Jessica Westerman

Im alive

thoughts 2012-11-18 22:12:00
 
Jag lever, har bara glömt bort bloggen lite. Inte skrivit på år och dar känns det som. Men ändå är det mesta som vanligt. Jobbet är som det är, blir lite hit och dit men inget riktigt klokt. Blä. Lever på att vi iaf om 40 dagar sitter på planet ner till vårat äventyr nere i Aussie.  Har så blandade känslor med det. Fattar inte hur jag ska eller äns trodde att jag skulle klara mig utan adam i NÅGRA månader. Vet inte äns vad det längsta vi vart ifrån varandra är? eller jo, 1 vecka, någon dag hit och dit annars. Drömde häromnatten att vi skulle säga hejdå och det var helt sjukt jobbigt, den känslan. Blev så jäkla lättad när jag vaknade upp och det bara hade vart en dröm och han låg här brevid mig i sängen. Det värsta nu är att jag vet att det kommer kännas som i drömmen fast värre när det väl är dags. Kommer bli så jävla jobbigt att ha min andra halva på andra sidan jorden. 
Jaaa..annars då? Börjat spela innebandy efter 8-9 års uppehåll. Sjukt förvirrande men börjar komma in i det haha. Vi vann matchen idag, 5-2. Grymt!

Idag blev det också väldigt spontant bokat en resa till Mallis med Adams familj i slutet av april. Hur mysigt!? Lagom tills jag kommer hem från Australien och allt.