Jessica Westerman

måndaaaag

2009-08-31 17:29:59
Kom typ precis hem och nu sitter jag här och väntar på mat! Fast borde egentligen sy klart min klännig ist, så det blir klart någon gång, mehe.

Iaf så har mamma fixat tid till mig hos synsam nu, ska kolla synen eftersom att jag varje dag får så sjukt ont i huvudet.Fast det är typ bara när det är skola? sjukt äre. Jag tror inte det beror på att jag har dålig syn iallafall, but who know's? Men då kan inte doktorn säga något om att jag inte kollat synen och att det är det som beror på huvudvärken igen!

Ikv blire att träffa nänsi, efterlängtat hihi! Eftersom att vi typ inte gjort ngt bara vi två sen typ.. Italy?

Sen ska jag beställaaah! både nya hörlurar, eftersom mina koss den här gången gick sönder. Sist blev dom snodda, är nog inte meningen att jag ska ha några koss lurar, hah. Sen en till grej, hoppashoppashoppas!




haha inte alls liite gammal, har typ inge bilder på dig o mig. Något som måste fixas!

J'adore dior

2009-08-30 21:11:49
jag vill ha den! luktar grymt gott

J'adore

mitt pluggande går riktigt bra måste jag säga.. naaaat

fly chickens up in NY

2009-08-30 20:45:58
Sitter och kollar efter lägenheter,  hitta en jag blev in love with. Men såg sen att den inte äns är byggd ännu o man inte får flytta in där försen om mer än ett år, haha skickligt. Fast hittade en 2,5a på 110 kvm, för bara 3000, najsnajs. Men vad gör det när man inte har någon att bo med längre? hiiiiiih, får nog hitta ngn, även fast alla redan har boende så det lär gå toppen (y)
Bestämt nu att vi kanske ska åka till sthlm fast bara jag,mamma och fredrik på hans födelsedag. Eller runt den helgen han fyller år. Låter mys då vi inte alls gör speciellt mycket tillsammans annars!
Och jag har idag tjänat ihop typ 500 spänn eller ngt, najs iaf.  Och jag vet nu, hur jag ska få ihop de där 1147 kr! lätt förtjänta pengar javisst. Samtidigt elakt haha. Menmen, dom får leva med det! plus att dom ska få betala mitt frisör besök jag ska försöka få tid med i veckan! Mitt hår behövs verkligen toppas kan man säga. plus att jag också har tänkt färga mitt hår till min naturliga hårfärg, så jag slipper min utväxt som jag är mer än trött på nu! Sen någon gång blir det till att slinga det ljusare :) jag tror det kommer bli BRA! eller kanske rött (?)
Tror nog jag ska försöka mig på att repetera italienskan, så jag slipper det imorgon. Skulle vara skönt att kunna hitta på något mer imorgon än att plugga. + att jag ännu ska fixa klart min klänning.
jajaaa, later!

fix o grajj

2009-08-30 13:38:23
Håller på och grejjar en hel del, ska försöka fixa till min vita klänning så den blir lite kortare och tajtare!
Inte för att jag vet alls hur det kommer gå, men bara att vänta och se tills det är klart :)  Och kjolen ska med sys in lite grann. Den är ju någon storlek för stor och inte kul om den skulle åka ner! tihi.


Helgen har vart mys. Jobbigt med skola imorgon. Fattar inte hur jag ska orka gå upp fem varje morgon? Har vart helt slut hela helgen, inte okej. Mamsi får helt enkelt ta och bestämma sig fortfortfort !

dreams

2009-08-30 10:17:34



Igår fick jag en idé, som jag säkert inte kommer "fullfölja" men om jag nu skulle göra det, så skulle jag nog inte ångra mig, hoppas jag (?) Så på en gång började jag kolla runt på internet, och tro det eller inte. jag hittade ett gymnasium som verkade skit bra! men det är långt, och jag vet inte om jag ska ta chansen?  Jag vill bara att det ska hända något nytt i mitt liv, Vilket det inte kommer göra försen jag tar tag i det. Och hur kul är det att typ göra likadana saker hela året alla år? juste. Och dåå tänker jag (kanske) ändra det, på det här sättet. Eller så kanske man ska testa att åka utomlands på språkresa i ett halvår eller något som jag hade planer på att göra i nian men sedan sket i? Hade till o med kontakt med folk om det, men ångrade mig sen.  Jaja jag får väll se. Drömma kan man ju iaf :)

Heeelg

2009-08-28 16:22:06
wiie, äntligen helg!  och imorgon får jag äntligen min sovmorgon när jag kan sova hur länge jag vill och slippa mobilens ringande klockan 5 på morgonen. Var bara tvungen att skriva det, tihi.
och yes! det kanske löser sig med lägenheten iaf, så glaaaad! 


kaffelatte

2009-08-27 21:15:27


 


Sitter i min säng, och dricker kaffelatte. Jag fick värsta suget att göra det och det var förvånansvärt gott! Jag som inte äns tycker om kaffe, haha. 


Btw, jag fattar inte hur jag kan vara såhär trött, eller jo. Det är inte så konstigt när man gått upp vid 5 varje morgon. Men jag hinner ju typ inte annars så seg som jag är! Kommer bli skönt när vi flyttar in till stan och iaf kunna sova en och en halv timme längre på morgonen! tihi. Och slippa den där bussen såklart. 

Sen fattar jag verkligen inte ett skit av det som står i filosofi boken vi skulle läsa till imorgon, känns inte äns som att det är någon vits att jag läser det.

Jag kan inte hjälpa det, men jag har så mkt problem just nu, och vet inte hur jag ska lösa något. Pressen är rätt stor och jag orkar verkligen inte vara glad hela tiden längre. Jag har en konstig period nuu, eftersom att en hel del jobbiga grejjer är på gång, och det räcker med en liten "motgång" och mitt glada humör spricker för ett tag. Jag kan inte hjälpa det, och jag försöker verkligen.  

Dags att sova nu, måste orka skolan imorgon utan att vara såhär trött. så godnatt! 

I brist på något att göra, i guess.

2009-08-27 20:29:36
  


fult flin, thi!
 


lagom störd. m skulle ta kort när ja gjorde bryggan, haha. han va för seg så ja "ramla", klen som jag är, & det var det som kom med på kortet. Ser nästan äckligt ut ;D

Hej hopp.

2009-08-24 19:31:26
Gick upp vid 5, ovanligt pigg då. Tröttheten kommer typ på bussen, så man nästan somnar. tänk om man ändå kunde hitta en bra lägenhet i stan någon gång så man slapp att gå upp så satans tidigt. Det hade vart riktigt skönt!  

Skolan idag fick mig att se helt annorlunda på ekonomi. shit vad tråkigt säger jag bara. fick sitta och lyssna på gubbar i typ, nästan en och en halvtimme som stod och snacka om ekonomi. Då undrar man ju varför jag valde den här skiten och inte media som jag hade bestämmt mig för först men sen i sista stund ändrat mig till ekonomi igen? humm..  Men antagligen fick dom det bara att låta tråkigare än vad det är, hoppas jag.. 

Sen fick jag såklart min älskade migrän. Är så sjukt trött på den nu. Förstår inte äns vad det är som "framkallar" den? Mådde sjukt dåligt och lusten för att kolla lägenhet var inte stor. Iaf så var lägenheten inget vidare och nej, vi ska inte ha den. Sen kom mamsi och hämta oss och vi åkte hem, jag minns inte när jag mådde såhär dåligt sist, men hon bädda iaf ner mig i baksätet  med filtar och vatten och en hel del. söta mamsi. Nu mår jag iaf lite bättre, och ska alldeles snart orka bädda om min säng och sen lägga mig där för resten av kvällen antar jag, så jag mår bra och orkar skolan. Trots allt första schema dagen imorgon och vi går bara till 12, känns onödigt att missa det lilla. 

Är det någon som kan hjälpa mig med att få bakgrunden i inläggen svarta? jag försöker o försöker med typ allt. precis så som man ska. Men inget funkar, jag fattar inte varför?  heeeelp!



krångel

2009-08-23 18:15:06
jag får damp på bloggen. Det går inte att ändra färgen svart i menyn och inläggen? why not liksom? jag gör precis som man ska men ändå vill den inte ändra sig. Så nu ger jag upp för ett tag och försöker sen igen lite senare, så det får helt enkelt se ut såhär fult så länge.  

Den där killen måste ha ngn allvarlig skada av ngt slag.  Jag trodde att han skulle ge sig förut, men nope. Han har skickat sms hela dagen och frågat saker. Jag svarar inte äns så fatta att jag inte har ngt intresse. leave me alone.

Snart, (om ngn timme eller ngt)  ska jag träffa sis nere på hemse, sen ska vi typ ut o gå. Mysigt

Imorgon är det skola, känns inte äns värt att åka in dit för att lyssna på ngn som snackar om profilerna vi har valt. Börjar 9. slutar typ 9.30. värt att åka in till stan för det? neepp!  menmen, får göra det. Och sen ska jag ju vara med sis när hon nu slutar :)  sen ska vi typ kolla på några lägenheter, hoppas ngn är bra, så vi snart kan flytta in till stan!

Nej, nu ska jag nog hitta på ngt annat för orkar verkligen inte sitta här längre.  Byeee! 



haha, liite gammal bild !

sweet dreams. not

2009-08-23 12:29:35
Har drömt två helt sjuka drömmar dom två senaste nätterna? den första var verkligen sjuk.  
Handlade om mig och 3 kompisar som stog ute på en väg i korsningen här borta?Jennie och morgan stog mitt ute i vägen typ kanske 7 meter bakom oss och snacka eller vad dom nu gjorde? och sen stog jag o zigge o "slog vad" om att den andra inte skulle våga göra en viss sak mot nästa bil som kom.  Och sen när det var min tur, sa han att jag skulle typ, hoppa upp och puta röv mot bilen och ta mig själv på röven? hahah låter helt sjukt men i drömmen var det rätt normalt och ja bah, sure?  sen kom det en SKIT STOR lastbil, och körde as snabbt och stanna inte i korsningen? och jag stog mitt i vägen och gjorde det zigge sagt till mig att göra, och sprang sen, men jag hann inte, och lastbilen fick svänga undan och fick sladd, och åkte på sidan RAKT emot Jennie och Morgan, när jag insåg att dom skulle bli träffade blev jag så jävla chockad att jag bara stog och glodde? Och sen hörde man ljudet av att dom blev träffade. först bara stog vi där, sen sprang jag, det fortaste jag kunde verkligen? fram till dom, och såg dom ligga där under lastbilen, och det var verkligen hemskt. dom var helt blodiga, och såg helt förstörda ut. Sjukt att mitt huvve äns gör en sån dröm? och då när jag såg allt det där, skrek jag rakt ut. Den smärtan jag kände när jag visste att dom båda två försvunnit från mig, dom två som verkligen är närmast mig och jag inte vet hur jag ska klara mig utan, den smärtan skrek jag rakt ut av. och sen skrek jag typ deras namn och att dom inte får dö? eller ngt. och då sätter dom sig båda två upp och bah " Varför skriker du? vi lever ju"  mitt i allting?  så mitt skrik, gjorde så att dom vakna för dom kände smärtan jag fick av att dom var borta typ? Tänk om man skulle kunna få människor att överleva så? Att dom på ngt sätt känner det, och verkligen inte vill försvinna för dom vet att man får ett förjävligt liv utan dom. Sen sprang jag typ fram och krama sönder dom och grät sönder?  :s helt sjukt! 

Varför drömmer jag äns det? Det är ju HELT jävla stört, hahah. 

HAHAH (y)

2009-08-23 12:06:42
imorse vakna jag att jag fick sms, av ett nummer jag inte hade inlagt. Från en kille på 23 år. och guess what? han hade tagit både mitt och jennies nummer ur tidningen från vår annons. hahah, ett riktigt patetiskt jävla äckel. och så smart som jag är, skulle ja skriva det till jennie " Han fick vårt nummer i tidningen! Jävla desperata äckel pervo!" sen när jag tryckt på skicka ser jag, att jag skickar det till honom?  hahaha, han gav iaf upp nu. BRA!

orkaaaaaa

2009-08-23 11:09:44
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Trött på förslappade folk.  Hur svårt kan det egentligen vara? 

villlll haaa

2009-08-22 14:19:09
Wiho, jag är glad! Vet exakt vad jag vill ha, måste bara få ihop 1147 spänn. men hur?  hum. 

heartache on the dancefloor.

2009-08-22 12:14:09



partylåt eller vadå? så braa!