Jessica Westerman

minigolf

thoughts 2011-07-28 18:53:54



Dagen börjde lite småstressigt när jag kom på att jag hade ett möte nere på hemse heheee. Efter det drog jag och babben till ljugarn och spelade minigolf. Jag vann med 4 poäng..rätt åt adam som skröt som fan innan hehehe :)   Sen drog vi till bruna dörren och käka spett!  Nu ska jag skynda mig som faen för UTGÅNG ikväll. VIP på gute. Hoppas av hela min stortå att det blir mer värt än igår. ciao!

Leggy shorts

thoughts 2011-07-26 18:26:24



Bränna fett i dessa skulle inte vara helt fel.

Imorse blev det en springrunda igen. Dags att komma i form!  Ikväll blir det en utgång med tjejer det var fööör länge sen jag umgicks med. Har känslan av att detta kommer bli grymt och att jag får min lön inatt gör det inte sämre heller. life's good.

freeee time

thoughts 2011-07-25 16:55:01




Jobbade helgen och NUU är jag ledig till nästa tisdag, g to the rymt! Har inte äns orkat fixa mig idag, haha slö tjej.
Jag och babben ska ut och springa alldeles snart, ska börjas innan det blir för sent och jag inte äns orkar 20 meter..

Sen har jag en liten liten fråga..Vart fan är solen och sommaren?

virkat

things 2011-07-20 13:34:16


Fick dessa idag, sååååå fina. Liknar de från hm, men nästan snäppet finare!
Jag och adam skulle egentligen till stan nu när jag är ledig 2 dagar, men icke. Såklart kommer hans huvudvärk just dessa dagar. Kunde det inte kommit någon dag jag iallafall jobbade? eller varför inte alls? jajaaa. Ikväll hoppas jag verkligen vi drar på Adrian lux.
Nu : FRUKOST

lön nuu tack

thoughts 2011-07-17 22:05:40

 

Finns så himla mycket jag vill köpa. Dessa shorts? jatack. En resa skulle inte vara alltför fel heller.
Har iaf köpt ett par virkade shorts nuuu och jag hoppas de är så fina som såg ut att vara på bilden.
Igår var jag på lau basar, inte vart där på 3 år. Vid halv 6 kom jag och Adam hemcyklandes iallafall och var gladee som få. bra helg.
Skrattar ännu åt min senapsinsident i fredags natt.. hahahhah fyfan.

Wild spirit

thoughts 2011-07-16 16:45:31

Vart en utgång igår - ja mår skit idag. Snart ska vi fira mormor lite och det gör vi med att gå ut och äta gooood mat. Därefter åker jag och Adam för att starta en ny omgång fest. Jag har lite känslan av att imorgon kommer jag vara mer än halvdöd. 
På tal om ingenting är jag såsåså sugen på fjäder tatuering ännu. Dags att ta tag i det och komma på hur den ska göreees!

T e n t

thoughts 2011-07-13 22:17:31

Igår drog jag och Adam iväg och tälta. Första gången jag sover hyffsat bra i ett tält, brukar alltid annars vara så grymt jäkla kallt eller för varmt. Låter nästan som att jag är ute och tältar var och varannan natt men ickeee.
Hansson 2 kom förbi ett tag och var social. En majskolv lyckades jag elda upp också, helt svart och smakade tändvätska..skit också.

Idag var vi och spelade tennis, ska för en gångs skull vara ärlig och säga att jag förlorade 3 och vann 1 match. Chockande? japp.  Nu drar jag adam henrik och till bvik. Gissa vem som kör ikväll för att upp och jobba vid 7 imorgon? rutin.

helloo

thoughts 2011-07-11 14:23:16



söt tjej i bakgrunden hihi


Kom hem inatt från sthlm. Har varit grymt mys! En del köp blev det också :) Vi såg bio och jag ställde upp och såg transformers i 3d. Jätte gullig flickvän..typ. Igår stressade jag och adam nästan hela dagen för att vi skulle hinna med allt. Så mat fick vi springa in på burger king och köpa ca 10 min innan bussen skulle gå och då var vi lagom matarga. Det gick ju inte så väääldigt snabbt där heller så vi fick springa hela vägen till bussen efter, hämtade väskorna vi hade låst in i ett skåp och skynda oss som fan. När vi väl kom fram till bussen och kunde slappna av och äääntlien få äta, får vi inte äns äta maten av gubben som kör. Så vi får sätta oss på en bänk och trycka i oss så mycket vi hann på typ 5 minuter. Vilket inte var värt at all då vi i stort sett fick slänga allt.

Om ca en timme börjar jag jobba, känner att jag vill vara ledig såsåså mycket mer. som tur är jobbar jag bara 4 dagar denna vecka och det känns hur jävla skönt som heeeeeeelst!!

stångaspelen

thoughts 2011-07-07 21:54:16







NU har jag jobbat mina dagar och är ledig 3 dagar, fyyfaaan va skönt!!  Imorgon drar vi till sthlm, känns som att det kommer bli grymt, speciellt eftersom att adam ska med +++

Idag var jag och kollade stångaspelen, adam&bror spelade pärk. Och jo jag är snygg när jag hoppar i vattnet hehe. Nu blir det film och sova. pyssssss


necklace

thoughts 2011-07-04 14:03:22



Köpte bland annat det här halsbandet i lördags, fråån vila.

Kom hem från jobbet för ett tag sen, nu ska det ätas ost och broccoli soppa! om man vill impa på mig ska man koka det och sen är jag totalt såld.
Sen kommer adam hit och då ska vi hitta på något mys, men innan det ska jag damdamdam..tvätta min bil för första gången! den ska blänka. pysss

Weekend

thoughts 2011-07-03 23:13:07

 

Haft en mysig helg trots att jag jobbat. Igår åkte jag och adam in till stan, käkade på joda och såg bad teacher på bio! Idag drog vi ett tag och skulle sola och bada. Såklart kom alla moln när man väl kom dit. lucky us.
Nu ska jag sova för att orka upp o jobba 7 imorgon. älskar att jag slutar 13 noll noll. 4 dagar kvar tills jag får vara ledig. counting down.

Pocketful of sunshine

clothes 2011-07-01 15:30:00



Detta skulle jag gääärna vilja bära idag. Nu taggar jag jobb till kvart i 10 ikväll!
money money

Breakfast

thoughts 2011-07-01 12:32:04




Ville såsåså gärna visa min frukost så hääär har ni!

Mitt huvud värker som bara den & min kropp svider från solningen häromdagen. Lyckat säger jag.
Igår vid 10 drog jag nästan direkt från jobbet till jennie eftersom vi hade bestämt att vi skulle tälta haha. Vi packade med oss allt (trodde vi) och åkte, vi körde och körde och körde. Tillslut hitta vi ett perfekt ställe. MEN.. när vi skulle starta grillen så kom vi på att vi såklart glömt tändstickor. Fun. Vi försökte med allt vi hitta men inget tog eld. Så vi drog hem till jennie igen(körde,körde och körde), hämtade en tändare och satte oss sen på en brygga i ronehamn. Och damn det var mysigt! Så där satt vi och grillade klockan 2/3 på natten och såg hur det blev ljusare och ljusare runt oss medans vi satt och snacka skit. En av de bättre sommarnätterna.