Jessica Westerman

time you wishing is time you wasting

2009-03-24 20:30:36

Det känns tomt. riktigt tomt. Och ensamt, konstigt och annorlunda.Men vet inte om det är på ett bra eller dåligt sätt.  Det hade blivit som en vana. En vana man måste vänja sig bort med. Blir bäst så i längden, måste glömma allt, gå vidare med livet. Även fast det inte känns helt 100 på att det är det man verkligen vill. Vet inte vad som händer, hur allting blir, hur allting kommer vara. de nya sakerna eller saken som kommer bli en vana. 
  Sånt man alltid tror man kan ha med sig hela livet, även fast man innerst inne vet, att en dag kommer det inte funka längre, en dag kommer alla undra varför, varför man inte slutar,varför man inte gör något åt det, då man själv inte har något klokt svar på någonting. Därför är det lika bra att avsluta det nu, på en gång, hur man nu än vill ha det. Har alldeles för mycket att tänka på. Så bara skönt om det blir en grejj mindre.  även fast man vet, att det egentligen är för sent. känslorna finns där, med eller mot sin vilja.

Lediga imorgon, känns helt underbart. Även fast jag antagligen får plugga största delen av dagen. fun! Ska redovisa ett arbete och ha matte prov på fredag så bäst att för en gångs skull plugga lite ordentligare än vad jag brukar göra! måste verkligen klara provet, sån satans press på mig, men kommer vara så sjukt glad om ja kommer ut från klassrummet och känner att det gick bra! engelska läxa till fredag med, måste jag komma ihåg!
  Håller på att leta efter en bikini, hitta en snygg på Nelly. Är bara tveksam på om jag verkligen ska beställa den, eller vänta och se om jag hittar en annan. trots allt 2 månader kvar tills jag åker! sen är det ju hela sommaren också som den ska användas. guh va jag längtar! värmen kan komma så fort som möjligt.. Tack!  Fast om man tittar ut genom fönstret försvinner alla dom förhoppningarna då hela marken e täckt med sjuuukt mycket snö! uuuursh!

Historia,melker & chrish.

2009-03-23 09:18:00
Sitter på historia lektionen, ska egentligen jobba med hiostoria arbetet men har ingen ork alls! sen är det roligare att sitta och snacka med chriish och melkah! ;)   Iaf har Chrish sjukt jävla ont i magen och melker är riktigt hungrig, nu säger melkah att vi inte får snacka om mat och kristina kom på att hon är skyldig mig pengar, just what i neeed!  10 spänn men iaaf, hahah.  glad för det lilla? 
  I helgen hände inte så mycket speciellt, köpte ett par sandaletter som jag verkligen är helt ner kärad i, längtar tills Italien när jag äntligen kan börja använda dom. iiih!  
   Det här är inte min dag iallafall, kan man ju säga. det första jag gör är att stressa så in i , och sen när man kommer ut och har bråttom till bussen, jo då råkar man knuffa upp grinden i morfars bil, så bilalarmet går igång, riktigt jävla högt. haha. fick  lite konstiga blickar och sen helt plötsligt slöt det bara, som tur var!  sen skolan, fyfan vill bara hem, nuu!  sen ska jag redovisa på engelskan. Skit kul. jag vill hem ännu mer!  jaja, får väl se hur det blir med allting idag
  Känner att jag är jätte seriös med min blogg , verkligen! 

/jww

11 mars

2009-03-11 22:31:59
Äntligen kan jag gå och lägga mig, hade bara lust att skriva av mig lite. Inte för att jag har något speciellt alls att skriva utan mest bara för att ha något att göra.  Idag var det skolan då, slöt vid 11 som jag vanligtvis gör på onsdagar, riktigt skönt faktiskt! sen köpte ja hårinpackning hos frissan. Loreal's absolute repair blev det, hoppas bara den e så bra som jag har hört att den ska vara! bara att testa och se.  Pluggade lite förut, inte mycket alls men Lite. och det känns så skönt att ha det lilla gjort. jag vet inte vad det är, men ja har ingen som helst lust att plugga längre. (har jag någonsin haft det egentligen?) antagligen inte!   
Klippte mig igår också, blev rätt nöjd för hon klippte bort allt det slitna. känns så himla skönt, även fast det blev kort. men nu kan jag ju äntligen börja spara mitt hår utan att det ska behöva gå av hela tiden! och när jag tänker på det blir jag riktigt riktigt riktigt glaad! haha jag är lite smått konstig känns det som!  och frisören klippte av min lugg så mycket att jag typ fick lugg av det, fast det gör inget, för när ja satt där o titta mig i spegeln tänkte ja om ja skulle klippa lugg eller inte, men det blev ju som det blev me det märkte jag sen efter. laddar upp en bild me, tihi!    Nej nu ska jag nog antagligen gå och lägga mig. 
                                                                                       

byyyye