Jessica Westerman

sammanfattning

thoughts 2012-07-25 11:33:22
Halva semestern har snart gått och har varit hur bra som helst. Nu är alla tillbaka på ön och det gillar jag mucho!
I fredags kväll drog jag,adam,gabbe o henrik till pigan. På lördagen åkte jag direkt in till visby och sen blev det kallis med maja,nanny och julia. Hur kul som helst!! Sen tog jag mig ut till när där det bara var att tagga om direkt till lau. Kom hem typ halv 5 på morgonen och var heelt död men det var det värt, bästa dagen på länge! Söndagen var bara mys. Jag och killarna drog och käkade pizza på bruna dörren, mumsi.
I Måndags leta jag och adam fram lite möbler och började måla om och så. Går inte att beskriva hur mycket jag läääängtar tills den 1 september! På kvällen kom tjejerna hem till mig och vi grillade och hade mys.
(duktig som går igenom alla dagar...heh.) igår drog jag,adam,maria och elin till herta. Så härligt med eeen soldag efter den här kassa sommaren. På kvällen drog vi ut till bvik och grå gåsen. Weeeho.
Tanken idag var att vi skulle dra ut till tofta strand och småsteka men vädret verkar inte vilja. får väl la see!
 
 
 

Where R U

thoughts 2012-07-18 13:04:32

1. Älskar blått.
2. Fint
3. Senaste klackköpet.
En ledig dag, kan inte bara solen skina i några timmar åtminstonde? fyfan vilken värdelös sommar på väderfronten. Aja, jobbar två dagar till sen är jag ledig i 9 dagar, min mini semester.
Sen får vi se om det blir någon resa i aug som det är planerat, skulle vara så jäkla kul. I hooope!

sjukar

thoughts 2012-07-13 09:55:18
Skulle ha stannat i sängen igår. I försig var det väl där jag var förutom de få timmarna jag var och kolla stångaspelen. Hade världens huvudvärk, bultat och spännt om vartannat. Sen blev det ännu värre, var ngt magtjaffs. - mådde skit, trodde typ jag skulle dö ett tag haha..överdrivarn men.  Som tur är har jag världens bästa pojkvän som tog hand om mig. Idag verkar jag iallafall kunna behålla det jag äter. thanks for that. Och mår hyffsat! wiho.

Annars går livet på. Jag och adam ska flytta ihop första september. Som jag längtar! Känns hur rätt som helst. I lördags hade han sin studentskiva, mycket trevligt! I måndags var vi båda lediga och var på stranden. jajaja.

Ikväll blir det mys med elin och anna om jag orkar, annars blire bara luungt.
 
Lite iphone bilder;
Börjar med en bild från stångaspelen igår
 
snygg pojkvän man har, bäst du inte får dålig syn :)
Paret
Finis i hatt
 
 
 
 
 
 
 

Molly

thoughts 2012-07-04 18:54:18
 
Sov gott nu bästa Mollyn. min fina.
 
 

strawberry

thoughts 2012-07-02 16:38:36
 
När min blogg hade ändrats för femtielfte gången tappade jag all lust att skriva här. Nu ska den väl vara någorlunda OK så jag får se om det blir någon bättring, om inte har jag nog bara tröttnat.
 Midsommar var iaf bra trots att jag jobbade i stort sett hela helgen. Den här helgen har varit fylld med studentskivor, Jens på fredagen och Henriks på lördagen. När alla hade dratt från henriks drog vi vidare mot gangvide och efter det tog jag och adam en sväng förbi ett jordgubbsland. Mumsi.
 Nu är det en vecka fylld med jobb. Vill vara leeeedig!!  La mig ute i solen förut när jag kom hem och slumrade till. Sliten.
  Nu blir det gym och sen iväg till jobbet igen för ett 3timmars jobbpass. Suck.