Jessica Westerman

nuuuuutshell

clothes 2010-08-30 21:29:29


Hello and welcome hooome.  Dessa skor köptes idag. gillart! Dock gick det bara inte att få till en bra bild så det här blev den bästa.
Har bestämt mig för att satsa på matte C iaf, så imorgon är det jag som får utökat program. duktig!

Idag gjorde jag bort mig, ganska rejält. Första lektionen i Grafisk komunikation, läraren hade kopplat projektorn vid genomgången till datan jag satt vid. Ja så när vi skulle börja jobba med arbetena var den ännu igång så alla såg vad jag gjorde. Det var inte problemet så jag sket i det, leta ju bara efter bilder iallafall. Sen börja vi rita på våra skisser och efter en timme hittar jag webcam program. Ja, så vad gör jag? Sätter mig och posar och gör fula miner. Slutar med att när läraren kom och jag tagit mitt första kort säger hon till mig att alla ser vad jag gör. Ja och då märker jag att alla har suttit och tittat på mig. vilket man t.o.m ser i bakgrunden på min bild... He he. Skratta så jag dog typ. Bra första intryck! nötskal-jessi

wedding cake

thoughts 2010-08-30 21:17:15










Lite bilder från bröllopet, Vilket var både fint och skoj! Träffar nästan aldrig släkten eftersom de bor i sthlm allihopa och det blir aldrig av att man träffar dem när man väl är där. Men de var trevligt att träffa några av dem igen! 

sthlmoo

thoughts 2010-08-28 00:07:00


Befinner mig i sthlm nu. Har jag sagt att jag typ älskar sthlm? hit ska jag flytta. Har jag velat så länge jag kan minnas så det ska fullföljas sen. Imorgon ska jag o mormor till frissan och fixa håret till bröllopet. Toppa håret(tusan vad härligt) Någon uppsättning kanske det blir för min del till kvällen. Wiio ska ta min bröllops oskuld imorgon kom jag på. Ska ha med mig kameran så bilder blireee

Förresten, idag lyckades jag formatera och omprgramera min data och allt! lite duktig är jag allt.
Nu är den precis som den var när jag köpte den..lovelovelove

Morm&morf har massor av bilder från när vi var små, kunde inte låta bli att kolla igenom dom.. och bara för det fick jag lust att lägga ut några här. Och därför blir det så! sen säger jag goodnight





(pssst.. kolla mina super snygga brillloor)







ankle boot

clothes 2010-08-26 18:56:49


 

Såg denna sko idag, lite av kärlek vid första ögonkastet minsann. Köpa eller inte köpa? 
om morgan går med på dealen så blir det definitivt köpa.. vi får väl se!

för övrigt hade vi 1-3a dag idag. Svin kallt men helt okej! Imorgon är det 2 lektioner sen bär det av till sthlmo. Om 2 veckor drar jag dit igen, men då för grönan och shopping med små favvisarna. Längtar lite smått!

shoes

clothes 2010-08-25 17:56:33



Dessa ska bli mitt nästa inköp. Har kollat dem ett antal ggr men vart osäker. Men de är grymt snygga på har jag sett (och svartaa) så har bestämt mig för att jag SKA slå till! 349 spänn, huur bra!?

avcheckat!

thoughts 2010-08-25 17:23:46
SÅ nu är de där satans räkningarna betalda. Vad har jag fått för de pengarna? ingenting. kul. iaf ska jag släppa det nu..


Precis kört bilen på lagning. Ja mami's bil alltså, Jag har ju ingen och känns som en onödig kostnad nu om jag ska vara ärlig. Fast det hade ju inte vart fel men ja, tror ni fattar! Inget jag prioriterar just nu.


Fick min klänning till bröllopet idag , Är nöjd med den. Nu behöver jag inte tänka mer på det. Så på fredag drar jag till sthlmo och på lördag är det bröllop som gäller! 


Idag har jag också vart vid doktorn med min tå, blev lite skrajj när hon sa att dom skulle göra en operation. (Typ Bedöva och skära = eeeuw ) så nästa fredag blir min dödsdag.. typ..



                                                                 

25 aug

thoughts 2010-08-25 14:01:17

 yeaaah jag vann efter två spelade serier med typ.. mkt poääng! citerar morgan "hoppas du är beredd på att bli utklassad"  Nu låter det lite mer från mig "sa du något lillgubbe?"


Utgång i lördags. Haha riktigt kuul vare!


hahaha fan va fuuul bild! dör lite



Nu kommer ett ryck jag fick, man måste bara få skriva av mig liiiite så jag slipper hålla det inom mig.. okej?


Lite sur är jag på elgiganten nu, i fredags var det tele2. Alla vill bara tjäna pengar har jag märkt. Snällhet är fan inget som finns eller folk bryr sig om. Allt som går ska man tjäna pengar på. pengarpengarpengar. Vad är det för fel med att göra folk glada,lyckliga eller tacksamma? Nej lura kunder, gör dem ledsna och arga. Man får ju ändå pengar så vad spelar det för roll? SUCK. Pengar kommer alltid styra allt. Och folk kommmer alltid skryta om allt dom får, eller hur mkt pengar dom har. Själv är jag trött på det. så  j ä v l a  trött på det. Det finns så mycket mer än det! Kompisar sviker. Vissa vill bara att man ska ställa upp på dem till 110% men vad får man ut själv på det? Man får högst 50% av det tillbaka. Varför ska man då försöka? Jag orkar inte. orkar inte försöka, orkar inte bry mig längre. Orkar inte skitsnack. orkar inte folk som håller på. Vad är det här för jävla värld egentligen?

Men de finns dem som verkligen är bra för en, de gäller att man bara ser de och håller dem kvar. För annars får man leva med att bara bli utnyttjad.

- Och jag vet nog exakt vilka de bra är för mig.

angry

thoughts 2010-08-20 21:23:06
Jag bara älskar att min data har blivit FULL med virus och knappt går att starta.. alltså krashat? .. Var ju inte såå gammal ändå. Hoppas mikka kan fixa den annars får den gå över till andra sidan, men det SVIDER. Och en dyr teleräkning har jag fått med. Fyfan vad jag hatar tele2 just nu. Lurar och snackar skit, hoppas det går att säga upp skiten. Jag vill ha tillbaka mitt kontantkort nunununu.

Jag är sjukt sur och besviken.. blööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
räkna inte med någon bra update framöver. gggrrr :@

kort resume av veckan.

thoughts 2010-08-19 18:38:57

I fredags var jag,majsis och elin på Kneippbyn som sagt. Vattenland och gokarten var helt klart de bäste där! hiih
Här är vi glada!


Lördag gick åt till jobb hela dagen, blev dock en "impuls utgång" efter! På lördag verkar det bli en mycket värd utgååång! wiie


(söndag och måndag var jag med min sötis och tog igen lite tid)

Tisdag blev det lite tjejgrillning och spelande, Lite bilkurragömma och fika med. Riiiktigt mysig kväll, jajamen!


På onsdagen drog jag, maja och maria ut på lite äventyr i en kanot!  och jag var ju så väldans stark eller hur var det?


Det var dock inte såhär lätt hela vägen!  var rejält igenväxt om man skulle till fjärde träsket, haha.


Och idag har jag varit duktig och cyklat ner i spöregn, köpt mat &lagat pastagratäng och kyckling till hela familjen + morgan.
Och ja, såhär snygg är jag när jag hackar lök.. he he. klarar verkligen inte av det annars!

kneippbyn

thoughts 2010-08-13 12:00:10




två bilder från igår när jag och maja var och spela minigolf på kneippbyn! Riktigt kul var det!
Vi grillade, träffade melker ett tag och la oss på en filt vid strandpromenaden, mys.

Idag ja vart ska jag,elin och maja då? jo för en dag på kneippbyn. Haha hoppas det blir kul, jag och maja var lite övertaggade på det igår så ja, kul ska det bli! I helgen kommer jag antagligen jobba, härligt.


ciaaaaaaao!

E D N E S D A Y. W

thoughts 2010-08-11 21:50:05




Gårkvällen var lyckad, drog ut till bvik och umgicks med peeople direkt när jag kom hem från Visby. Sen sov sötnöt här, och imorse fick jag gå upp medans han kunde ligga kvar.. fuusk! Nu ska jag tagga lite inför imorgon och sedan sovaa min välbehövda sömn. Jag håller nog på att bli sjuk btw. Min hals är grymt jobbig och huvudet duunkar!  Om det nu finns någon som skulle vilja veta så behöver jag V e r k l i g e n  klippa mig.. Och kom ihåg att stryka under verkligen!

Imorgon ska jag antagligen umgås med majsis, och sen ska vi ha grilllning i staden. Låter som en toppen-mys-kväll, jajamen.

Nighty 

heyyy

clothes 2010-08-11 14:39:28



jag
vill
ha
röda
skinnbyxor

ungefär som de på bilden.. -  snygggggga

Imorgon är det förhoppningsvis sista dagen jag behöver gå upp såhär tidigt innan skolan börjar, skönt! och en sak som är ännu skönare är att jag antagligen har klarat allt! Återstår att se hur det sista går imorgon dock. wish me luck

skinnshorts

clothes 2010-08-09 20:29:05

Här är då ett av mina köp, fytusan vad glad jag blev när de hängde där! Äntligen har jag fått mina efterlängtade skinnshorts. Min "facelook" var inte den finaste så gjorde er en tjänst he he..
imorgon ska jag träffa morm&morf och kika runt lite i visby. Sen på kvällen kommer mamma och runo in och DÅ ska vi kolla lägenheten.. ooohlala!







halloj tiggare

thoughts 2010-08-09 18:38:23

Haha jag har typ fått någon fobi för korthåriga sen skolavslutningen.. och speciellt för Fulla korthåriga tjejer? hah nästan kul. Ironisk iallafall!  

Idag har jag o sötis vart i stan. Hittade liiiite grej. slänger upp en bild sen!
Vi hade också en super romantisk lunch på max. Där fixade jag lite matsällskap.. oopppsie! Ett tips, Hur svårt det än är, ge aldrig småfåglarna pommes, vi fick 19 st småfåglar (jag räknade) som satt och titta på oss med huvudet på sne och tiggde hela tiden vi satt där.



kräftskiva

thoughts 2010-08-08 18:56:03












Bilder från våran kräfskiva i fredags, namnam!

Igår fyllde även min lille Morgan år, det firades med att äta middag och dra ut på krogen med lite tjejs och kills.
Idag har jag umgåtts med super morm&morf. Vi åt lunch på majstre.
Sen fick jag veta min körkortspresent.. ett ord: UNDERBART!
Nu ska jag dra till morgan någon timme för att fira han med hans släkt.
Sedan hämta mams och runs vid båten. Vi har BTW, hittat en lägenhet till mig som verkar vara helt jäkla perfekt och vi kommer ha året runt! Ska kolla på den i veckan men mams verkar vara helt bestämd på att den ska vi ha!
Jag är glad