Jessica Westerman

lördag 091031

2009-10-31 17:08:24

Snart ( om typ.. ah vi säger en timme)  kommer sis hit, sen åker vi in till stan och umgås med nice people.
Får se vad vi hittar på!  Känner på mig att det iaf kommer bli en kul kväll (kan inte bli så mycket annat med sis, hihi!)  


 

hahah, börja garva av den här bilden. vi ser ju bara såå glada och normala ut ..




hihi :)


Btw, det är halloween, Men det märks inte ett piss!

fredagsmyys

2009-10-31 16:53:48



Gårdagskvällen var mycket mys med dig sötnos !

lookbook

2009-10-30 12:00:00





 
Finns en hel del snygga outfits där,(lookbook) fastna för dom här två. Ångrar att jag inte köpte den grå "jackan" i sthlm. Höll till och med i den, men beslöt mig för att inte prova den..  
Dumt beslut.. ? yes!

ohlala

2009-10-29 19:24:07


JAG ÄR GLAAAAD!  fick en lite konstig tanke och skulle mäta mitt hår, färgade det den 13 februari ( nej jag mindes det inte men kollade upp det) och det är ungefär 8 och en halvmånad sen. Min utväxt är nu 11-12 cm lång! WIHHOO! det är liksom så mycket som frisörerna säger att håret växer på ett helt år?!   och det har mitt hår växt på bara 8 månader!?   blev så sjukt glad, att få långt hår är ju "MY BIG DREAM"    såå keep going like this och jag kommer snart vara låånghårig =) 






Nu ska jag städa mitt rum. Sen sova antar jag, får se om det blir skola eller inte. Hope not ; )

puuuuussss på er

min gurkbit

2009-10-29 15:03:58

Den här dagen började inte alls bra.. Jag fick panik, har det ännu. jävla skit. Fan. förlåt.

Ännu förkyld, och hemma idag. Ganska skönt..och verkligen glad att jag var det. Så jag för en gångs skull märkte att något var jävligt fel.

Ja, ska fixa mina naglar snart, tycker dom är så fula utan ngt nagellack alls. När dom växt kanske en halv cm till eller ngt, har ja såna naglar jag alltid velat haft. Happy me! 




jo gurkbit grisar skit mkt. Och det blöta, är vatten från skålen. inget annat!



 maaaaaat



haha ser inte alls LITE sur ut? 

Onsdag.

2009-10-28 21:58:29

tjo

Ännu en jobbig dag. Imorgon tar jag sovmorgon, fyfan va skönt!  Bara för min äckliga förkylning.

företagsekonomi till 12. Skulle egentligen slutat då, men skulle se någon teater sen så blev sen dag iaf! Sen var jag riktigt taggad på att åka hem, men går hem till Elin i ngn timme. Sen kommer sis in till stan och vi bokar tid o så, så det är klart! Alltid så skönt när man får saker gjort! sen gick vi lite på stan, och gick hem till Roger tillslut, hih. Sen skulle hon iväg på körlektion. Så jag och roger går till affärn, o köper hans "julmat" haha. Sen kommer jennie o efter ett tag åker vi hem. 
Har åkt hemifrån halv 7 varje morgon nu, och kommit hem runt 6-8 varje dag. Då blir man ganska jätte slut. 

Och nu tänker jag lägga mig! så godnatt.

 

du är söt
(& aggro.. )

tisdag'

2009-10-27 22:49:46

Ganska jobbigt att vara genomförkyld. Lite smått stolt över mig själv som har orkat vara i skolan de här dagarna fastän ja bara velat lagt mig ner och dö ungefär? hah. Fick veta att jag fått bra resultat på italienska provet. jiiiho!  bara det att jag blandar ihop italienska & franska? ganska stört.

Efter skolan väntade jag på morgan, mys. Sen gick vi till öster och kolla lite affärer o så, slöt med att vi bestämde oss för att gå och fika på ringduvan, mysigt =) När vi kom hem såg vi G-force, o den va väll inge vidare. Jag somna (såklart) men var helt slut efter dagen, och mådde ganska dåligt så var rätt sköönt!  Vaknade dock upp på ett lite mindre mysigt sätt.. hah.  Seen blev det DH, love it!





        

        

        

btw, pengarna på min mob e slut, fixar antagligen imorrn.


nu ska vi sova, guh va skönt och efterlängtat!
godnatt

true ..

2009-10-26 23:08:00


- Hello there the angel from my nightmare



____________________________

Like indecision to call you
And hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight

Don't waste your time on me your already the voice inside my head

I miss you

                                                                                  - Blink 182'

whoos bad

2009-10-26 21:23:58

Mår som ett arsle heh min röst är typ borta.
Skolan idag var en jävla pain in the ass.  Fast jag och nänsi var duktiga på matten och fattade mongo talen, massa plus till osssss !   Sen åkte jag och tog näst sista hepatit B sprutan,  så nu blir det inget mer sjukhus försen om minst ett halvår, jippi.

Sen åkte Björn med oss (brors kompis) haha. Han va ganska skoj. Han tipsade mig om några skräckfilmer jag ska se! Sen visste han att jag va vid follingbo i somras, på en "fest" och vi snacka med varann då. Kul att ja inte minns det, men när ja tänker efter var han där iaf. Minne och jag går inte ihop!


Igår fixa jag mina naglar, fransk manikyr. Som jag såklart råkade komma åt några naglar på en gång typ.. not suprised at all, nonono.
Det stördaste var att när jag vakna igår, låg morgan PÅ mig. Alltså med bakhuvudet i mitt fejs och med ansiktet upp mot taket? tack morris,  SKÖNT för mig. vadfan gjorde du där?  







________________________________________________________



Froggirlie giller sin frogmannie :D
hahah



 

sweet dreams

2009-10-25 10:09:04

kom hem från morris släkt grajj för ett tag sedan! Var helt okej där ändå! Var en liten hund där, som var svin sööt! Blev ännu mer sugen på att skaffa "min" hund nu! åååh..



ganska lika eh ja!


haha fult :D





typ rosa? :s



Nu blir det nog att sova, btw måste berätta om min dröm ja drömde igårnatt, HAH. (morgans internet hade damp så jag kunde inte lägga upp det här igår när jag skrivit det höh)
drömde att typ två hoppat av idol(?) och jag stt o snacka med "producenten" och hon sa att jag skulle hoppa in ist. såklart blev jag skit glad, o vi hade as kul hela veckan, men sen när vi skulle börja repetera sånger och dans, kom jag på att jag kan ju INTE sjunga!? så ja skulle skämma ut mig. Men då sa dom att man kan dansa om man inte kunde sjunga, så jag var med o dansa hiphop/streetdance i idol..ehh ? iaf fick jag lära mig en koreografi som ja skulle dansa till en låt, och ja, den låten var Beyonce's sweet dreams (vilken ja hörde sen i bilen)
liksom, om man hör en låt i drömmen, borde inte man kunna den låten då? ja hörde iaf hela låten i drömmen, vartenda ord liksom! vilket är sjukt konstigt med tanke på att ja inte kan den för fem öre. Kan inte äns komma på melodin nu? humm.. min hjärna borde kunna den iaf.

haha jaa, ja är normal

torsdagen

2009-10-24 15:47:47

Kanske ska skriva lite om torsdagskvällen!

Kom hem från båten, sen fick jag stressa sönder bara för att hinna med bussen! Sen fick jag äntligen träffa siiis, var riktigt skoj! =)  Sen drog vi hem till Linn och gjorde oss i ordning där m.m! Sen drog vi hem till marcus ett tag, lämna väskor och sådant! sen drog vi till rindi, var kul ett tag men usch. Kvällen slöt kasst! 

Igår,  när vi tillslut orkade gå upp och så,  gick vi till ringduvan och "brunchade" hihi. Mys och riktigt gott!  Gick lite på stan, köpte ett minneskort till min kamera, men när jag kommer hem upptäcker jag att det var helt fel sort. Alldeles för stort för min kamera  (ska tydligen vara ett sånt som passar till mobilen, vilket är skit litet juu hööh) Så som tur är har jag ett 2 gb i min mob som passar, så tar det i kameran ist, va ska man ha minne i mobilen till egentligen? nu kan ja ju ta kort me kameran sååå =)


Sen åkte vi hem till jennie, där drack vi te o såg film! Wolverine, jag tycker konstigt nog att den är bra! trots att jag annars hatar action film! haha, Kanske gillar dom eftersom att det är min och sis film! eller ngt sånt! haha

Sen åkte jag hem, och vem sitter i mitt rum då? Jo min gullrumpa! Blev super glaaaaad <3



du äääh söt <3


hmm, jag behöver bilder på mig och sis! har knappt någoooooooon braa!

clothes'

2009-10-24 12:27:38

all grejj ja köpte i sthlm =) 


mina boots



stövlarna


rosa tröjan från topshop



tubkjolen me nitar



t-shiiiiiirt


svart linne me spets



halsband o "brosh"



kjoool



dunis
 
      

min kameraa, har display framme me! där min mob syns hiih  love

Sthlm, min kärlek

2009-10-21 22:27:02

Min uppdatering har inte vart så bra, men orkade inte ta med min data till sthlm för de här få dagarna!  så räkna med att det här blir ett långt inlägg ;)  btw, Jag SKA flytta till sthlm sen. Känner mig hemma här

Iaf, igår blev en hel dag på stan!  (idag med) Jag hittade en hel del, och är helt galen i allthopen! Jag kommer knäppa bilder med min SUPERnya&snygga kamera och lägga upp på bloggen ( haha varenda liten grej jag köpt)  Vilket är : 

kjol, med ett snyggt midjeskärp med runda nitar! skit sööt 
t-shirt med guldiga nitar på axlarna
svart linne med spets på halva ryggen
svart tubkjol, med nitar på (såklart, jag är besatt av nitar)
högklackade stövlar
boots med klackar där med och såklart NITAR! nu kommer jag få den längden jag VILL ha =)
ljuusrosa tröja med skit söta armar, man tänker typ på en bakelse :) fint!
min dunis ( dunjacka come ooooon) GRYMT skön! 
"peace" halsband
guldig stor "säkerhetsnål" brosh
, men tror ja ska ha den som halsband!
två pennor, så melker och elin inte behöver gnälla över att jag använder deras pennor i skolan.. så be happy!

sist och inte minst, min KAMERA. jag älskar den hihi!

Sen när jag kommer hem ska jag beställa kavajen ja tittat på at melba. Hoppas av hela miiig att det inte är en sån jennie beställt, hihi (a)  Isf kan ja inte beställa en sån juuh! ledsen gubbe
Ska även beställa min hårförlängning och färga håret, eller jag vet inteeee! svårt det där.

Imorgon kommer jag hem. Vet inte om det är skönt eller inte. Hade kunnat vart kvar, morfar undra om ja ville det med. Men jag har resten av mitt lov uppbokat så ikke! Imorgon ska jag iallafall träffa Jennie, sjukt länge sen sist! I miss u sis <3 

Kvällen spenderades på italiensk restaurang. Blev lite glad när jag förstog lite av menyn på italienska, haha! Maten var sjukt god!



 Nu blir det sängen, så godnatt sötisar






clothesclothesclothes

2009-10-20 01:46:46

Svårt att somna ja? Måste nog lägga mig nu även fast ja inte är ett dugg trött. Ska upp om 3 timmar.. Bra Jessica!
Btw, jag kommer hem på dagen på torsdagen ist för på natten! helt perfekt. 
Kan inte sluta kolla på kläder på internet nu. Den svarta "kavajen" i mitten ska jag beställa när ja kommer från sthlm, sjukt snygg! och såna där leggins ska jag HA.
Convers med nitar, kan det bli något annat än perfekt? love till nitar =D






godnatt, nu ska jag få min 3 timmars sömn!
pösss

packar

2009-10-19 22:26:45

packningen går som vanligt, alltså inte så vidare. Eller jag har ju allt liggandes brevid mig, men det är så sjukt tråkigt så jag fastnar framför datan helaaa tiden istället för att bara packa ner dom där sakerna som är kvar!

Ett måste att ha med mig är iaf min mango body butter. Den luktar såå gott.. mitt beroende just nu! 




Här har vi då en friendly mango, som det stog (?) I don't get it.. Hur kan en mango vara "evil" ?
Söt är den iaf hah!



Och vet ni vad jag precis kom på?

Om exakt två månader kommer jag sitta här, med en färdig packad STOOR väska. Redo att åka till Thailand. Till Baengsen, Koh samhet och även den här gången, Bangkok! Lite komiskt att runo satt och snacka om Hua-hin utan att veta att jag och bror varit exakt där sist vi var i Thailand.

Iaf så är jag sjukt taggad för det, räknar typ ner dagarna (okey, veckorna!) tills jag åker bort från kylan här i sverige!  jiiiiho, låt dom här två månaderna gå SNABBT! 

Nej ska packa ner det sista i väskan nu
pusss !