Jessica Westerman

17 dec 09

2009-12-27 03:56:59

Har precis ätit frukost. Igår var vi ju på en djurpark! Det var skojj,  vi fick hålla i en tigerunge, den var gaalet söt.. fast försökte riva mig så då blev jag gaanska rädd ist ^^  hahah och patricia blev gaalet rädd när den lilla blev mätt så dom tog in en större. Såg ganska kul ut!  haha


 

Sen åkte vi hem, badade massor i poolen, sen gick vi hem till patricia och åt mat, såg film och jag somna Direkt. (like always)
Idag ska vi åka och shoppa, jag ska köpa min egna snorkel, sweeet! Längtar tills vi ska snorkla på ön :D

måste dra nuuu

Thailand

2009-12-26 03:54:26

Hihi måste bara börja med att säga, jag ÄLSKAR Thailand! jag vill inte åka hem. Jag vill köpa en biljett till morgan och sen bor han och jag här forever.. nästan ^^  Värmen är det bästa, och allting är gaaaalet billigt. varför skulle jag äns vilja åka hem till kalla sverige? Brr.. hihii!  


I Tisdags när vi kom hit, började vi med att åka runt och kolla staden, efter det åkte vi hem och badabada&bada. Om jag nu minns rätt ?  onsdags.. hm.. vad gjorde jag då, haha eh? Troligtvis badade vi ännu mer, är dock sjukt säker på att vi gjorde något annat men jaja. Vi var iaf på en "galleria"
I onsdags badade vi, tror att vi var vid ngt tempel grejj! haha mitt minne är på TOPPP!
Julafton märkte jag typ itne att det var julafton försen jag loggade in på fb? alla var helt julgalna med att skriva godjul. Vi  firade inte jul, och det var skönaste på länge. Julafton är alltid så blä seg ^^  Vilket man blev påmind om när vi satt och åt julbord på någon restaurang.
Igår var vi iallafall ute på en ö, Koh si chang har jag för mig att den hette! där badade vi, och snorklade! Fredrik och jag snorklade två timmar i sträck och sen när vi kom upp var vi helt röda + att mina lungor gjorde så J*vla ont så jag knappt kunde andas.. troligtvis saltvattnet, don't know why. Nu är det nästan helt borta iallafall! Lite läskigt med tanke på att tanten sa att mina lungor är sjukt känsliga, och sen är dom det? har aldrig märkt av det försen nu heller. På kvällen var vi på en marknad.

Vi bor i ett område med bara svenskar! Faktiskt skönt att kunna prata med folk så att dom VERKLIGEN förstår en! ^^
Idag ska vi typ på en djurpark med Patricia och hennes familj,
Sen hoppas jag vi ska baaaada&sola ;)

Internet uppkopplingen här är riktig segt. Vet inte varför med tanke på att det är ett thailändskt bredband ? hum.. jaja nu ska vi typ åka såå :) 

Hare bra i Sverige!  



Stranden i baengsen



hihi, fredrik&jag i snorkel :D

kungsholmen

2009-12-20 22:54:17

Är i sthlm nu, eller har vart här hela dagen snarare. Gått på stan och fikat och sånt! Hittade masssssa saker jag ville köpa till morgan i julklapp, hittade en skiiit snygg DKNY halsduk. Lovely thoughts när jag tänkte mig morgan med den, gaaalet snyggt skulle det bli!  Köpte den dock inte, har inte köpt en enda grej ännu. Det blir av i thailand, hihi! Eller när jag kommer hem och ska gå på stan.. om jag orkar!
Känner mig helt sjuk. Ont i huvudet,halsen,magen känns som jag har feber + mår illa och kan typ inte bli tröttare. JIPPPPPPPPI ! Är på skit dåligt humör. Antagligen för att jag typ är "sjuk". Vill sova. ska nog sova.

Jag fryser med. Har frysit exakt hela dagen. Men om typ 25 timmar är jag iaf i värmen. SNART BARA ETT DYGN! WOHO.  Läääängtar!

Kom precis på världens bästa grej, hihi. Hoppas bara morgan tycker det är bra!
hmm.. jag skriver sjukt mycket om morgan känns det som? förstå hur mycket jag saknar honom :(

Fast tydligen var det en skit dålig ide för han dissa den totalt nu. 



Jag trivs verkligen här i sthlm, kungsholmen. Jag ska flytta hit, någongång efter gymnasiet! Jag vill, så baaadly. Och det ska bli av, gotland är ett jävla rövhål med 3 pers typ. Alla vet vem alla är, och alla vet allt om alla. Plus att det typ finns 3 affärer som man handlar kläder i ?  (kanske liiite överdrivet men ni fattar)









tihi, nästa gång jag bloggar lär det vara från thai,då ska jag försöka lägga upp lite bilder också (a)

nu ska jag nog sova, fast borde vara smart att typ vara vaken hela natten så jag somnar och sover hela resan! Guh vad skönt, vad ska jag fördriva tiden med i 10 timmar liksom? Mer än att se 2 filmer, lyssna på musik & läsa ?  Kan ju läsa ut svenskaboken -.- 

JÄVLA HELVETES JÄVLA FITTSKIT! jag glömde min mattebok hemma kom jag på NU. Nu är det definitivt ett FETT IG i matte b för mig. jävla invecklade intesiv skit kurs. jag vill ha samma matte b som andra linjer har, den är lätt -.-
Morfar är typ den ända som kan hjälpa mig med matten, för matteläraren är ju grodman så han kan inte lära ut bra matte över huvudtaget

nej nu ska jag gå och lägga mig och somna och vara på underbart humör imorgon när jag vaknar

Godnatt! Hare bra alla vänner, hihi.

KISSES




lördag kväll

2009-12-19 22:13:05

allting är klart, om bara mitt hår kan torka någon gång så kan jag gå och lägga mig, sovit fööör liite dom senaste dagarna.

Just nu sitter jag och tröstäter.. hahahah :(   Känns typ ensamt utan en morgan här, och utan att höra kraffsandet från gurkbit.  om exakt 22 dagar får jag träffa morgan igen.. HUR SKA JAG KUNNA KLARA DET? det är en livstid typ, och jag saknar han redan.. Vill inte, skulle göra nästan vad som helst för att han skulle kunna åka med. nununununu.

Imorgon ska vi iaf gå runt i sthlm. Blir helt glad av att bara tänka på att om två dygn är jag en och en halv timme från att landa i bangkok. Hur underbart är inte det?






Älskling

some pics

2009-12-19 15:19:30


torsdags, jag&majsiii



haha, vi "spela"  ett "spel" 















lyckad kväll!

Nu ska jag fixa det sista, sen umgås med morgan tills vi ska till han och lämna lite grejj

kisses

lördag 191209

2009-12-19 14:25:31

Väskan är nästan färdigpackad! SKÖNT :) bara lite smått kvar att fixa. Jag fryser, har frysit hela veckan. Hatar vinter.  Gissa om det kommer bli skönt att åka från -5, STÖRT mkt snö och blåsten, till +35 och soool och värmee? ohhja! :)  Sommaaaar.

Nu är Morgan här, han ligger och sover bakom mig, haha han är så söt. efter idag kommer jag inte få se han på tre veckor.. snyft :(


Den här veckan har vart helt perfekt. Nästan. Med alla mina kompisar iaf! Har knappt vart hemma. Bara umgåtts med folk hela tiden. Tror inte jag vart ensam en enda stund? Hihi!
Festade i torsdags som sagt, och gaalet kul var det!  Haha mest störda var nog när jag fick veta en grejj, och typ började gråta av lycka! Det kändes helt underbart. Och då kunde verkligen inget gå åt helvete den kvällen. Dock kanske överdrivet att bi så glad för det :D men när det inte är som man kanske "trott" och istället är det så som jag bara kunde hoppas på, blir man ju verkligen sjukt glad. aaaight ?


Mådde inte så bra igår, och uppanpå det skulle vi på spinning. Kändes som att jag skulle falla ihop när som. Inte så bra att träna efter att man festat? haha. Sen effter träningen drog vi vidare till festen. Klassfesten! b1 hade klassfest över, så vi typ slog ihop festerna! Jag hade sjukt kul igår med, kan inte haft mer lyckat innan jag åker!


Men näns är dum och flyttar nu :( 
iaaaaaf.. GRATTTTIS NÄNSIII! :D





mims&näns

171209

2009-12-17 09:21:32

Skönt med sovmorgon! Tänker inte åka in så jag är i stan förren halv 12, morgan ligger här breve mig i sängen. Jag älskar han, han är världens finaste person. Helt underbar för mig! Funderar på att slänga ur alla kläderna jag packat ner i väskan och stoppa i han där istället! Thailand i tre veckor med älskligen, det skulle inte kunna bli bättre?  jag älskar dig morgan, du är det bästa ♥ 
det är ganska läskigt att vi seriöst kan avsluta varandras meningar och vet vad den andra tänker, haha. Hur nära är man inte varandra då liksom? 







 i know.


jag gillar min kamera! mucho
speciellt de svartvita bilderna, blir super snyggt juu! :D



Måste börja fixa mig och packa ner lite grann till idag och imorgon!
see u later!


okej nu har jag bestämmt mig för att strunta i skolan. Känner att jag behöver mer tid med älskling nu, än sitta i skolan som är sååå värt dom här dagarna.. inte!
fast börjar bli lite rädd för honom.. han snackar om konstiga saker :(
hahah



Nu blir det att äta frukost med bby,
kisses!



161209

2009-12-16 14:31:29




världens mysigaste kläder, hihi :) älsklings



Åkte hem en timme tidigare idag sköönt
Är med sötnos, wonderful!
Imorgon blir det sävefest och innan det ska jag vara med tjejerna och göra lite buuus! dom är bäst, igår skrattade vi stört mycket. Satt på restaurangen i typ två timmar och snackade om allt möjligt och skratta ännu mer. Jag gillar marias hamsterboll. Det var sjukt kul när hamstern sprang omkring i den. hahah
På fredag blir det klassfest med gammlagammla klassen, antar att det kommer bli kul! sjukt taggad på fest iaf!! jiho.
På söndag åker jag, och på måndag ännu längre bort. SMÅ SKÖNT.



Allting hade vart enklare om jag bara fick veta vad jag har gjort. Varför kan man inte ta det direkt till sin kompis iställer för att skriva på sin blogg om det? Vill man verkligen reda ut det då eller är det bara för att på något sätt få uppmärksamhet? Jag vet inte och lär aldrig få ett svar så jag kan förstå.
Du sket ju i att vara med mig, men kunde vara med andra hela veckan. Då är det mitt fel? Du kan ju prata med dom du vart med om det du mår dåligt för istället för att ge mig skit nu, när jag verkligen inte förstår någonting. 
Du kunde sagt tre små ord så hade jag förstått.. - jag behöver dig.
Men istället skrev du om mig på din blogg?  jag förstår inte hur allting kan vara mitt fel. För hur ska jag veta att något är fel när ingen talar om det? 
Och nej, jag tycker inte synd om mig själv för det här och vill att folk ska tycka synd om mig. Det är verkligen inte så jag menar med det. Det är mer för att jag inte fattar varför jag är en dålig kompis? 
Jag vill inte ha bråk. Det hade inte blivit något bråk om du pratat med mig.

egoooooooisten herself

2009-12-15 16:44:41
sådär, nuu ska jag dra! mitt rum ser ut som en enda röra hih




byebye måste typ,.. springa till bussen nu!?

Kisses

Wha-Wha-What did you say?

2009-12-15 15:37:50

Lady gaga ft Beyonce - telephone.

 

lite småhärlig låt sådär!



Nu antar jag att jag packat så mycket jag kan/pallar/vill idag. Om ett tag bär det av till stan, där ska jag träffa maja,maria,elin,elin & melkis. Vi ska äta thaimat, mums! Sen drar vi hem till Maria och ser massor med film och myser. Precis vad jag behöver känner jag! Igår hände så sjukt mycket saker. Och inget var jag ett dugg förberedd på. Flera smällar på en dag. En efter en. Men jag klagar inte, that's life i guess.

Redovisade engelskan idag, kände att jag kunde vart med förberedd. Kanske haft mer att säga? Måste iaf börja att verkligen satsa på engelskan nu.. suck. Det är verkligen det tråkigaste ämnet ungefäär



halsband


fick precis pengar av farmis! sweeet dt iaf




KISSES



ps. jag saknar morgan. Mucho ♥
ingen kan vara bättre, no one.
älskling.


 

todaay

2009-12-14 22:25:46

tjo

Idag blev det inte mycket gjort. Egentligen skulle jag vara med morganananan men så blev det intéeee!

Iaf så hade ja sovmorgon imorse, wonderful! Gick lite på stan innan skolan, gick till skolan, gjorde matte"provet", Får sen veta att vi inte hade någon svenska. Värt att gå till skolan för 30 mins! nejjjj
Efter skolan gick ja o sötnos på stan igen, och då hittade jag ett halsband, världens ,verkligen VÄRLDENS snyggaste.. enligt mig ^^  jag kunde bara inte låta bli att köpa det!  köpte en hårboste med, galet skön att borsta sig med så det finns inte hahah. seriöst massage! 
Solade solarium med,
hudcanser here i come!  eller? hihi noh

Kanske ska börja packa lite smått ? Nja.  Imorgon blir det filmkväll med folk, MYYS






KISSES

schema hihi

2009-12-13 21:44:41

Sitter här med ny filade&målade naglar. Ansiktsmasken kommer härnäst!
Vet ni vad jag kom på nyss? jag har endast TVÅ dagar jag inte har ngt bestämmt på (nästan tre, men lördagen kommer BARA gå åt till att packa det sista, fixa allting och lämna grukbit hos morris o sånna grejjer, så det räknas inte som en sån dag, okey? )  äsh ni kan ju bara se här nere,  var tvungen att göra ett schema ^^
DOCK blev texten pigme liten ;(



and she falling in love.. again

2009-12-13 18:06:34


Någon mer än jag som faller i kärlek på första ögonkastet med den här nitringen..?
Gaalet snygg!

199 :-

stääääääädaaaaaaaa ?

2009-12-13 16:24:05

PUH*  det är grymt jobbigt att städa. Jag har snart lyckats städa HELA mitt rum, på vartenda liten yta. Fixat irodning alla grejer ja har också, sjukt konstigt att jag inte fick plats med allting som förut stått på samma hylla, på samma hylla igen. ( Hihi konstig mening^^ ) Iaf så fick jag nu ta två hyllor för det. Lite knäpppppt !


Sitter och dricker mitt te nu, dock blir man ju galet varm så jag kommer nog dö sen när jag ska ta tag i städningen igen, (har bara två hyllgrejjer kvar, WIHO!!)

hmm.. det här blev typ ett städinlägg.. för sånna är ju såå skoj att läsa!





Ser ut som att morgan precis har kommit på hur man öppnar ett lypsyl ^^

sundaay

2009-12-13 12:51:13

godmorrn
Morgan åkte precis hem, har vart med han non stop sen i torsdags. Helt underbart mysigt

Idag har jag fullt upp kan man säga..
ska hinna med;

Städa mitt rum, NOGA
plugga massa
Hårinpackning och ansiktsmask
Springa
bädda om sängen ( min säng är gryymt jobbig att bädda om, speciellt när man är själv :(  )
Tvätta masssor -.- Hela mitt rum är fullt med smutstvätt, yuuie!  (a)
Maybe övningsköra

Hmm, ser ut att ha fullt upp, jappjapp!



awh så söt älskling