jeans. Och skulle higår när jag oppa,  kom ja upp i luften typ, o landa sen på ryggen. haha så jävla snyggt :D  jag är inte lite klumpig nej!  
    Nu måste jag göra någon läxa och sedan packa, och jag vill ännu inte åka dit imorgon! Finns det ingen som typ, vill eller Kan byta med mig? det tror jag inte det gör.  Jaja nästa gång jag skriver något här lär jag ha kommit hem och allt har gått skit bra!                                    

      
 inte speciellt duktig nejj men tycker om bilden på något sätt.

                                                                          
                                                                  
              Maria Nanny Maja & Elin

                                              

                                                      Gurkbit , antar att jag borde döpa om den !

aat schoool

2009-04-03 08:44:55
jusst nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli halv tio så jag börjar, bussjäveln går ju inte någon senare så var tvungen att ta den vid tjugo i sju iaf, suug. så har snart suttit här i nästan en timme ungefär. Naturvetenskap, engelska och matte, sen får jag äntligen lov! kommer bli så grymt skönt! vet inte ännu vad som ska hända på lovet förutom att jag ska jobba en dag, vilket verkligen behövs då jag redan har handlat upp studiebidraget på ett par skor, en väska & en tröja! 
  Ikväll blir det nog bara att ta det lungt, antar jag. skönt i för sig! jaja nu ska jag nog dra och se om det kommer någon till skolan snart.  byyye