Jessica Westerman

earring

things 2010-11-29 22:28:04


Bild från Caroline

1 DKK  =  1.2369 SEK

Alltså kostar detta örhänge 349 x 1.2369= 431.6781 kr
Någon som vill köpa det till mig!?
Det här örhänget V i l l  jag H A. Kanske ska önska sig i julklapp? iiiihh.
Dock har ja inte något "helix" heheh, men är piece of cake att fixa!

foodiecoodie

thoughts 2010-11-29 21:35:40



Ja det här är typ vad min kväll bestått av. Spel på msn med mattias, haha duktigt.. kommit på 5 företag och gjort ett tal på matteprovet. NU ska jag ta tag i mina skjortor och fixa dem sen kanske räkna något tal till på provet. Kom på nyss att jag till&med glömt bort att äta ikväll. Så först Maaaaat.
Idag på matten var ja o Jennie lagom trötta, garvat för iallafall en vecka framåt. Kanske..
hahah börjar typ skratta bara jag tänker på Jennies kommentar. "hahahahha jag skrev x= där uppe, hahahha" medans hon ser AS lycklig ut och som ett litet barn, typ som att det är det roligaste som hänt. medans jag och läraren bara stod o titta på henne typ. Man skulle filmat det alltså, hade alla fattat det roliga..

:D

hjärta

thoughts 2010-11-29 18:55:49
Såhär fina bilder får man på Adam;







alltid en hand liksom, Om inte hans så äre min. tvdosan ligger fint där breve också!

en kort resumé. typ.

thoughts 2010-11-29 10:26:15
Sitter just nu på GK lektionen. Vi ska börja göra en grafisk profil, hur långt har jag kommit? Jag har inte gjort ett piss hehehe.
Helgen har varit mysig och fuun.
I lördags var vi som sagt hos Anna och bakade och grejade det sista (trodde vi dåra, på söndagen blev det lite utav kaos men vi styrde upp det galant) Sen förfesta vi och hade skoj på HP. Träffade älskling vilket gjorde mig såå glad! Spelade jackblack och vann 60 spänn, haha var så sjukt stolt över mig själv då..nörd. Jag och Adam gick hem i typ snöstorm. Kände mig som en pingvin på sydpolen. Adam fattade ingenting av det. Jag kastade snö i hans ansikte. han blev ganska sur. Men tydligen var det bara låtsas surhet så han kastade tillbaka. Lagom kallt :)
Igår drog jag,Anna&Elin till hemse, stod där i 3,5 timme på den där julmarknaden och sålde nästan slut alltihopen! Lite extra pengar wiiie. Sen drog vi in till stan igen och jag var med älskling. Vi beställde pizza, mumsi. Dock var jag så snäll och lämnade halva min till han idag. För det var absolut inte så att jag inte orkade den... host..

Jag saknar Adam redan. Han gör mig till världens lyckligaste

<3

tonight

thoughts 2010-11-27 11:16:19

 

 

NU drar jag&elin in till staden för att ha lite mys hos Anna. Ska fixa det sista till imorgon då vi ska tjäna feeta caash. Ellleeeeeeer?  Sen ikväll blir det utgång, är så jäkla taggad! Har också hört att en liten sööt pojk vid namn Adam ska ut. Wiho! Kvällen kan nog inte bli så mycket annat än lyckad.

Pysssss

Freeday

thoughts 2010-11-26 20:31:52




Jag har finelly köpt en vinterjacka, fast vet dock inte om den kommer vara så varm.. Men jag kom på att även om jag skulle köpa en as fet ful jacka som borde vara varm skulle jag frysa arslet av mig, Så det blev dennnee.
   Snart ska jag antingen joina familjen med mina chips och min dipp vid teven eller slå på en film och halvsova mig genom kvällen. Jag blev förut(tro det eller ej!?!!) efter typ 3 veckor klar med att städa mitt rum. Många feta plus till mig alltså (curry är ju fortfarande på vift så får ju ta saken i egna händer liksom..)  aja, här kommer dem ; +++++++.  Körde också förut för första gången i haltväglag vilket gick svin bra, wiho ännu fler pluspoäng till moi! ++++++


Tove Styrke – Million Pieces - Familjen Remix

Torsdag

thoughts 2010-11-25 15:26:45



Skallen värker så har myst ner mig i soffan med te och filtar. Ikväll kanskekanske jag drar in till stan men vi får se. Hade lika gärna kunnat strunta i skolan idag kände jag. Jag ska dock fixa ca 10 företag vi i Jima ska ringa till så vi kan fixa så våra 52 platser blir upptagna någon gång så vi kan trycka den där jäkla kortleken. hihi. Såå någon som vet ett företag som skulle vara intresserade av att få lite reklam på en kortlek kan ju höra av sig!

onsdag

thoughts 2010-11-24 21:06:12



Käkade chickenbits förut. Kände att det var något som saknades.. tillslut kom jag på vad det var. min chicken-bits-ätar-kompis... aha liksom.

På tal om det undrar jag vart Curry håller hus. Borde inte hon vara här inne och städa mitt rum? :s får ge henne 10 piskrapp när jag hittar henne sen alltså.

Nej nu ska jag lägga mig. har väntat sen klockan 5 typ på att klockan ska bli mer så jag kan lägga mig.  se film och sova. skönt och efterlängtat. Känns inte som att det är så överdrivet värt att åka in till skolan imorgon. Vi får se.
Ingen som har lust att dra ut och resa med mig?

caramells

thoughts 2010-11-24 18:36:57



Haft en lektion idag, slutade 20 över 9. Sen drog Ja elin & anna och köpte massa ingredients och sen har vi bakat och sånt till på söndag när vi ska sälja det heheh. Gjorde karameller och vi LYCKADES första gången. Blev lite småstolta då faktiskt eftersom att man var tvungen att göra allt fort som faaen.

Imorgon slutar jag 11 Små skönt ja.

På lördag ska vi kolla hus i stan, fytuuusan vad underbart det skulle vara om man kunde flytta in dit! Slippa den där jävla äckliga bussen och vissa personer på den. UÄK.  håller tummarna för att vi gillar't.

Nej nu ska jag göra något vettigt ciaaaaaao

tweet tweet tweet t-t-tweet twee

thoughts 2010-11-23 20:00:39
TJAO

sitter just nu hos adam. men är han här? nepp han är och svettas på gymmet just nu heheh. Duktig min älskling äär jajamen! Och jag är duktig som har diskat för andra gången åt honom, ja jag vet, ni bryr er så ge all creeeeed till mig!
Blev missnöjd med mitt rättskunskaps prov. g ++ fan är det för skiiiiiiiiiit liksom.



Eliza Doolittle – Pack Up
den här låten blir man ju inte bara lite glad av! Gillar den muuucho.





bigggggo

thoughts 2010-11-22 21:19:23
Hos torELINiii. dagen var grymt jobbig med matten alltså, fattar inte ett pissoo!
Sen tränade vi, kändes grymt. Jag ska fan ta tag i min springning också, woopwoop.
Såg biggest loser med den biggaste loosern heheh gissa vem? börjar på e.. eller så kallat t.
hon är lagom knasig, gömmer sig i duscharna och gömmer mina saker så man  får springa omkring där helt naken. Hon är helt enkelt unik, min fine väään så nu ska jag gå och hoppa på henne.

pysss

paaain mage

thoughts 2010-11-21 17:56:38
Åh, jävla mage. Vill inte ha tillbaka den där skiten jag hade i våras.. Gör t.o.m ont att andas så nu tänker jag lägga mig och sova/se film. Solsidan kan alltid få en glad, så jäkla skön serie hahah.
Att hänga med på bion strunta ja i.
Igår drog ja älskling jens och afteee till herman och chilleeede.
& Idag har vi inte gjort något speciellt alls hihi.
Och NU efter 2 dagar har jag äntligen fattat hur man lägger till kontakter i min mob           + + + till mig

Även fast att jag är lite..ledsen? hm, tror inte äns att jag är ledsen längre. Just nu känner jag en stor jävla lättnad av att det äntligen är över och jag aldrig mer kommer bry mig ett skit om något med dig.
   Så övervinner ändå min glädje det andra, för jag är så jäkla glad. Dom där tre underbara orden vände verkligen på allting. Jag är Glad för att jag har världens finaste och underbaraste adam som bara är min. & det vill jag inte byta bort mot något i hela världen. 



haha ser ut som att vi slåss för att inte komma med på kort.. det vi gjorde kanske :d fast han slog ju ner mig tillslut såå:'(
jag ljuger aaaldrig hehehe

seek

thoughts 2010-11-20 18:19:22


Seek Bromance

Såå nu är jag ready. Så nu drar jag till min söt för myskväll! Längtat hela dagen typ, heheh
han är bäst

<3


Det är dags för ett the end.

thoughts 2010-11-20 09:26:09



Nu har jag ä n t l i g e n  en klok mobil. Lagom skönt sådär. Idag ska jag ha hårinpackning i 4082 år för att mitt hår blev helt jäääkla torrt av äckelsprayen i torsdags. Ska ut och springa också var ju ett tag sedan nuuu. Städa rummet KLOKT.. jajaja.Komma på vad mitt tal ska handla om ska jag också göra. Det köör jag på så nu dags för frukost!

du säger att du säger att

clothes 2010-11-19 19:47:06



Den där svarta tröjan vill jag verkligen ha. Vill till STHLM maintenant maintenant maintenant