Jessica Westerman

Iphone bilder

thoughts 2012-05-27 21:16:45





1. Tog en liten sväng med henkas båt till lausholmar i fredags innan de drog in på mösspåtagning och jag drog till jobbet. Suck.
2. Firade gabbish i lördags, han bjöd på mat på salteriet/rökeriet i kattvik. Mys!
3. Adam.. DÖD åt tubsockor.
4. Satsar mer på träning. Motiverad till 100 och hoppas det ger liite mer resultat nu! även fast jag ser det redan :)

Helgen i några dåliga mobil bilder. Sen har jag jobbbbbbbat, som vanligt! Nästa helg är jag ledig och fytuuusan vad jag längtar! Även fast det bara är två ynka dagar som kommer försvinna alldeles för snabbt.

Swallow

thoughts 2012-05-24 19:55:13




EDIT: eeh..vafan har hänt med min blogg?? kul att allt tekniskt går emot mig dom här dagarna. ORKAR.INTE

Äntligen haft min lediga dag! Huuur skönt som helst. Började dagen med en timmes PW. Hurtig tjej! Sen blev det solning, solning och lite mer solning tills jag skulle åka och de skulle kolla på tån igen, kommer få göra operationen men vill inteee!! Dock vill jag ha en tå utan smärta så får jag väl bara lyda, i guess. Sen kom adis hit och vi drog ner till gymmet. Nu ska vi snart ta oss till närkland. Åh vad jag älskar sommar! Borde flytta till något varmt land och bosätta mig där föralltid..typ

Har beställt ett objektiv till min Canon häromdagen också, längtar tills det kommer!

Senaste

thoughts 2012-05-21 20:39:17





1. Promenad med adam
2. Picknick med ovanstående person för våra 1,5 år tillsammans. Lycklig!
3. Solning på g på jobbet

Märks det att jag inte gör så mycket mer än jobbar på dagarna? bloggen smådör. Lika så mitt liv heeh.
Sett fotboll,umgåtts med adams familj och släkt, gym och annat har jag iallafall hunnit med. Är dock lite småfrustrerad över att jag antagligen har lyckats fått benhinneinflamation, ont som tusan gjorde det häromdagen jag sprang. Jävla plattfot. Life is hard.
På tal om inget lyckades Fredrik aka frippen total lura mig förut. Vände ryggen till i 2 sek och sen hade han lyckats göra mig blöt från topp till tå med vattenslangen. Småskrek liiiiite

– Avicii - Levels VS Gotye ft Kimbra - Somebody that I used to know
love it!!

Små inspo

things 2012-05-16 21:31:50



Jahapp. Då var en jobbdag klar av 2,5 veckor innan ja är "klokt" ledig. (alltså ledig mer än en fjuttig mån&tors)
Kul med ett liv! Har spånat fram småplaner på hösten men om dom kommer hållas eller om jag kommer ändra mig ännu en 2403 gång, får vi se. Ikväll har jag haft någon jobbig spänningshuvudvärk, så har typ bosatt mig i adams säng med big brother och en liten adis.
Förövrigt fått ett himla sug igen efter en liten tattoo liknande bilden ovan.  Huuuur fint!?

Kan Dee

clothes 2012-05-15 21:37:27


Dessa linnen från Kan Dee skulle jag mer än gärna vilja ha nu i sommar, båda två. åh.

Life goes on

thoughts 2012-05-14 15:16:58

Galet nöjd för den här tröjan.

Varit en riktigt bra och mysig helg i sthlm! Ätit riktigt god mat, sett Dirty dancing som var hur bra som helst och såklart gjort av med alldeles för mycket pengar. Träffa en liten söt vän också ett tag, lunchade på pong. Även det huuur gott som helst, man tröttnar aldrig!
När vi kom hem igår drog jag och adam direkt ner till gymmet och körde ett pass. töntar. Imorse tog jag en PW. Känner mig grym att jag orkar och VILL träna såhär. Har alltid bara sprungit 3-4 ggr förut sen gett upp för att det är så jobbigt och trisst, men inte nu inte! 
Tog tag i mitt liv och ringde frissan så NU ska jag ner och klippa håret.(läs toppa det miiiiiiiiiinsta som går) Finelly.




Sportigt

thoughts 2012-05-08 15:40:03

 

Fick det här linnet i förra veckan, sportigt och fint.
Jobbar bara imorgon sen är jag redo för sthlm. Har måndag i min hjärna idag,antagligen för att jag jobba kväll igår. Blev iaf hur glad som helst när jag insåg att det är tisdag och i övermorgon åker vi.  Ska bli hur kul som helst! & Ikväll blir det gym. Jag är tagggggggggggad

Monday

thoughts 2012-05-07 12:51:11



Hi hallo

I fredags var jag hos elin och hade en liten mysfredag. I lördags åkte jag och adam in till stan och åt mat och gick på bio, mysigt det med! Orkade ingen utgång, känns inte äns kul att gå ut här på ön längre. Dock svårt att flytta när man bestämt att man ska spara massa pengar till i vår bara. Vet inte vad jag vill med någonting. Haha, nu är jag inne i en sån där jobbig period när jag vill göra något annat men inte vet vad. så sjukt jobbig människa jag är för mig själv.






Dep Dye

clothes 2012-05-05 11:28:00

Elinkling

Bara +++
Vill ha.


Sommarvärme

thoughts 2012-05-03 11:32:53

Fyfan vilket underbart väder, riktig sommarvärme! Lagom glad att jag fick byta bort min dag mot kväll idag.
Vaknade vid kvart över 6 och kunde inte somna om. Låg och vände på mig tills jag bestämde mig för att ta en pw istället och efter det frukost i solen. Livet är härligt såhär års.
Är lite smånervös, fick en tid imorgon efter jobbet för att "fixa" min tå. HOPPAS för allt att ingen tänker dra bort hela nageln som sist. Det var bland det ondaste jag varit med om. Är ju inte jätte skönt att få en kanyl rakt igenom tån x antal ggr liksom..
Nog om det :)
Ligga ute på verandan och bli brunare är dagens mål, i min nya bikini! Kram

Onsdag

thoughts 2012-05-02 21:40:03



Den här fina kom på posten idag!

Jobbat ännu en hel dag, sen blev det en sväng på gymmet och även en liten springrunda. Vill komma i grymt bra form och nu ska jag köra stenhårt till sommaren! Längtar lite smått till den 11 när jag och adam åker till sthlm! ..På tal om ingenting, woooopie!