Jessica Westerman

p

2009-02-21 14:24:19
haha alltså seriöst ?  Patetisk

underbaaaar daag

2009-02-18 16:07:59
Jävla skit dag. Hur kan allt helt plötsligt kännas så satans fel och dåligt?  Det leder ingen vart det här, men ändå slutar vi inte. egentligen fattar jag inte varför jag helt enkelt inte bara ger upp. Det är väl antagligen för att jag innerst inne inte vill.
Igår skämde jag ut mig som fan. verkligen inte lite heller. ÅÅÅÅH! en aniiiing trött på mig själv att jag alltid lyckas med sånt. men det hade kunnat vart värre, antar jag.  jaja den här dagen känns som att allt kommer gå åt helvete ungefär. så nu kan ja lika gärna lägga mig och glo på film och sova resten av kvällen, eller något åt det hållet. Plugga orkar jag inte med, iallafall inte som det är nuu

/ j

Heeey Blondie

2009-02-13 22:20:41
                                        Jusst nu mår jag så bra! är gladgladglad! för många saker, men bland annat för att jag färgar håret blooooooooondt! Hopppas bara det inte blir ngn missfärgning nu. Då kommer ja hata mitt hår nästan ännu mer. men nu ska jag se det posetivt och det kommer bli bra, right! 
  Gjorde no prov idag, på genetik? gick nog sådär, hade inte pluggat så mycket till det så då får man väl skylla sig själv i guess. Hoppas iaf det blir godkännt, pallar inte omprov !

  
Jag vill fixa till min blogg, men har ingen aaaaning om hur ja vill att den ska se ut. hatar att jag har så svårt att välja saker, hur svårt kan det vara egentligen? bara att ta ngn bild och sånnt. samma sak i affärer, kan stå typ i seriöst 20 min o inte bestämma mig. varför liksom?      don't know!