Jessica Westerman

M A Y 2 3

thoughts 2010-05-23 23:23:28

Väskan är i stort sett packad, endast det som är i stan är kvar. Och det ligger ändå framme.
pluggander är halvklart. Jag fixar det sista imorgon, när jag nu har tid. Promise..
Spöat morgan i kubb har jag också hunnit med!
Sett ikapp DH också
and so ooooooooooooooon

Det är helt galet att om ca 36 timmar är vi i Magaluf. Känns overkligt, våran resa som vi gått och längtat till sedan i februari är det en ynka dag kvar tills? Helt insane. Men fytusan vad vi ska ha skoj! Det här kommer bli oförglömligt.
Nej nu ska jag nog joina min snoriga cpjävel(läs älskling,sötnos,baby eller vad som helst för gulligt smeknamn) som ligger och sover i min säng, nu ska han få smisk!






oldschool

things 2010-05-23 23:05:19


Hittade en mapp med apgamla bilder, dock inte så många men några.
utvalda, allihop från 8an :





oplattat loooocki

ehm jo..


låste ut bror? hihi

hur tänkte jag här?

"hahaha" är det enda jag har att säga

 men tjaaaaaaaa

kom hit, pyyyys

jensi&ja

gissa vem?

väääldigt gröna ögon

UNLUCKY

thoughts 2010-05-22 21:51:23
Den här dagen började bra, men blir bara värre värre.  Först ska jag skjuta en boll på morgan (typ 1 m) men han lyckas på något konstigt sätt rikta den tillbaka rakt på min käke. Så nu gör det skit ont när jag tuggar så får i stort sätt sitta och se på när morgan äter godis.. bläää. Sen lyckas jag trampa snett, sedan lyckas jag trampa i en tagg buske med LÅNGA taggar och den går igenom min sko och in i min fot.  H ä r l i g t !

Det sista gör mig iallafall sjukt jävla sur. Skulle gå till gurkbits grav med en blomma. Jo och vad hittar man där? Ett jävla uppgrävt hål. Så ja, ett jävla tack till den som grävt upp henne, så inihelvetes sjuki huvvet. Hur jävla dum i huvudet får man bli? Går inte äns att beskriva känslan. Känns iallafall helt hemskt. Vem fan gräver upp ett dött djur? har ju ingen aning om vart hon tog vägen nu. ÅÅÅHHHHH!!!!



jag Ä L S K A R sol

thoughts 2010-05-22 14:27:59

fyfan vad jag njuter av det här vädret. Lite kallare än igår, men här på vårat nybyggda frääääsha soldäck är det hur skönt som helst! värmer upp lite inför magaluf, jaaaman! Tänk att det endast är imorgon, övermorgon då vi åker vi till sthlm och på tisdag morron till MALLIS! helt sjukt hur lite dagar det är kvar!!

Håller nu på och skriver min to-do-list-inför-magaluf. Så snart ska jag springa iväg och fixa alla saker, fast först får solen försvinna för vill bli liiite till brun. Igår blev jag röd i hela ansiktet + axlar&nacke men idag är det endast nacken som är rääääka! 
och just nu såg jag att bruuuur stängt dörren till baksidan, schyyyysst! (den låser sig då) han tänker nog med arslet ibland.


haha hitta en mapp med riktigt gamla bilder + låtar. Började garva av den här, Nanny ser ut som en gräshoppa där i bakgrunden! hahah.
lite lättroad, kanske. Men det är liiite kul!

my friday

thoughts 2010-05-22 00:56:10
hej hopp

just nu sitter jag och morgan och käkar kycklingspett och pommes från joda. Vilka är enligt mig, överskattade..
Den här dagen började med sovmorgon, sov verkligen ut inatt. Skönt! Sen skola i ca 2 timmar.  Efter det träffa jag marcus & morgan, vi gick runt lite i solen. Sen kom lilla majs maja då gick vi och åt god glass i hamnen.
Senare kom jennie och vi drog iväg en stund med bilen, mot högklint därååååt, mysmys.
Sen var det krogen som gällde, men ja, det var inte skoj för 5 öre ikväll. så mötte morgan och nu sitter vi här med vår mat och tv. Vilket verkligen inte är mig emot! Nu råkade jag precis hälla ut mitt vattenglas över typ halva golvet.. någon som är förvånad ? skulle inte tro det. jag är nog den klantigaste människan som existerar.

nej nu pallar jag inte skriva mer, men en del har ni fått, dock ingen bild.. hah. Ciao!

torsdag

things 2010-05-20 20:56:23


Jag pluggar till bajsidrottsprov. Mycket tråkigt! känns som att jag kan det nu iaf, hoppas jag..
Imorgon måste jag åka hem dirrrrr efter skolan, skulle vara skönt att typ hitta på ngt. T e x  sola på något bra ställe men icke, får bli i min trädgård home home. Idag köpte jag iaf mina apsnygga skor. Med nitar! Var också och hämta mina nitar som man kan fästa själv på kläder så gissa vad jag ska syssla med när jag nu har tid!?  varför har jag någon konstig besatthet av nitar, är det någon som vet? ring mig då på nr 070047.... blablabla
nej skämt åsiiiiiiiiiiido .. jag är trött.
så nu ska jag nog läsa på det där en gång till och sedan se ngn bra film eller något.
imorgon = 9.30 - ca 12,  hääärliga dag.


kom ihåg att anteckna det här nu, lova.

thoughts 2010-05-19 12:20:51

Hade Np i matte b igår.. no comments.
Efter det träffa jag mamma och runo, fikade o så.
Senare drog jag och morgan ner till almedalen, smått mys meeen blev dock för kallt så vi drog hem!

Nu ska det pluggas lite innan jag har körlektion, fyfan va segt mitt körkort blir nu. äääääsh ja har ingen tid att passa iaf, så fine.

har inget vettigt att skriva så tjaaaaaa..  LATAH

första doppet!

things 2010-05-18 16:35:48

Igår badade jag och jennie första gången för i år. Det var grymt varmt, sisådär 25 + .. okej?
vi är lite galna, men bara lite. Marcus är iaf chicken, han fega ur.Han fick agera fotograf ist!
Senare drog vi och hämta anna och emil, sen åkte vi ut till högklint. Det var så fint som folk sagt må jag säga, så där satt vi i solen och myyyyyyste.  Haha liiite komiskt att förr så åkte man dit med sina gamlingar och knuffa ner dom för att man inte orkade ta hand om dom? schysst! ..

lite bilder från igår:











majskolv

thoughts 2010-05-16 22:13:10

BESATT 
Låten är G R Y M
så grym att ni måste lyssna.
om ni har spotify det vill säga!

Klar med psykologin nu. Snart sova
Imorgon ska jag umgås lite med jensi!
morgan är här nu. äntligen.
natti!


glad jess & majs

små jobbigt

thoughts 2010-05-16 13:45:14
På något konstigt sätt blir jag glad av den här låten.. hm! --> song
Och den här gillar moi,  badboys

nej nu ska jag försöka få bort min äckliga huvudvärk som antagligen kommer från att jag inte kunnat sova klokt inatt. blööööö sen städa och PLUGGA. fyfan nej usch o blä den här dagen skulle man kunna hoppa över.

INATT kommer JENNIE tillbaks till gotland, gaaalet fint.

kiss



trötter

thoughts 2010-05-16 00:53:16

yeah lördag kväll och jag är alone. Snackar med Anna i tele iaf! Vi har bestämmt oss för att inte gå ut, meneee ja! Känner hur trött jag är, och känner att det inte kommer bli så lungt på magaluf om 9 dagar heller så lika bra att vila lite nu ( heh kul jajamen... ) nästa helg ska jag iaf ut en gång innan vi åker.. asso åååhh! Om en vecka har vi påbörjat packning och sitter jätte taggade för resan. Nästa måndag eftermiddag ska vi åka upp till sthlm för att på tisdagen ta flyget till mallis. Snacka om att den dagen i skolan kommer gå seeeegt!

Idag har varit en mysig dag. Började med att träffa maja och elin för picknick i almedalen! Mycket varmt och trevlaans. Sen drog vi förbi glassbaren, ganska svårt att låta bli när vädret är som det är :$  Sen träffa vi maria, o vi drog iväg på lite road trip + köpte mat på maxiis som fick ätas i bilen pga regnet som helt plötsligt kom.


Hoppas lite på att få ett litet lager med mig hem från magaluf :$



v å r

things 2010-05-12 19:05:22


hej jag är lite fet

idag drog jag och morgan och köpte pizza, och sen satte vi oss i le vid muren och det var trevlans. Erik kom förbi, sen gick solen i moln.. trååååkit. Då drog vi hem! Nu kämpar jag med att orka fixa allt. svårt svårt. Men, maja är på nu och detär jag glad för! Ikväll kommer bli en bra kväll, hoppas jag!

ciao

Det ringer

clothes 2010-05-12 17:30:31

Onsdag, feeest ikväll blir det. Kommer troligtvis bli skoj, vet dock inte riktigt hur kvällen ser ut än men blir nog bra. Ganska trött just nu, men kommer gå över! Igår hade jag halkan, gick bra och var skojs! Sen gick jag direkt hem till elin där maria också vaar, mys.

FÖRRESTEN!
ska på ännu en arbetsintervju, och det här jobbet vill jag hellre ha. Fast ist för att bära runt på kakor får jag bära på gamlingar! haha.. skämt åsido. Fredagen kommer gå åt till intervjuer, först köra ut till hamra och sen köra till stan för den andra. jipppii.. men vill man ha jobb får man helt enkelt acc dt.


Hitta den här charmiga bilden på min kamera från marias birthday partyy

A C N E

clothes 2010-05-10 21:48:32



ett av de här linnena skulle jag inte tacka nej till!
från acne och kostar 595 kr styck.. suuuck
jag behöver ett jobb, känner jag.

L A T E R

thoughts 2010-05-10 18:53:20

Såg nyss att jag hade tjänat pengar på min blogg? visst jag visste att min blogg vart värd 5 spänn förut.. haha! men nu är det mer och jag blev mer glad. tjoho!

nu är det dags för plugg.. så tråkigt! men måste göras såå... Later!