Jessica Westerman

goodbye

2010-02-27 21:35:34




sthlm nu. Imorgon är det tidigt som gäller. Okey, inte alls lika tidigt som idag, en HEL timmes sovmorgon blir det iaf! Idag gick jag och morgan lite på stan. Hittade en tröja,linne,vantar och två par öronhängen. Kärlek vid första ögonkastet kan man kalla det.  Övre paret från hm & undre från gina

Nu ska jag och Morgan sova! Lär inte skriva mer försen jag är back in sweden, Ni får ha det wonderful på så kallade skitön!

London here we come!


kisssssssssses j and m

m m m usic

2010-02-26 13:59:24
Asher Roth – She Don’t Wanna Man
Asher Roth – Bad Day

loooov

2010-02-26 12:40:24

yeah, lov nu för min del! sweeeeet. Den ska börjas med packning, både ner i resväskan och i flyttkartonger! 
Dock har våran tvättmaskin varit ur funktion i snart en vecka så börjar bli brist på kläder jag vill använda. Såå imorgon blir det antagligen att låna morm&morfs tvättis. 
och en grej som jag upptäckte på mitt konto igår är att jag fått in massor av pengar på tre dagar? från ingenstans typ? WOHO good job jessie. nu blir det definitivt shopping och bio i sthlm!

Igår blev det party,först träffa maria. Sen drog vi till maja! fixade iordning oss, drog vidare till linn där vi träffa henne maja & julia. SEN drog vi vidare till axels fest och efter det blev det hp iaf. Bra kväll förutom en sak.. heeeh



ni är BRA

nad, morgan och london

2010-02-25 15:08:11

Imorgon kommer Naaad till gotland! hääärligt, vi har inte träffats sen i somras? sjukt länge sen. tror nästan det längsta vi har varit ifrån varandra? hum.. minns inte men iaf!  Så imorgon ska jag umgås med henne och Hampusen hon tagit med sig hit! 
Måste även packa och sånt till resan.. Helt sjukt? På söndag är jag i London, med morgan. Jag längtar! På lördag kanske vi hinner lite shopping och bio i Sthlm med,
skulle vara treevlans






jaduuuu

2010-02-24 18:38:35


Väntar på mat & pluggar italiano. Ska gå bra på det här provet med har jag bestämmt. grymt bra.
Idag blev det hem till Maria efter skolan. Hon har nog världens varmaste lägenhet hah :)  Det går nog inte äns att beskriva hur taggade vi är till MAGALUF!? Det kommer bli totally awesome, jag LÄNGTAAAR!
och imorgon blir det antagligen feeeeest iaf!





haha liiiiten ja lyckas se ut!



cuuuuuutie

2010-02-23 15:04:41






HAhahahah.. 
I think i'm booooored

tisdaaag

2010-02-23 12:31:42
hellu
hemma från skolan eftersom att min mage är konstig. Igår mådde jag så sjukt illa så jag inte kunde göra något. Inte äta. nada. Förutom se film o sova & ha sällskap av min cutiiiie. Han är bra, för bra

idaaag har jag sökt lite till jobb. Kan man äns få något jobb på den här så kallade ÖN?
Fixat pengar till london. eller jaah..(mamma har) hihi. Hon är också bra. I söndags var vi föresten på bio, mamsen och jag. Såg avatar, strange film, många dog..för många. Men ja, den var bra. Dock inte så överdriver bra som mååånga säger. Men man tycker som man vill, right?

jag har inte så mycket intressant att skriva fakkktuuskt.
Har lov om 2 skoldagar, äntligen.



paljett

2010-02-21 14:14:32



lägger upp en bild på mina ben igen Trots att dom sååg så feta ut har ja hört.
Jag? fettiga ben? vart då?
ha ha en vändning mot att bli kallad att ha anorexia till FET. good work (Y)

Hemma igen, en nästan hel helg hos morgan är inte fel! väldigt mysigt.  I fredags blev jag vääldigt glad när det låg ett par paljett leggings i morgans rum, från his mother. passa perfekt! Glaaad som tusan :)

I fredags var jag också väldigt duktig och skulle ut och springa. Vilket slöt med att jag plumsa omkring i snö upp till knäna och blev.. blöt. Tappa min ipod rakt ner i snön men den överlevde!? ibland har jag tur.

Idag är det LITE övningskörning och italiano som gäller. plus Yoga! Fattar inte vart min träningsmani har kommit ifrån men det finns nog inge härligare än att röra på sig? min lata period med chips och dipp är borta..
nästan

cheap monday

2010-02-20 15:52:44




fööör snygga solisar
något sånt ska jag ha i sommar!



förövrigt är jag hemma hos morgan. Båtbiljetten är bokad och klar..  så om en vecka bär det iväg till oxford street. tjiho!

topshop

2010-02-19 12:09:44






Magtröjor från topshop


kss kss kss

komsiiiii

tjollahopp

2010-02-19 11:37:49





Sitter nu och ser film, canal + har verkligen stort utbud av BRA filmer.. (lägg märke till ironin) jäkligt skönt med en ledig dag, antagligen ledig nästa fredag med, sweeeetiesing chillahi. 

Igår var det myskväll med maria,elin&maja som gällde. Vi snackade, åt elins baconsås, såå ja, nu är jag med ett stoort fan av den haha. På bussen fick jag sällskap av elin, woho! hatar verkligen att åka buss.. Om två veckor bor jag i stan och sparar in TVÅ TIMMAR om dan som man kan göra annat på!? hur skönt är inte det. lycka säger jag bara.

funderade på att sticka ner och simma lite, men icke. Pensionärs bad står på schemat och jag känner inte att jag passar in där, fniss. så det sket sig och senare hinner jag inte.Men imorgon, dåduuu :)

Nu börjar top model, tummen upp!


fettisdagen? eh nej!

2010-02-16 21:06:02

Halloj! Idag har jag varit lagom aktiv. När skolan äntligen var slut åkte jag och morgan hem, nästan på en gång drog vi till badet och jaaa, rörde lite på fläsket :) en grej som är kul att morgan inte äns orkar hälften av det jag orkar? ha ha ha jag skrattar åt dig älskling, bara så du vet..  ska börja röra mer på mig, känner verkligen hur min kropp mår bra av det ;) så ska nog börja ut och springa.. iaf när jag flyttar till stan, He he! Lagom awesome med sovmorgon.
Har också pluggat massa italienska till provet på torsdag. Det ska verkligen gå bra på det, det SKA!





haha yes, bilden är nice.

150210

2010-02-15 20:00:55





Precis duschat och det var helt  u n d e r b a r t
fryser så in i. Får det äns vara såhär kallt?


Ikväll har mina glasögon användts flitigt. FÖR flitigt skulle jag tro, med tanke på att jag har fått skavsår bakom örona  ? hm..


vitamin defence vatten är gott, mycket gott.
måste beställa tid för klippning suck. hatar att klippa mig.. blir aldrig nöjd iaf

 OCH om två veckor är jag och morgan i London.
längtar ihjäl mig

Fuck You

2010-02-15 19:21:13




hur f*n tänker du undrar jag?


det finns för många idiots, det gör det verkligen.

yesterday

2010-02-13 15:33:04

igårkvälls var en rolig kväll. Jag skulle egentligen bara vara hemma. Låg hemma o typ sov o hade ont i magen like always. Sen kom morgan, och jag blev genast sjukt festsugen! HIHI så vi drog in till stan iaf. Först till nikki träffa najs people, sen drog vi vidare till elins place. Galen kväll.. innehållande krossat glassbord + mosad fåtölj och några andra insidenter(?) !

Idag mår jag som man ska. Vill bara sooova men får jag det? ICKE :(









CIAOI