Jessica Westerman

i ain't

2009-05-13 16:57:51
Jag är så grymt besviken på mig själv. Fattar inte att jag är så kass. Varför kan det aldrig gå bra för mig?  jag är nog inte gjord för det här. Men isånnafall kan man ju undra till vad jag är gjord för? Jag kommer inte på något. mamma säger att jag ska vara snällare mot mig själv, Hur då liksom? jag måste ju klara av allting och stressen kommer ju av sig själv med allting, det är det som är det värsta, att jag är så stressad hela tiden. Fattar inte hur jag inte ska kunna vara det? Iallafall så ville jag ville verkligen ha godkännt på skiten. men nejnej, om det inte går bra nästa gång skiter jag i skiten, skiter i läraren, skiter i everything. Nationella i matte idag iaf, det gick bra. Hoppas jag. Var lättare än vad jag hade trott på, det var iallafall skönt. och imorgon ekonomi prov, måste klara det. måstemåstemåste. Sen nästa vecka prov på Antiken. och sen genetik prov. och det där helvetes svenska provet dåra. ursssch!  
   Sov i stan inatt, hos jennsii. Skojj som vanligt! tihi.  Och om Exakt 10 dagar åker jag till Itaaly, ohyes. kommer nog bli skönaste på länge! Näns ska med också hihi. Ska till norra Italien. Vet inte alls hur man stavar till staden vi ska till,men uttalas typ som manchster nästan, iaf det som jag tänker på när jag hör det, haha.
    

plugg plugg och ännu mer plugg.

2009-05-03 22:43:32

Har inte skrivit något på väldigt länge, om vanligt då. Men har haft fullt upp med annat, bland annat skolan. Den känns bra för en gångs skull. Som att jag äntligen hänger med och förstår allting. Men synd att det har blivit så nu, den sista månaden typ? kunde ju varit bättre om det hade vart så hela året istället.  jaja mitt huvud är lite som det själv vill. Eller är det min vilja? Antagligen. Eftersom att min vilja är om så mycket annat än skolan och allt plugg! 

Valborg kunde ju ha blivit lite bättre. Det var lite smått drygt men jaja. och en stund åt helvete. Men sen fick ja träffa sötnosen och allt blev typ bra på en gång :) förutom när det visade sig att ja inte hade någonstans att sova? men jaja, det gick ju bra ändååå :D hihi.  
   Helgen har med vart mys, riktigt mys!  Och nu sitter jag här med no:n och svenskan som jag skjutit upp hela veckan. prov på både ordklasser och No på onsdag.  YEAH!  kulkul. Skönt iallafall att jag klara provet i satsdelar!   sen på torsdag nationella  i engelska. Sen är nog antagligen inget mer den här veckan! lediga på tisdag så grymt skönt. Ska ju jobba ihop pengar till något shit.  fått en fet svenska bok att läsa ut på lite mindre än tre veckor. Egentligen fyra men orkar verkligen inte ha med den till Italien. Så sjukt tråkig så den ska jag läsa ut så fort jag kan så den försvinner ur mitt liv fort igen! höhö.  okej, nu ska jag nog gå och lägga mig innan jag börjar bli riktigt konstig, är sjukt trött nu så, tihi.

goonaaaatt