Jessica Westerman

=D

2009-07-30 12:56:28
Har fått mina leggins nu, dom är grymt snygga!  im in love.

i can do this on my own.

2009-07-29 23:57:17
tjiii, nu är jag lite gladare. Det är nästan så pass att jag har ett leende på läpparna! jag är stolt över mig själv för en gångs skull. Jag vågade chansa, även fast det gick åt helvete. Men det var nog lika så, nu vet jag iaf vad jag ska göra och det underlättar ju det hela sjukt mycket. Bara att glömma och gå vidare. Vilket kommer gå mycket bättre nu också! tihi.  
  Men med dig vet jag snarare inte hur allt ska bli? jag vill ju ha dig kvar hos mig, men som kompisar. Det är ju det vi vart hela tiden. Men du vill inte längre, jag kan inte göra något annat än att acceptera det, även fast jag inte vill, och känner mig helt hjälplös som verkligen inte har något att komma med eller säga till om. suck, ingenting har verkligen blivit som jag viljat ha det idag, verkligen inte en enda sak.  Känns lagom hopplöst, men jag ska ta tag i mig och gå vidare, jag vet att allt har något bra att komma med i slutet.   After rain come's sunshine u know!     
   Mamma har iaf brytt sig en massa om mig idag, hon märkte på något sjukt sätt på en gång att något var fel, genom att hon titta på mig, hur sjukt är inte det med tanke på att jag till och med var "glad" då? Hon känner mig nog bättre än vad jag tror! 

Imorgon kommer mina leggins, glad! Sen imorrn på dagen ska jag träffa nad, iiihhh happyhappyhappy me!  Sen på kvällen blire att dra till älskis sis!  På fredag ska jag tydligen vara med i kubb vm troligtvis, skojskoj! På kvällen blire fidepuben och sen på lördag kubb vm.  Jag äär taggaaad!     Förresten har jag äntligen lärt mig köra moppe ikväll, det var sjukt kul. typ körde runt i trädgård på alla små gupp, hihih ja är lagom mongo. Men sen tippa jaa, hahhhh, och skrapa upp benet på moppe skiten. såg fett äckligt ut och djupt ut, trodde först man såg benet, bror med,  men det var ngt annat haha.  Jag är lyckad som sagt! 

/ jjjw

...

2009-07-29 19:26:53
Minns inte äns när jag grät såhär mkt sist. Dt är inte varje dag man får hjärtat "krossat" två ggr på en dag.. tur dt iaf.  dt ända bra är väl att det iaf inte kan bli sämre nu

Onsdaag

2009-07-29 10:41:53
Mår mycket bättre idag. Huvudvärken har typ försvunnit och min seghet! så nu orkar jag nog göra saker med folk även fast jag är förkyld.  Vakna för ett tag sen av någon skit irriterande musik, som mamma spela såklart. ååhå.    Idag får man se vad som händer, tror nog att det blir till att hitta på ngt med alex senare!? :)  
omg, det är typ bara tre veckor kvar av sommarlovet. fyfan, vill inte börja skolan igen. Alla miljoner läxor vi kommer få.. ååhh! Det kommer bli mer än i ettan, iaf vad alla andra säger? och i ettan var jag helt sönder stressad. jag kommer dööö i tvåan. 

Jag vill resa utomlands igen! längtar tills december! 
Nu ska jag ut o sooola och bli brrrrun         




  

                               italien, malcesine
 
  

                                        limone

i just can't.

2009-07-28 23:15:39
Nuu har jag beställt, och det blev legginsen! tihi. 

Det här är helt sjukt, jag har aldrig velat ha någon mer än vad jag vill ha dig. Bad att jag aldrig kommer få som jag vill bara. Folk tycker jag ska säga som det är till dig, men du borde redan ha fattat det för länge sen så det gör nog ingen skillnad vad jag än säger..  Jag vet iaf, att du är den som verkligen skulle kunna få mig lycklig just nu.. åh patetiskt.

& nu ska jag sova, så jag vaknar imorgon och mår mycket bättre! 

g.night.

Gives you hell.

2009-07-28 17:32:45
Ensam hemma ikväll, alla här åker iväg till stan och ska käka middag o sånt, men jag har blivit sjuk så orkar inte åka med. Lagom skojjjj. Så jag ska typ ligga och käka popcorn och dricka 20 liter te med 15 liter honung och glo tv/film hela kvällen. urs. HELT SJÄLV, hata. Måste börja må bättre snart, än så länge har det bara blivit sämre för varje dag typ?  Förut ringde ngn mig om ett jobb jag sökt, först tänkte jag whatahell, jobb som jobb! men sen när han sa tiderna,  liksom vem vill jobba hela fredag kvällen alla fredagar? not me. Så jag tacka nej.  Jag ska sälja mina gamla cyklar ist, tre st. och den nyaste kosta typ 3000 och är knappt använd. så den borde jag få minst 1000 spänn för. Måste bara orka lägga ut annonser och skit.  Näjj, nu ska jag fixa te o lägga mig och självdö någonstans i soffan! 

/jjjw



haha, låten e typ bäst. 



tjuuuue

2009-07-28 12:17:05
Godmorgon, vakna precis typ. Vet inte alls vad som ska hända idag, men det visar sig! En bra sak är att nad är på väg till gotland nu! jiipppii! Så ska försöka hitta på massa med henne nu när hon är här (a) om hon nu kommer få va med mig av sin pappa dåra. höhö.    jag ska nog boka båtbiljetter idag, iallafall kolla om det går? mongo båtar som måste krocka, sabbar ju rätt mkt för typ.. Alla? Och det är ju mongo att boka, men jjajaja.  Och sen beställa antingen legginsen eller byxorna, men jag vet ännu inte vilka och ingen hjälper mig ju heller. baaaaaad. 

plus att jag är mer förkyld nu. Jag vill inteee bli sjuk! 

rest in peace.

2009-07-27 22:25:58
Egentligen skulle vi på resturang ikv o fira mamma, men vi kände att vi gör det imorgon ist av någon anledning, så istället hade familjen mys i soffan, såg lotta liseberg programmet(minns inte va det heter) och fyfan, OFTA alla små fjortis tjejer typ blir helt mongo av att dom bara hör Johan palms namn, liksom seriöst, vad är det för ngt med han?han ser skit äcklig uuut. Dom var verkligen cp o vi satt o garva åt dom, för liksom ofta?
   
   Kan man sakna någon man på ett sätt aldrig kännt? Jag var ju bara fyra år när han dog men har på senaste tiden tänkt sjukt mycket på han, han måste ju ha vart sjukt rädd precis innan. Vad tänkte han? Vad såg han? vem va det? Det är ju sånt som vi aldrig får veta, men det går inte att låta bli att undra. Jag vill veta! och på något sätt känns det som att jag verkligen vill försöka ta reda på mer om det, men hur ska det gå till? Det är  fan hemskt, ehjo. Men nej.. jag fattar inte, varför kommer det här upp nu i huvvet, efter typ 13 år? dumma tankar.  Jag känner iaf en saknad, och jaah tänker, när jag är i skärgårn nästa vecka, sätta ett ljus i vattnet, bara för dig farfar<3 eftersom att det är din grav.     vet inte äns vad jag ska säga om det här. Det känns bara jävligt dumt att äns skriva om det. Jag är nog rätt bränd. Så jag ska sluta skriva nu..               
 
g.night 




' Måndagggg

2009-07-27 19:48:35
Stan idag, med siss! köpte en tröja, present till mamsi och lite små saker! När vi kollat klart drog vi till um. Sen gick vi till hamnen för att träffa Erik o käka glass, men han o Dennis sega sig ngnstans så vi käka glass själva och låg i ngn park typ med konstiga flygande insekter, och skrattade en massa. Såå Erik fick komma dit ist! 

Igår var skoj, bus på hemse med alex. tihi! Och en del panik, haha fyfan vad jag garva för det där med ambulansen, så sjukt pinsamt skoj! 


ÅH, jag blir så trött på dig. jävla aggro. Du borde fan själv fatta att när du snackar skit så får det komplikationer? jag tkr inte om dig längre, och det lilla förtroende ja hade kvar för dig är som borta. Du har sabbat det. Jag har svårt för att förlåta, och ja har klarat det. men jag vill inte att du ska såra mig en gång till. Du är inte längre den personen jag lärde känna och jag vill inte ha något mer med dig att göra när du bara förstör. Jag kommer aldrig få gå vidare. Så NU släpper jag dig, helt och hållet. Du ska inte få förstöra mer


Nu ska jag sluta lacka på DIG och ge mamsi hennes present ist! när vi äntligen slutat tjaffsa om vem av oss som är sur(?)  jätte moget, japp. 

Grattiis mamsiii! <3 

beslutångest? nejdåååå

2009-07-26 19:43:04
Det började regna, toppen. Nu kan jag inte ut och springa som jag hade tänkt, jaja jag kommer iaf inte bli fet  så vad gör det? hiih.    Imorrn fyller mamsi år <3  Ska köpa ngt riktigt fint till henne då i stan för att verkligen visa att jag tkr om henne! Vad får vi se bara =)    


Förresten, i need help!  dom andra legginsen var inte som jag trodde,såg inte alls ut som läderleggins,  så ska beställa nytt! vet inte vilka jag ska beställa bara.   vad tkr niiii? 

                    leggins?                                           byxor?

        

                                                              /jjw

shut up and let me go.

2009-07-26 16:16:17
          
                                                 jess et nicco                                                                                           

Jag kom på att det bästa skulle nog vara att åka iväg till pappa ett tag ändå, komma ifrån det jobbiga som finns här. Men hon är ju där..  alltså nej åh. jobbigt äre iaf, att inte veta om jag ska åka till min egen pappa eller inte? Rätt stört egentligen. har inte träffat han på ett halvår, och de andra som man brukar träffa där på typ två år? Så klart jag ska åka. Men ändå tvekar jag.  
    Ikväll kanske alex och ja hittar på ngt, vi får se hur det blir med det, ifall hon är på hemse eller inte liksom. Men hoppas, så sjukt länge sen man verkligen gjorde något med henne!   Och Nicco, som jag typ kommit ifrån det senaste året, var ja med i typ 2 dagar förra veckan. Skoj va det och vi ska göra något snart igen, hoppas bara det blir så också! Tappa ett av hennes örhängen i fredags, så får köpa nya imorgon när jag ska till stan med sis! Känner mig som ett mongo annars juuh. 



/jjjw

I don't know if i should stay or turn around and run.

2009-07-26 13:23:04
Lagom kul att bli sjuk nu (y) är iaf förkyld, Igen. Så den här dagen kommer nog bara gå åt till att vila upp mig och bli frisk. Blir inget festande för mig i Melkers stuga ikväll alltså.  Hade äckel drömmen inatt igen, VILLL INTEEE förfan, är så sur på mig själv eller va det nu är som gör vad man drömmer om. Nej, nu ska jag nog duscha och försöka sluta tänka.




Thought I'd be the one you'd adore
I always thought
I would be so much more
Want something that I can't afford
So please let me be
Please let me be

Truth be told I miss you. Truth be told I'm lying.

2009-07-25 16:09:31
Jag hatar det här, jag vill aldrig mer sova. Varje natt på hela sommarlovet har jag drömmt  om dig. Det är bara någon enstaka natt jag har kunnat få slippa minnas hur du var.  Varje morgon tror jag att jag har dig här när jag vaknar, men det har jag ju såklart inte, jag kommer aldrig ha. Men i drömmarna har jag dig hos mig, och allting är helt underbart? jag hatar att behöva vakna och känna den här jävla besvikelsen. Jag tänker inte sova försen du försvinner ut ur mitt huvve. Helt. 

Om det ändå hade varit så lätt..    Jag längtar tills jag kan säga att jag inte saknar dig längre, och verkligen mena det. Fyfan vad härligt! jag blir nästan glad av att bara tänka på det.


Onsdags var skojj. Jennie knuffa i mig i poolen, med kläderna på. Menn smart som jag är tog jag tag i henne och drog med mig henne ner i det blöööta! Sen fick vi med oss några boys också, tihi.  Igår var på ngt sätt inte lika kul, antagligen för att det varierade mellan att vara drygt och inte. Ett tag var helt hemsk igår med. Fyfan jag har nog aldrig haft sån panik och satan vad rädd jag var.  Tillslut kom Sis och "rädda" mig iaf! hon e bra.  Förkyld har jag blivit med, yay!  Och jag fryser typ sönder hela tiden. Men nej, jag orkar inte bli sjuk nuuh. 


life goes on.

2009-07-21 16:44:39
Stan igår då, åkte in med morgan. Hittade ett par, lite lagom klorblekta jeans, jag är typ helt nerkärad i dom. Sen träffade vi Jennie, sigge, sanna och jenny. Och drog ner till hamnen och käka glass, men det gick lite sådär, tror att halva min glass typ smällte och blåste bort,  på mig o min väska o på ALLT kändes det som. Sen gick vi till almedalen och satt där ett tag o snacka etc. Sen när vi kom hem stack vi ut o sprang, eftersom att min träningsvärk gått bort så jag nästan kunde gå normalt, men idag är den borta helt, finelly EFTER 4 dagar.  jajaa.  nu väntar jag på sis som ska komma och göra mig glaaaad, saknar henne :( pfffw. Hon är bäst, massa bäst! <3 



Varför tar det sån tid att inse vissa saker? Nu är det ju försent och ja skulle ha kommit på det här för ett halvår sen. Lite lagom sent kanske.  ya right.

Helluuuuuu

2009-07-18 13:17:01
Fide igår, med bästa sis<3  Det var typ dött, inte alls värt det. Men jag fick mitt inträde betalt av ngn robin(tror jag) iaf, så jag slösade inte en enda spänn på're!  Vi drog hem till gurra ist på hemse, och det var roligare än fide. och varmt!  Och klockan fyra körde niklas hem mig. lagom trött.  och såklart lyckades jag väcka hela familjen med (y)   Nu äre bara att tagga till onsdag!   Ojj, måste fixa mig nu, ofta jag kommer hinna. menmennn, han får vänta!