Jessica Westerman

instabilder

thoughts 2012-09-25 20:22:20
 
Har världens dödträningsvärk i ben och röv. ooolidligt att gå i trappor eller sätta sig ner. Igår blev det ett gympass och vi körde ben och röv som jag inte kört på ååår och dar där. Har låtit springningen sköta den delen.
Imorgon ska jag börja på en ny arbetsplats och på fredag med, så nu lär jag få en heel del jobb hoppas jag! 

I fredags firade vi bror eftersom han fyllde år i onsdags men inte var hemma då. Gotti!
I lördags började jag dagen med en springtur och lite pw. Perfekt sätt att börja dagen på. På kvällen träffade jag elin och anna, myslördag. Vi spelade bowling,åt mat och pratade om lite allt möjligt.
 
Nu: mys med han med stort H.

UTTTRÅKAD

thoughts 2012-09-20 13:44:49
Sommar. bruna ben.värme.glädje.
Ge mig igen.

Idag är det bara 99 dagar kvar tills australien. Ommg! kommer ju gå hur fort som helst så är den dagen här.
 På tal om något helt annat är jag helt rastlös..VARJE dag. Och har något liknande ångest, eller sjukt deppig..? Och det bara för att jag inte jobbar något. Två ynka dagar på hela september har det blivit. Verkligen jobbrist på hööög nivå. Perfekt tajming när man precis flyttat hemifrån. eller inte. Jag vill jobbajobbajobba.  Ingen som vet något ställe som det behövs lite extra personal som kan hoppa in då och då?

blue eye

thoughts 2012-09-17 21:33:41
(fin bild, i know)

Såhär ser mitt öga ut idag, har lagt sig rätt bra. Och som tur är det mest på ögonlocket. Dock är det ännu svullet och skit runt. Ögonbrynet och kindbenet är värst, så öömt.  Det som stör mig mest är att det gör riktigt jäkla ont så fort man bara kommer åt det. Skulle aldrig ha gått ut i lördags, haha. Jag som inte äns kände för det. Vi drog vidare till Hp, och när vi varit där i inte äns en timme står det helt plöstligt en ful tjej jag aldrig sett förut på andra sidan bordet och STIRRAR på en och verkar helt förbannad. Tittade på henne och såg ut som ett frågetecken i en sekund. Då skriker hon "vadfan glor du på då!?" Blev rätt paff och allt jag gjorde och sa till henne då var "det är ju du som glor?"  sen fick jag mig en riktig smäll.  Thanks for that. Och som att det inte var nog med det hoppa hon på Nanny med! Sån sjukt äcklig människa.
Fattar inte hur jag lyckas råka ut för sån här skit. Folk borde ju snart tro att jag söker bråk vilket är så jävla ironiskt så det inte är sant. Gör ingen illa, säger inget elakt, slår verkligen ingen annan människa. Sköter mig själv. Förstår fan inte hur man bara kan slå någon när man inte gjort något. Vissa människor borde fan bara spärras in eller sättas på någon liten ö och slå ihjäl varandra om det är slåss som dom vill.
Så tack elin för smällen. Underbart.

11 sept

thoughts 2012-09-13 11:11:2311 September var ingen bra dag at all. Bilen gick inte igenom besiktningen pga ett fel.Sen opererade jag tån, dog nästan innan. Hela jag nästan skakade för att jag var så nervös för att det skulle göra lika ont som för 2 år sen. Dålig upplevelse som sätter sig i psyket. Men den här gången var det en annan doktor och en bättre. Thanks for that.
Seen mot kvällen började jag verkligen må skit. Fattade inte vad det var med mig, hela kroppen värkte,värkte och värkte, orkade inte göra något annat än att ligga ner. Tillslut visade det sig att jag hade fått den underbara maginfluensan. fyfan. Så har legat i min säng i mer än ett dygn och inte vetat vart jag ska ta vägen ungefär. Men senare igårkväll piggnade jag till och nu orkar jag till och med gå omkring. Halleluhja.

Har ett ganska stooort problem med min tå..kan inte ha några skor. Går runt med ett blått fult skoskyddpåse typ. Kolla bara min biggotå på bilden.. Några tips?