Jessica Westerman

Fridaynight

thoughts 2012-04-28 14:02:25

Igår firade vi elin som fyllt 20 nu i veckan! Vi var några tjejer som först grillade och mös tills allt annat folk kom. Kul kväll blev det iaf! Nu ska jag börja tagga om till jobb snart, är ovanligt pigg idag mot hur det brukar vara dagen efter. Hur.skönt.som.Helst. Kram

fashion against aids

clothes 2012-04-26 13:54:30

Den här finigen blev min från h&m's fashion against aids kollektionen.
Det firade jag med en pw/springtur i en timme. Väldans skönt

White leather

clothes 2012-04-23 15:34:03

Den här kjolen vill jag matcha med pasteller och bruna ben i sommar
- från vila

 

 

Söndagstankar

thoughts 2012-04-22 22:09:57




Så var det söndag ännu en gång och den här har varit en riktigt bra söndag. Det är så många som inte gillar söndagar, jag är tvärtom! Det är den dagen det är helt okej att vara seg, att inte göra ett skit på en hel dag. Bara mysa med min pojke. Idag har vi vart ute i när, spelat kubb med adams syskon och deras släkt kom för att fira att han fyllt 20. Vädret har ju vart hur underbart som helst. Har till och med lyckats blivit röd (Inte alltför bra)
Igår var jag och adam inne i stan, gick i lite affärer, fixade adams kläder till studenten och slutade alltihopen med kycklingspätt på Joda. Älskar't! Hittade också en tischa i neon som jag kommer trivas sådär grymt bra i. Sen åkte vi hem till stefan och marika och fira steffisen!

Det borde inte vara sådär. De ska visa att de bryr sig om en. Att de kan bli glada för ens skull. Inte att det alltid ska handla om dem. Jag har fått nog, har haft det i några veckor. Men häromdagen kom det sista som fick mig att skära av det där sista lilla bandet. Från och med nu orkar jag inte försöka,bry eller äns finnas där mer. Inte när man bara blir nedtryckt hela tiden - Och det beslutet får mig att känna att allting är lite lättare. Tyvärr.

Bikini

clothes 2012-04-19 15:55:18
bikinis
Nelly, Hm & Hm fashion against aids

Så sugen på att köpa en bikini, trots att det aldrig blir varmt.. 
Vill ha sommar Nuuuuuu!!

Baseball tee

thoughts 2012-04-18 19:46:00


Letar och letar efter den perfekta baseball tröjan men den verkar inte finnas någonstans. Den blåa i mitten är heeelt perfekt! Fast det är ju dem från isabel marant också iförsig... någon som vet vart det finns några liknande?

Annars händer det inte mycket, haft en ledig dag idag och myst med min andra halva, vilket vi ska fortsätta med ikväll hade jag tänkt! Skickat iväg min iphone på lagning så får klara mig med mig gamla LG..hjälp. Igår fick musklerna jobba lite på gymmet och blir ett pass imorgon med. Biff jessi.

NLY

clothes 2012-04-18 16:29:49


Nätta klackar från nelly.
Ignorerar mitt tåkomplex för att lägga upp bilden och för att äns kunna använda dessa! Så.Jäkla.Snygga.


Småglad

thoughts 2012-04-16 13:36:27

Ska bli skärpning här har jag tänkt nu. I lördags firade vi adam som fyllde 20 i onsdags. Grattis i efterskott min fina! (Gjort ett väääääldigt kreativt bildkollage...nja) Elin och Maria kom förbi och var där ett tag, så jäkla kul att träffa dem!
Igår mådde jag dåligare än på lääänge. Ont i huvudet,magen och mådde illa som tusan. Idag har jag bara magont och illamåendet kvar. Förstår inte alls. Tog mig iallafall till jobbet och jobbade mitt korta pass..

& på tal om det fick jag erbjudande idag om ett vikariat på jobbet för ett antal månader. Fan vad skönt! Det gjorde min dag! Bye "slappisliv" nästa vecka. wooopie!

Nike

thoughts 2012-04-09 22:28:55


Tänkte visa upp mina träningsshorts jag köpte i förra veckan. Gillar dem mucho. Om det bara kan bli varmt snaaart så jag kan använda dem på mina morgon rundor!
Blev inget i lördags för min del ändå. Fick ngt mini-migrän anfall och orkade inte göra något. Sen har jag mått konstigt och haft huvudvärk till och från hela tiden sen dess.
Tydligen var övervåningen öppen i fredags ändå..måste vart mot slutet. Jag är inte direkt känd för att vara tjejen med kollen ändå så. Nu ska jag och adis se klart andra avsnittet av alcatraz serien, sen sova och imorgon upp och jobba. Otaggad tjej. Goodnight!

bra kväll

thoughts 2012-04-07 16:14:34



Igår var en bra utgång! Vi började med att bowla och jag vann trots att Henrik fuskade när jag var borta vilket jag inte uppskattade at all. haha.. Sen drog vi hem till Alexander där det var lite folk. Sen HP. Småvidrigt, hur mycket folk som helst på en liten yta. Varför öppnar de inte övervåningen?
Nu har jag hjälpt till med att lagat maten och bakat en chokladkaka för snart kommer morm&morf hit och vi ska ha lite påskmys! wie. Sen ska jag åka in till stan och umgås med Maria och Elin + utgång. Dubbel wie!!

Lausholmar

thoughts 2012-04-04 21:24:12

Ikväll åkte jag och adam ut till lausholmar med henrik och gabbe. Mys. Ända tills Gabbe skulle köra Adam på vattenskotern, det slöt med att båda två låg i vattnet inom några sekunder. Gissa om jag blev glad att jag lät adam åka före mig hahh..

En onsdag

thoughts 2012-04-04 14:58:07



Två bilder från igår, var en sväng på stan. Blev lite småkär i toppen med volang och spets, dock var den lite för söt så fick hänga kvar. Senare på kvällen blev det ett efterlängtat gympass!
Började den här dagen med en 50 minuters PW också. Så skönt sätt att vakna till ordentligt på och vädret är underbart. Satt ute i solen ett tag förut.. Nu ska jag ta tag i lite saker! Kram.

Levis 501

things 2012-04-02 23:03:31


Skönt med ett arbetspass efter att ha varit ledig lite mer än en vecka - Vilket även de har varit hur skönt som helst!
Nu ska jag mysa ner mig med adam och sovaaaaaa

Sugen på ett par levis 501 shorts? Klicka HÄR