Jessica Westerman

Greys

thoughts 2012-06-17 19:54:163 dagars ledigheten över nu då, eller inte försen 15.45 imorgon om man ska vara riktigt noga.
Bra helg!! Sov dock bort i stort sett hela dagen igår. I fredags drog vi till gutekällaren. Igår var jag bara hemma, orkade inte gå ut och sova bort hela dagen idag med. Så var helt själv och det var riiiiktigt skönt i början men jävligt tråkigt tillslut.. haha. Inte min grej alltså. Tur jag har Adam annars!

Var och gymmade för ett tag sen och nu ska jag slänga på ett avsnitt Greys, blivit helt fast i den serien. Pussen

Woopen

thoughts 2012-06-12 22:33:38


Igår var jag leeeedig, hur skönt?! Hade ändå fullt upp, började med att jag städade hela mitt rum, rensade ur garderoben liite och städa huset plus tvätta några tvättar. Sen la jag mig välförtjänt i solen tills älskling kom och vi tog ett pass på gymmet. Idag jobb, Greys anatomy + legat och småstekt mig. När Adam slutat kom han hit och vi grillade massa gott. Sen blev det ett till pass på gymmet ikväll och de känns BRA. tre gånger i veckan ist för två here we come!

Har förresten beställt ett par klackar från zara som jag kommer älska(!!), visar när jag får dem. woopen på det.

Student 2012

thoughts 2012-06-11 10:42:15


Min blogg är typ en "vad jag gjort i helgen blogg" haha aj, ska rycka tag i mig. Kanske.
I fredags var det som sagt studenten. Grattis till min älskling som äntligeeeen slipper skolan :) Var en grymt bra dag även för mig haha. Var helt galet avis på alla, men samtidigt så jäkla glad för deras skull. Man såg verkligen hur lyckliga alla var! På kvällen kom vi med på en vagn, att få uppleva det en gång till var så jävla kul!! Hur taggad blir man inte där uppe? too much. Fredagen var en av de bästa dagarna på väldigt väldigt länge!
I lördags hade gabbe studentskiva, åkte dit efter jobbet en liten sväng. Resten av helgen var det jobb för hela slanten! Och igårkvälls kubb o lite vid jens. Ännu en riktigt bra helg, älskar allting just nu.

Bra helg.

thoughts 2012-06-04 13:14:17
Fan vilken bra helg jag haft. Varenda liten minut från i fredagskväll har varit great. I fredags drog vi till lau på "johan festen" Ganska lost tjej men fan va kul det var!  På lördagen drog vi några stycken till bruna dörren och käka mat följt av lite kubb. Sen på kvällen drog vi till pumpbolaget. Var skoj där med, förutom att det finns personer som ljuger och snackar så mycket skit och VILL ställa till med bråk. Ironiskt som fan att man hittar på så mycket skit om andra bara för att framställa sig själv som bättre. Så mycket som jag inte äns sagt/gjort eller äns har någon aning om vad som menas?? Aja! Orkar inte bry mig ngt mer.
Söndagen åkte vi in till stan med Adams familj och såg kortegen och så. Träffade Melker som är här nu på ön, riktigt skoj. Sen käka vi pizza och sen lugn kväll hos gabbe med bb-finalen!

Nu ska jag snart åka till jobbet och jag är sååå glad att jag kunde byta bort fredagen så jag får se min fina springa ut på balkongen och ta studenten. Det är definitivt högst upp bland det bästa jag vart med om, så lycklig man var! Så vill inte missa hans den stunden för något.
Hur taggad som helst på fredag kvällen också! Livet leker.