Jessica Westerman

Byron bay

2013-01-13 12:08:28

Ligger just nu vid poolen på vårt hostel, huuur härligt som helst förutom att jag har lyckats dra på mig världens förkylning med halsont,lock för öronen och en heees röst och hela kitet! vi sov rakt på marken i en park i tisdags efter vi sett på open air cineman, är säkert därför jag fått den här skiten. I onsdags flög vi hit till byron bay från sydney efter att ha vart där i 10 dagar. Första dagen här bokade vi 2 surflektioner. Den första hade vi i torsdags och det gick bättre än förväntat att kunna komma upp och stå på brädan. Igår gjorde vi inte mycket mer än att sola,bada och på kvällen blev det feeest. Gick till klubben cheeky monkey. Riktigt lyckad kväll! Människorna här är så jäkla snälla och trevliga!
Det enda som fattas här är min halva. Mitt allt! Min adis. 21 dagar kvar tills han och jag träffas i thailand. Kommer bli helt sjukt underbart så det inte finns!
På tal om det har jag bokat flyg idag, fick bli någon dag tidigare än va jag hade tänkt menmen. Den 29 blev det iaf. P.s missa att publicera förut så nu är klockan 20 här och alla taggar för fest utom en sjuk jessi. Får se om jag orkar hänga på eller inte 😁
P.s 2 nu har det gått ännu ett dygn haha. Snabb tjej här i australien! Skit internet.

australien

2013-01-02 06:55:43
Nu har vi varit i australien i 4 dagar, vi kom fram i söndags morse! 10 timmars tidsskillnad från i sverige. vi bor på bondi shores hostel. jag kan utan tvekan säga att vara ifrån adam såhär är verkligen bland det tuffaste jag gjort. Vill bara få träffa honom nu nu nu nu!!
Än så länge har vi solat,badat, firat in det nya året vid harbour bridge (en bit ifrån iaf). Och idag har vi varit vid opera huset och gått på harbour bridge! skaffat bankkonton här nere var vi också gjort! nu ska vi iväg och handla mat och så, tänkte bara skriva ett litet inlägg bara så ni är liiite uppdaterade! internetet här är sååååååhääääääär segt så blir inga bilder nu, tyvärr! ha det. :)