Jessica Westerman

pics at moi

2009-09-30 21:31:08

Ja ,jag har tråkigt och mår ungefär som en mosad vandrande pinne. så ska lägga mig nu, SKÖNT & efterlängtat
















hihihihihi
 

Pöööösssss & Godnatt

090930

2009-09-30 21:09:34

Dagen idag har vart grymt tung. Ett tag kände jag bara för att lägga mig ner på marken för att jag verkligen inte orkade mer. Är jag sjuk eller vad är felet?  lagom sjukt iallafall.  Men hade bestämmt att jag skulle gå på stan med morgan, så väntade tills han slöt, och sen mötte ja upp han o robin. Hittade inget o köpa, trisst!  På bussen hem somna jag, och det var nog det skönaste jag gjort på hela dagen.  Förutom när jag åt mina efterlängtade flingor med mjölk. (kan nog inte finnas något godare för tillfället) Fast morgan tycker att det låter barnsligt med flingor hmm.. ?       





 lagom mongo är du, inte fullt så söt på den här bilden. Ser seriöst störd ut, mitt lilla retard
don't kill me. mjaaaaau


Har sett ikapp alla avsnitt av idol jag missat och kan utan tvekan säga att clara och calle är bäst, me like!
Fan idol har ju redan vart och nu missade jag ett till avsitt, men äsh, får se det på internet imorgon typ.


huvudvärk

2009-09-30 20:13:50

ja hatar skolan. Hatar att plugga vilket gav mig ett ig på äckel provet. så ska ta det muntligt på onsdag istället. FAN vad sur jag är!

iaf så har huvudvärken förföljt mig hela veckan och det känns ungefär som att mitt huvud ska sprängas i miljoner bitar, så eftersom att jag vart duktig och gått hela veckan ändå, så kan jag vara hemma en dag iallafall utan att missa mycket. Mamma instämmer, hihi. Så antagligen (om det nu inte är så att jag vaknar ovanligt pigg och utan huvudvärk) stannar jag hemma imorgon. Skönt att äntligen få sova ut. 
Men de tidiga morgnarna är snart ett löst problem.
 Skulle egentligen vara med majsen, elin o maria igår, men mitt huvud är ju som det är så jag orkade i stort sett inte göra ett skit. Sävefesten imorgon skiter jag i, pallar inte

She* knows not a damn, damn thing at all

2009-09-29 17:25:10

Jag har typ stukat stor tån, eller bara slagit i den hårt. Minns inte hur, men jag kan knappt gå på den och den är blå&röd och helt öm. HURTS
min vanliga tur och minne!




Hösten är verkligen här nu, och det suger. Fan va kallt det är!



förresten, kom på att min fot fastna under dörren i matsalen, vilket inte var skönt. Antagligen därför jag har ont (y) skickligt.





Nu börjar saker hända, bara ett tag kvar nu
Kan ingen bara ta mig iväg

jag hatar det
här


kameror

2009-09-29 13:08:37

 

Det blir ingen system kamera för mig den här gången. Tommy tyckte jag skulle köpa en vanlig digital kamera ist, eftersom att jag inte direkt är en photoholic. hah, undra om det finns ngt som heter så!? Iaf sa han att Canon ixus var skit bra,och tipsa mig om dom istället, så här är en av sorterna, som jag tror jag ska köpa! Inte helt säker ännu dåå men ja, något åt det hållet. Och det borde bli bra bilder med 12,1 mp! hihih, vill ha den nuuu! Frågan är väll bara vilken färg?  egentligen skulle jag vilja ha en som är massa rosa tihiih, Såklart! men det finns ju inte


Eller den här, fast den är inte alls lika snygg. Men en aningen bättre & några hundra spänn dyrare. Men nja, tror ändå det blir en canon! Får helt enkelt se ;)

take a minute - K-naan.

2009-09-28 20:43:03

Låten blir bara bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den,
jag är sjukt beroende kan man säga! så härlig

ontontont

2009-09-28 20:30:08

Hemma nu, skönt! Har fått migrän, vad är det med mig och måndagar? Värsta migrän dagen för mig ju. Konstigt äre iaf!   Iaf så fick jag ta två sprutor. Och eftersom att jag tog för hepatit A sist jag åkte till thailand, behövde jag bara ta en sån till & tre för hepatit B och två för svinis =  6 stycken sprutor alltså. Och jag kan ju säga att det gjorde SVIN ONT att ta äckel sprutorna idag. Fast antagligen för att jag satt och spände mig rätt så rejält haha, så hon typ tryckte bak mig i stolen och tryckte fram min arm o sen gör självklart fredrik så jag börjar skratta så då spännde jag mig mer vilket gav resultat ÄNNU ondare. Inte speciellt skönt nej. plus att jag har ont när jag spänner den nu :s lite läskigt!


 
Sen åkte vi till sport skit affär för bror skulle köpa tråkiga saker, som tog tråkigt lång tid. Sen åkte vi o käka pizza. Jag hatar typ pizza har jag kommit på, mår alltid så sjukt dåligt efter att jag ätit det, undra varför?

Nu ska jag antingen lägga mig i sängen och sova, eller sätta mig och plugga lite matte som jag verkligen behöver, får se vad jag hittar påå!







och ja jo, ja borde lära mig uttala ordbok på italienska, för min lärare sa att han tänker förfölja mig tills jag kan det. Och kommer fram till mig och frågar vad det heter, så en bra grej att kunna för att slippa det. Jeppppp
sååå
vocabolario



What's a HOE ?

ciao

3 dagars helg = happy face for the people :)

2009-09-28 14:32:39

Följ min blogg med bloglovin här! :)


angående rubriken, ja ja har kul. not

Sista lektionen är äntligen påväg mot sitt slut, ohja. Fast om ca en halvtimme bär det av mot sjukhuset och det ser jag inte fram emot.  Sitter nu och har börjat på mitt argumenterande tal, som ska handla om att vi ska införa 3 dagarshelg istället för 2.  skulle vara, som melkis säger, gööötttt! 

Kanske sover hos älskling ikväll, får se hur det blir med det när jag gjort klart engelskan! Det är helt enkelt massa Skönt att komma bort några dagar. Jag har bott hos han hela helgen och lär bo hos han en MASSA framöver!
Fast imorgon ska jag vara med tjejorna så det blir mys :)  jaja måste jobba vidare nu, slutar ändå om 20 mins

byee

det blir rött, ohja

2009-09-27 21:40:34


Jaah, nu har jag valt vilken hårfärg jag vill ha. Jag har bestämmt mig att jag ska färga mitt hår rött, tro det eller ej. Nästan precis sån färg som på bilden!  men vet inte ännu riktigt när, ska fixa så jag har långt hår först iaf!  och innan jag färgar det rött tror jag att jag ska ha det ungefär som den blonda bilden. Tror jag, kanske en aningen mörkare!  Nej jag får helt enkelt vänta och se hur det blir med det :) 








jajo nu har jag sett andra filmen av johan falk, helt okej filmer faktiskt. Fast det känns väldigt mycket som en serie, vet inte riktigt hur många filmer det finns men ah! Har också kollat efter jobb, men det fanns inge bra, eller jo kanske ett. Som jag faktiskt tror jag ska söka. Det var bara två dagar också så ganska najs. Men iaf, Jag SKA hitta ett jobb! 

Nu ska jag nog lägga mig och sova, det känns som att jag har feber,  fryser och kallsvettas om vartannat inte skönt för fem öre! 

puss&godnatt

blond eller "röd hårig" ?

2009-09-27 18:52:18

Helgen har varit helt sjukt mysig faktiskt :*
jag älskar morgan! 


Har en jobbig tanke i hjärnan hela tiden, som typ gnider sig emot pannbenet. haha ehh jo, något sånt.  och varför? jo för två av mina arbeten måste vara klara imorgon och jag har inte äns börjat.. hmm.. svårt att redovisa liksom. Men iallafall får lärarna acceptera att jag haft en hel del att tänka på idag istället, (vilket jag inte alls hade räknat med :s) för att egentligen plugga som jag skulle ha gjort hela den här dagen. Och om dom bara visste vad så borde dom ha förståelse, eh jaja.


Imorgon ska jag ta spruta, scaaary! Fast jag vill ju inte bli sjuk så det är lika bra. Får veta hur många spruter jag behöver ta då. Hepatit A + B, och för ngn mer sjukdom, plus två för svininfluensan, troligtvis dom som vi tror nu iaf! Hah en hel del jou.





var inne på mammas data förut, och hitta gamla bilder ;o
den här e typ tagen sommaren 08 när marcus och hans familj + kompis var och hälsa på!  mitt hår var verkligen blont där.
jag är tveksam eftersom att det sliter på håret, men jag tror jag vill ha den hårfärgen igen?
Eller så ska jag färga det typ rööödbrunt. Liksom ganska rött ändå.
eller ska jag ha min vanliga hårfärg, typ "ask blond"? Tror jag ska ha den iaf, men sjukt tveksam.
så hjälp mig! :D

Btw så borde det verkligen vara dags att träffa marcus igen, inte träffat han sen nyårsafton jue! får ta och träffa han när jag åker till sthlm på höstlovet kanske! tihi yes, det skulle vara najs!

trötttar

2009-09-24 21:41:00


Dagen har vart najs på något sätt. hatar bussen bara! Och att vi har typ mer rast än lektioner, oo hur värt är det att sitta i skolan i typ tre timmar bara för att man har en lektion klockan 1? inte alls skoj.
   Gjort klart bokanalysen, så NU har jag bara matten kvar. Skönt även fast jag inte fattar ett piss, hatar matte också. Skönt att bara vara hemma för en gång skull all alone. Så nu klockan 21.24, är jag klar för att gå och lägga mig! värt och skönt ja.


Imorgon har jag först filosofi, ska skriva klart arbetet. Sen har jag företagsekonomi, och då ska vi få reda på proven! Hoppashoppashoppas verkligen det gick bra för mig, jag pluggade inte så speciellt bra till det nej. Sen slutar jag, kvart i elva, för orkar inte vara kvar i skolan från det till ett, när vi egentligen har svenska. Så då ska jag kolla på kameror, fetttt. Sen får jag se vad som händer. Ska iaf till morgan senare. Ha någon sorts mys kväll. Jag tycker vi ska bada iaf, vi glömde ju skumgrajjen sist så då blev det inte av!  och idol är ett måste, hihi.


det här inlägget blev ganska trisst. känner mig för trött för att komma på något kul att skriva om. antar jag?






Och sis, vet du hur mycket jag saknar dig? Guess not. Jag vet inte hur jag ska överleva den här månaden, kan du inte bara komma hem nu på en gång? och vara med mig varje dag,varje timme,varje minut & varje sekund.
Det känns konstigt utan dig här, på något sätt känner jag din tomhet på skitön. Och idag, kom jag på mig själv med att titta efter dig för jag ville säga något till dig när jag såg folk från din klass. (vad minns jag inte nu men)  Sen kom jag på att du inte är här, såå då blev jag lite ledsen. så snällaaaa, KOM HEEEEEM!

u&me, until dead tear us apart ♥
and longer! ♥



godnatt

filosofi, help!

2009-09-24 14:28:22



Sitter på filosofi nu, ska skriva 2 a4 sidor om epikuros lära, eh vad är det liksom(?) det ska vara klart imorgon efter lektionen, lycka till.  

Slutar om typ en halvtimme, skönt. Sen får jag väll göra klart bokanalysen som jag inte alls har orkat med. Sen får jag se vad som händer!  Kom på nu att Jennie har åkt, ohno ! i will miss u honey<3
nej nu ska jag börja på filosofin annars har jag ingen chans att hinnna klart!

bye

hejhej jag nördar med my glasses

2009-09-23 18:36:45


Sådär, nu var allting klart.. nästan. Bara någon enstaka skit läxa kvar. Pallar inte den nu. Städat rummet med, och fixat en bild jag satt upp på vägen, ser najs ut jahh. Skulle behöva rensa ur garderoben, men frågan är om jag har ork till det? sak garderoben asso, inte kläder. Det har jag verkligen INTE lust med


Jag är glad, har dom senaste dagarna funderat på att köpa en systemkamera. Skulle vara kul att ha i Thailand! och här hemma också dåra. Mamma tyckte det lät bra, bara det att hon var ganska säker på att jag skulle tycka det vara skit jobbigt att bära på den eller att jag kommer glömma den någonstans. Haha vadå fördomar om mig? Även fast de nog är sant. jajaja, Mamma skulle iaf höra lite med min plast farbror, eftersom att han är fotograf. weeeii! kollat lite på sidor också, men så svårt att välja där ju, finns ju hur mycket som helst!  

Sen är jag lite nervös också, ska ta den första sprutan inför thailand på måndag, ussssch!




jag gillar dig



snart kommer morris, ska tvinga han till affärn sen blir det idol ohyeah.
missade det igår, för jag och morris duscha, och sen när vi kom ut, kom vi på att halva programmet gått, så då sket vi i det och spela tv spel istället. värt haha. Jag är typ lika bra som morgan,om inte bättre. duuuktig!


ciao



in tha school

2009-09-22 12:34:59

tjosvej

Sitter i skolan nu, slutade för ett tag sen men väntar på Morgan. Pluggar lite på mitt arbete om Bloody Mary, eller rättare sagt, har börjat på det! Och det ska endast vara tre minuter långt så, så värst svårt kommer det inte vara. Skönt!  

Kollade lite på nelly nyss, och hittade ett par leggins jag verkligen vill ha, och en mys tröja :) längtar tills jag får pengar! hihiih. Och vet ni vad jag längtar ännu mer till? Om exakt 3 månader ligger jag på en viit sandstrand med klarblått vatten och solar! Schteeeeeek,  Kan inte bli bättre.  Bara det att tiden GÄRNA kan få gå lite fortare!  





Ikväll blire idol, och något gott till skulle jag tro, förtjänar jag verkligen hihih.


Bye


finelly, jag lyckades!

2009-09-21 22:29:58

wiho

Idag funkade pluggandet för mig.

Jag hann alltså göra klart, liite matte, Engelskan, Italienskan och nästan bokanalysen. Lite justeringar och så kvar bara! Sen har jag kommit på vad mitt argumenterande tal ska handla om! wiie. Så nu ska jag bara skriva mitt tal, fysologi uppsatsen, och göra klart min bokanalys, matte, Sen är det inget mer! ska försöka få massa gjort imorgon med. Fan vad skööööönt när allting är klart!  Skolan idag var rätt okej, sovmorgon till kvart i ett, sen matte och svenska. Kort och SKÖN dag javisst. 


Hämtade som sagt mina glasögon idag, hihi.
Fast vågar inte lägga ut en bild på mig i dom, inte för att jag tagit några heller men jah.


Faaast, tkr inte han passar så bra i dom, hihiihi sry melkis (a)

ps. melker är dum. och lägger ut gamal hemsida jag skrev när jag var liten. PINSAMT eh jo.


Btw, jag vet hur jag ska färga mitt hår, såg en skit snygg bild i en tidning, typ, ask blondt? låter inte så skoj kanske. Men riktigt lik min naturliga hårfärg så plus på det, och på att mitt hår äntligen har blivit LIITE långt.


Nej nu känner jag mig tröttttar Godnatt.