Jessica Westerman

2 mpix

thoughts 2010-10-29 18:25:59





Här kommer två bilder på mig. Jag som verkligen inte ser ut att vara 18, eller hur var det? hm..
bilderna ger iallafall det uttalandet rättvisa. aahhjaaa! Bra bild kvalité min mobil har. hela 2 mpix. På tal om mobil, när kommer min mobil? nääästa vecka? hope soo.   snart dra. måste hoppa in i duschen.. imorgon kommer elin hem från gc, vill inte vara nära den där bruna vandrande pepparkakan sen alltså! fast kommer inte gå att låta bli.. hiiiiiiiiiihi. Längtar tills mina tjejer kommer hem. känns konstigt att ingen av dom är kvar på ön.. lite synd om mig Jaaaamaaen

lite yr från mig pösssssss

28888

things 2010-10-28 11:11:47



SÅ nuuu ska jag ut och springa, hoppas bara det inte är för kallt så man får ont i lungorna av den kalla luften hehe.. Sen ska jag äta havregrynsgröt wiiiie. Nu vet alla som är intresserade av det, vad jag ska äta :)

Längtar galet mycket tills ikväll, och till helgen. Jag älskar folk som behandlar en bra. & Jag älskar mina vänner, dom är bästbästbäst! 


puss

tusen gånger om.

thoughts 2010-10-27 23:12:41


nighty.

Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset

thoughts 2010-10-27 15:00:48
Förlåt.
Jag ska dock tänka på mig själv och vad jag vill, för att sedan leva mitt liv efter det.
Och jag vet exakt vad jag vill. Jag har inte varit såhär glad på så länge. Den där jobbiga känslan jag kännt i flera veckor försvann. Jag såg ljuset i det mörka. Det drog mig upp ur gropen jag fallit ner i och nu är jag verkligen uppe på toppen. På toppen av mount everest typ! hehehe nej men seriöst. ALLTING KÄNNS SÅ JÄVLA BRA! (nåja, det mesta iaf..)


Nu ska mitt suuuuuuuper galet torra hår få en grym hårinpackning. Tänkte så ni vet liksom.

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

oh oh ooooh

thoughts 2010-10-25 13:13:33
Haha snacka om att jag har lust att slänga min mobil i väggen JUST NU. Helt värdelös så får beställa en ny. mhhhmm

Utgången i lördags var helt spårad. Stört kul hade vi iallafall. På vägen hem träffa vi majsaan också, nicenice.
Okej.. nu har jag suttit med där här inlägget i typ minst två timmar medans jag kollat mobil. Och tror jag hittat en jag vill ha. beställabeställabeställa

Snart kommer väl jennie hit. Och vi ska vara duktiga, tro det eller ej!


vindögd hejdå

21 oooct

thoughts 2010-10-21 22:23:20
Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad jag är glad! underbar känsla.

Och det är allt jag tänker skriva
för nu väntas plugg, men det kommer jag göra med världens största leende.
Man vet verkligen när allting vänt!

Godnatt

Checkcheckcheck

things 2010-10-20 19:00:59




The Cardigans – You're The Storm
Svenskan CHECK. skönt, ska bara plugga på och lära mig de där jäkla -ismerna och vad de står för. Har bara det här, en marknadsförings uppgift och det där I&L provet på fredag sen är det klart för den här veckan.. puuh!

Var grymt ovärt att åka till skolan idag haha. 1 timme, fattar inte äns varför jag inte låg kvar i den varma sängen och sooooooov! ejaaaa, Fick iaf min mössa och knästrumpor köpta!  Nu ska jag fortsätta att vara duktig och plugga.. Det andra gick inte som planerat riktigt. jajajaja finns andra dagar.

Vill bara att min tröja och väska ska komma någon gång, bara TVÅ veckor kvar. jiiiipppii?
Jennie har gjort mig sjukt sugen på att göra min lilla tattoo snart, plus att jag kommit på en text jag nooog vill tatuera också. Kanske

Cause you’re the storm that I believe in

things 2010-10-19 20:01:49







Bilden på klämman förstår jag inte riktigt varför den hamna här, men pssst! gillar färgen

jeansen köpte jag igår, like knäna! Den här dagen har varit liiite seg. Ja, tisdagar är jobbiga. Jag och elin kickade asss på idrotten iaf. heheh.  Nu ska jag sätta mig med svenskan och om en timme äre dags för DH. Tagga för att skriva två a4 om 5 citat från boken Processen (litet tips.. läs den ALDRIG!) muntligt prov i litteratur från början av 1900-talet.. eeeeuw.    TRE dagar kvar sen = höstlooooooooov. Jag längtar och ska njuta av varje dag utan att tänka på något som har med skolan att göra.

Svårt att läsa det här? ha ha




Söt


Mina cornflakes är så torra utan dej, min vän.

thoughts 2010-10-17 15:35:56




Jag vill ha sommar, på en gång. Snarast. NU
Istället får jag nöja med mig med höst, en miljon prov och inlämningar och kyla. stackars mig, vad jag klagar..
Ska rensa ur mitt rum, plugga arslet av mig och sen se sex and the city. Jag kan ju bara säga att matte provet imorgon kommer bli världshistoriens sämsta.

På onsdag kanske jag o jennie drar utomlands. Egypten eller Turkiet? (VÄRMEEE) hm..hur göra med skola..? 
- Om inte, blir det sthlm på lovet.




Jag är lite smått glad, precis vad jag behövdeeeeee nu!



nääääämen

thoughts 2010-10-11 21:37:26








Vårat tidsfördriv på Grafisk kommunikation. (varför sa ingen att man SKULLE kunna ps i den kursen, inte att man skulle få lära sig det? hm.. )

Wie, nu har jag beställt lite saker till mig och melker. Vi ska matcha på torsdag! Klänningen jag skulle ha på kvällen var slut i min storlek. fan. skulle ha beställt den igår iaf, hatar när jag gör såååhäär.
Rättskunskapen sätter sig typ fast i mitt minne. Det fastnar!? helt otruuuuuuuligt!  Nämeen, två ord i ett? fiffigt jessica

Märks det att jag är trött?
Nu ska jag fortsätta plugga
och äta chips..beroende? help!
kyss och smek

sidecut ?

thoughts 2010-10-09 16:54:51



Ikväll kör vi på fake sidecut! Ska packa det sista och sedan in mot staden! (har ca en kvart på mig, ooommgg hur ska det gååååååå!?!)
Nu är lilla jag taggad så nuu köör viii!!

mmmusic

music 2010-10-09 14:50:21


Cee Lo Green – Fuck You

Bara jag som blir glad av låten?.. inte? tänkte väl det.


Bruno Mars – Just The Way You Are

ett ord, fin.


Three Days Grace – Lost In You

känsla av..sorgligt



rättskunskap here i come!

p.s. vart tuuusan har jag gjort av min kameraladdarsladd? min kamera går inte äns att få igång..hoppas på dött batteri och inte trasig kamera. Ho ho


9 9 10

thoughts 2010-10-09 10:25:07




Egentligen behöver jag plugga, massor. Jag behöver också städa mitt rum. massor.
   Ikväll ska det dränkas hoho. Jag är inte taggad för fem öre, men det kommer väl!
Vi ska hålla grymt bra låda, eller vad sägs?

Nej nu ska jag ta tag i allt MEN med ett leende. Allt är inte så dumt trots allt

rise

thoughts 2010-10-07 23:10:29






Alltså.. Vad händer? Hur har det blivit såhär? Hur kan man gå från att vara en så glad, verkligen så glad person till det här? Jag känner mig som ett skal, jag är inte jag längre. Finns anledningar, dem vet jag. Men det kan inte bara vara det.  Citerar elin: tänk om en månad Jessica, då är du antagligen världens lyckligaste. Och som jag hoppas att det stämmer, för det här står jag inte ut med. Jag längtar till på lördag. Då ska vi ha kul.  Jag är så glad att jag har mina underbara vänner iaf, och Elin är verkligen min.. något, vad fan skulle jag gjort utan henne? gått under typ.

Sen finns det vissa personer jag inte tänker lägga energi på, men EN person, det går inte. den personen får mig att må dåligt, det dåliga humöret smittar av sig på mig. Jag orkar inte, folk som bara gnäller och klagar, pleaaaase SLUTA FÖRFAN! sluta överdriv, sluta vilja ha uppmärksamhet, sluta vara någon man inte är. Sluta skylla ifrån sig på annat, hela jäkla tiden. Personer i mitt liv har jag tappat respekt och tillit för och jag ärligt vill inte försöka längre. Och det är inget jag är elak för att jag känner, utan de är dem som har valt att göra såhär och då får man stå för konsekvenserna. Man har alltid ett val. 
Jag är en sårbar person, jag är jävligt känslig. Jag har svårt att förlåta och förstå.  
Och det är exakt det jag inte kan göra i det här fallet hur överdrivet somliga än tycker att det är.


Det här blev ett riktigt jävligt deppigt inlägg

Lost in you

clothes 2010-10-06 21:28:17



Den där jackan vill jag ha. Den där tröjan vill jag också ha. ÅH vad snyggaaaaaaaa

Den här veckan kan kallas otur. Inget är med mig.  En bra sak var iaf på Svenskan idag som jag fick ett helt OK betyg på mitt reportage som jag var ungefär 96% säker på hade gått åt helvetee. Blev glad!! i sådär 10 mins. 
  När jag var på väg till bussen flög det ungefär 50 fåglar över mig, jag var HELT säker på att minst 1 skulle släppa en plupp rakt i mitt huvud.  hände det? - nej, till min förvåning..  

Vi hade Uf-kick off på Visby Strand idag. Var helt okej, maten var goood! Sitter och dricker teét vi bland annat fick i goodiebagsen, perfeect!

Nej nu ska jag plugga lite, sen se Kungar av Tylösand. Varför tänker säkert ni? och ja, för att det är KUL! dom gör bort sig som fan och är allmänt störda. Kanske är jag som är lättroad också, who knows..?