Jessica Westerman

Numera sambos

thoughts 2012-08-30 19:58:00

1. maaaat
2. Igår när vi skulle börja flytta in allt.
Nu har vi kommit på någorlunda plats. Saknas ännu vissa saker men det fixar vi när vi drar till ikea nästa helg! Gillar att jag och adam bor tillsammans, är sambos. Eller nej, jag ääälskar det! Vårat hem. Som vi har längtat hela sommaren på att vi ska flytta till. Nu har vi typ precis ätit första middagen och fått igång teven.
Är sjukt sugen på att baka vilket jag inte har varit på år. Men jag orkar inte, man blir ju helt slut av allt fixande, haha. Imorgon är jag ledig igen och även sista dagen på vikariatet. Men redan på lördag har jag min första jobbdag i resursen så arbetslös blir man ju aldrig. (Är väl tur det)
Nu blir det mer fix!

Some nights

thoughts 2012-08-28 11:33:00
 
Så.jävla.bra

Sista jobbdagen idag sen på fredag är mitt vikariat slut. ledig tills dess så det blir masssa packning inför flytten!
Om exakt två veckor kommer både jag och min tå dö..typ. Känns ju bra att jag redan nu är lite smått nervös.

ciaaaaaaaaaaao

Helgen

thoughts 2012-08-27 21:02:51


Helgen var riktigt bra. Lördagen var en riktigt bra dag, en sån dag man blir smålycklig av. Ja,så bra var den haha.
Jag,elin,anna,gabbe,henrik och adam var på boda borg på dagen, körde killarna mot tjejerna och jaaa, det blev oavgjort. to bad. Sen mot kvällen åt vi middag på joda och sen vidare hem till anna igen för förfest. Kom lite annat trevligt folk och senare drog vi till munken.
Jobbade igårkväll och idag har jag inte gjort speciellt mycket.
Minns inte äns när jag köpte kläder sist, kläääädbrist på hög nivå. Sparar så mycket jag kan till australien men får unna mig lite snart.. jag måååste!


hej igen

thoughts 2012-08-23 22:08:00
 

Lite bilder från bäste träsk helgen. En bra helg.

Helt otroligt att folk fortfarande klickar sig in här. Jag har nog tröttnat med stort t. Men vi får väl seee om det kan bli någon förbättring. Stort frågetecken. 
  Förra veckan åkte jag adam och fredrik till skärgården. Kändes hur bra som helst att äntligen komma dit igen och träffa alla.
  Den här veckan har jag iaf kommit igång lite med springandet. Sprungit 2 ggr och gått i en timme ikväll. Imorgon när jag vaknar har jag bestämt mig att den sista springturen den här veckan ska bli av. 3 får duga. Min tå gör det ju inte heller till det lättaste. Gör så jävla ont. MÅSTE fixa tid imorgon alltså, nu står jag inte ut längre. Gymmet ska jag komma igång med när jag och adam flyttat in, vilket är slutet av nästa vecka. L y c k l i g! Kommer bli underbart att bo med min halva. Igår träffa jag anna och elin lite, mys. Fixade lite planer inför helgen och det kommer bli super. Om jag nu kommer våga gå ut med min tå, bläääää.

Jajaaa Nu - Greys med min finis! natti

ps.. såg att min blogg blivit världens minsta..bilder, text, allt! Varför har bloggen ett eget liv för. help.


running

thoughts 2012-08-07 23:00:24
 
Varit ledig nu i 2 dagar efter att ha jobbat i stort sett verkligen hela helgen. Varken det roligaste eller skönaste, och inte blir det bättre av bara 3,5 timmes sömn också. Jaja. Nu har jag vilat vilat och vilat. Ikväll har jag och adis orkat oss ut i spåret på en springtur. Kändes grymt. Nu ska jag ta tag i träningen igen, man mår så mycket bättre då! Legat ute och degat i solen med, härliga sommar. När det nu är sommarväder det vill sägaaa!

Nej nu blir det sängen,adam och Greys. Bra skit! 
g.night.


 

Wooopi!!

thoughts 2012-08-03 19:32:32
 


På sommaren hamnar bloggen på sidan om. Fullt upp med allt möjligt, har jobbat hela veckan och hela helgen ska det bli, sucksuck. Hoppas på att jag kan ta ut några av mina semesterdagar jag har kvar nästa vecka och kan dra till skärgården, 3 år sen jag var där, verkligen helt galet. Måste dit nuuu!!
   Annars då? bokade för 3 timmar sen en flygbiljett till australien. WOOOPI! den 28 drar vi 5 tjejer till värmen på obestämd tid och skiter i vintern. fyytusaaaan vad jag längtar!! massor av bra saker jag ser framemot nu :) Och en händer om bara 28 dagar när jag och min adam blir sambos.   längtar.så.jag.dör.litegrann.

P.s. Jag kommer seriöst dö i australien utan adam. hur fan ska jag klara mig? hjälp..