Jessica Westerman

+++

clothes 2012-02-29 19:45:00


Någon av de neon färgade klänningarna står högt upp på min vill ha lista i vår/sommar.

Från Asos.com

Hit and run

thoughts 2012-02-29 18:49:30




Blev en liten springrunda förut. Hej landet!

Skönt med en ledig dag från jobbet. Och kvällen tillbringar jag som vanligt med min adam! Snart drar vi ner till affären för han ska promt ha sin vita choklad.
Funderar på ledighet i sommar, skulle ju vara skönt med 1 eller 2 veckor. Jobbigt att man måste planera upp det så långt i förväg isånnafall bara. Vuxet det känns. 20 år är vuxet. Dock så känner jag mig fortfarande som samma lilla 15 åriga tjej, fast ändå inte.  Och om några(okej,det är en del) år ska man ju ha hus och allt det där. helt jävla sickt. Kommer man känna sig mer redo då?

Vi orka

thoughts 2012-02-27 21:35:21

Sen hur det gick är en annan femma..

Dot

thoughts 2012-02-26 18:54:12



  • Utgång i lördags, blev riktigt skoj ändåå! Så igår blev inte mer än att sova massor och ha mys med adam. avslutades med tv hos henrik och en liten hämnd på alla hans facerapes har utsätter mig för, små fint sådär. Bra söndag.
  • Idag har varit en riktigt, riktigt dryg och låååååång dag. Skönt att "sista" passet är imorgon och antagligen inte på 10 timmar...
  • Ikväll blire gym. Förhoppningsvis. Om jag inte lägger mig ner och somnar och aldrig mer vaknar. (Ja det känns typ så)
  • Älskar att i stort sett all snö är borta. Vår och sommar here we come!!
Nu ska jag krypa ner brevid adam och se på film. Kan inte tänka mig något bättre just nu.  kram

Beställda

thoughts 2012-02-24 11:09:28

Bild; härifrån

today

thoughts 2012-02-22 15:26:25


Det här har varit min dag, om man nu plussar på flertal avsnitt gossip girl och sovande. Har kännt de senaste dagarna att min kropp inte alls är som den ska, ringde till doktorn imorse men inte får man träffa någon för det. De trodde det var "magkatarr" så jag ska avvakta en vecka..Suck.

Ska iallafall ta mig till jobbet till 16, ska slänga i mig lite mat först. Ha en bra kväll!

vi har något stort på gång, så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå, på vilken sida som vi står

thoughts 2012-02-20 15:36:14


Mintgrönt nagellack, finelly.

Kom hem igår efter att ha varit i sthlm sen i torsdags. Riktigt mys och kul. Ville stanna kvar.
När jag kom av båten blev jag överraskad först av att adam stod där och väntade på mig. Va? liksom.. hur söt är han inte! åkte in och satt där och väntade bara för att vara där när jag kom av. Bästa! Sen på kvällen hade han tydligen med sig en annan överraskning, som var att när vi är i sthlm för min födelsedagshelg, ska vi åka upp utanpå globen. Jag kommer dööööö! Fattar dock inte hur han kan komma på ngt sånt.. haha

Just nu är jag sååå trött efter helgen, i think. Imorse ville inte riktigt ögonen hänga med när jag gick upp, men lyckades ta mig till jobbet. Imorgon börjar jag inte försen 13. Sovmorgon!!

over and out

thoughts 2012-02-20 13:45:35
Måste bara få skriva av mig...

Jag fattar inte hur man kan säga såna ord till någon. Jag känner mig inte som en så dålig person, jag kan bara inte ta emot det du säger och ändra mig. Antagligen så är jag sveriges eller åtminstonde gotlands elakaste människa. Fast nej.. det tycker jag verkligen inte.  Jag har kämpat för den här vänskapen i mer än 1,5 år. Men nu har jag fått nog. Att jag ska behöva stå på tå, inte få säga det jag vill och bara ta emot all skit som du i stort sätt HÄLLER över mig under den här tiden. och jag är så dum och tror jag fortfarande känner dig och förlät dig gång på gång på gång. Alltifrån hora till kryp till fitta till jaa ALLT. Är ju helt sjukt att du äns säger sånt till mig efter allt. Jag vet att jag har gjort fel och misstag, men det har även du. Men det här går inte när du är så snäll enligt dig själv och jag bara är elak elak elak. Det är som adam säger, jag försöker bara lösa allt för det är så jag är. Men får bara skit tillbaka. Är det verkligen värt det? Nej det är faan inte värt det, du är inte värd det.  Nu är du ute från mitt liv helt och hållet, och du kommer aldrig få komma tillbaka. Lättnad. Synd att man kommer på det när man redan slösat bort ett x antal år på en person och låtit den komma så nära. Men that's life, fullt av idioter.

kärlek

thoughts 2012-02-15 22:06:20



Det är värt att kämpa, värt allt i hela världen. Det finns inget, verkligen inget bättre än att ha dig vid min sida. Du och jag är Vi. Finns där för varandra och det är trygghet. Du är min trygghet. Jag älskar dig mer än allt annat och klarar inte mig utan dig 5 minuter typ. Vi två kan klara allt tillsammans och du kan verkligen göra mig till den lyckligaste. Jag är mer av förhållande typen och skulle inte vilja vara singel för 5 öre - för jag är lycklig när jag är med dig. Jag vet vad jag vill och det är att ha dig vid min sida. 4 ever and ever.

Proffsfotograf ?

things 2012-02-15 18:41:08


Adam var och hämtade bilderna från undervattens kameran vi hade med oss till egypten. Bilderna blev bra mot vad jag trodde de skulle bli med våran engångs kamera, dock var inte fotograf adam lika bra så bilderna på mig visar antingen en hand eller bara ett stort ansikte eller en stor stor röv. Good work..

2 favoriter

things 2012-02-10 21:59:24


Body buttern från the body shop var en present från några vänner och parfymen fick jag på köpet till en annan grej - båda två är perfekta. tacktacktack

Ikväll har jag och adam bara masssor av mys. (som vanligt) Hade inte velat gjort något annat hellre så. Nu blire film chips och dipp!  Kram.

thoughts

thoughts 2012-02-09 22:54:48



Idag har jag haft min sista lediga dag för att nu jobba i 5 dagar. Umgåtts med mormor och morfar, fikade lagade mat och åt. Pratade om allt möjligt. Sen kom jennie hem till mig och vi hade lite mys. En helt OK mys torsdag :)  Nästa vecka drar jag till sthlm. Funderar på om jag ska åka till möja redan på onsdag och vara där några dagar för att sen åka in till staaan för att umgås med vänner, eller om jag ska vända på alltihop och åka dit efter helgen. eller strunta i möja för den här gången och ta med mig adam en annan gång.. hm..

Hej ny

things 2012-02-08 16:54:06
Blev lagom glad när jag redan idag fick en helt ny iphone 4s i brevlådan istället för min gamla med små repor i. woooopppa!   Var och simmade förut och snart drar jag och adam in för att se en gång i phuket på bio. Mys onsdag med den bästa jag vet.


Give me summer

thoughts 2012-02-06 13:03:48

Mösspåtagningen&balen.


Fan vad jag vill ha sommar, det är helt galet. Men det dröjer några månader tills min önskan går i uppfyllelse. Höll på att skriva något klyschigt som "den här sommaren ska bli den bästa" men nej, det säger man jämt och därför blir det inte heller så. Den deler skippar jag därför att skriva här. Tar det som det kommer.
Studenten var helt galet, känslan av att springa ut på balkongen efter hur alla taggade upp varandra där inne, det var helt obeskrivligt härlig känsla som jag antagligen aldrig mer kommer att få känna. Men jag blir lycklig av bara minnet.

Igår åkte jag,adam,anna och henrik skridskor. Slutade med något sorts snökrig.

Senare kommer jennie hit och sen ska vi ta oss till visby och träna, Skönt! Har tagit en liten sväng på motionscykeln här hemma. Jag svettades, fick mjölksyra, svettades, fick svårt att andas, kände hur konditionen blev bättre och bättre och svettades.. Sen gav jag upp, efter en kvart.
Skämt åsido.


Train

thoughts 2012-02-03 12:01:39


Funderar på om jag ska ner och simma en sväng, är rastlös och tankarna är jobbiga. Känner att jag inte kan fixa det här, vet inte hur eller någonting. suck. Åka till sthlm till mina fina vänner skulle inte vara helt fel.

Ikväll ska jag,jennie och ella på David Batra. Har känslan av att det kommer bli en bra kväll!