Jessica Westerman

new years eveee

thoughts 2010-12-31 16:07:38Älskar mitt halsband

Grym låt -  KLICKA

Får väl ta det som en komplimang att du kopierar min blogg, header, text. 
****skabbbbbb

Börjar faktiskt bli lite tagg inför ikväll nu! Tror att jag kan ha löst mitt klädproblem hehheh! Bojkottar klänning alltså, soft. 

Nej nu ska jag köre och hämte upp nänsen&Jespisen!

Nu kör vi!dooooooooooooot

thoughts 2010-12-30 13:36:55
Jag är totalt lost och new years eve gör mig förvirrad.

caaandy

things 2010-12-29 18:15:00

mån-tis

thoughts 2010-12-29 16:04:29
Sthlm med Kennie mån-tis. Mycket skratt, mycket skoj! hon är så jäkla.. ja vettefan, hon har inget lokalsinne, tänker inte på vart hon går, tänker inte på att hon säger saker om folk så dom hör, tänker inte på att hon slår alla med hat-bagen, tänker inte på att hon kanske ska ta det lite lungt istället för att tränga sig fram och "HEEEJ! eh..ojdå.."  Men det är bland annat det man gillar med henne. Min lilla kennie bennie.
Spelade in några filmer igår på super-roliga båten heheh
Tappade mitt kort i måndags i sthlm, har tydligen fått det nya idag, wie.

Imorgon är det nyårsafton, och planerna är ännu helt luddiga. Inte äns någon klänning har jag så funderar på att gå emot allt det här med klänning på nyår och gå naken. JAPP
Får se hur mycket adam gillar den idén dock.

float on Cloud 9

thoughts 2010-12-25 11:55:07Jahapp. Julafton är slut, men jag har inte äns fått hälften av mina julklappar. En del är insnöade nere i stugan hos m&m'sen, och det är ju då dem med. t r å k i g t!  & nej jag bryr mig inte bara om sakerna som det kanske låter. Vissa personer lyckades iaf göra mig jävligt besviken - vilket jag ännu är. "Jag tänkte ringa men... det blev inte av"  ahaa okej, då förstår jag. eller inte......

Fick bland annat mina easytone's igår, wiiie. Vill tränatränaträna!
Hoppas verkligen att Adam kommer hit idag, saknar honom såå mycket. Det är lite konstigt att vi saknar varandra så fort vi inte är med varandra, eller ne. Det är mysigt! Han får mig så glad, min lille fiskpinne. hehehhe

pyss

kreativa jessica

thoughts 2010-12-24 14:08:25


fint va?

Väntar på maten nu, är sjukt rastlös.
M&m'sen är insnöade så verkar inte bli någon jul med dem idag. Trisst?  svar ja!

njut va mina vackra bilder, ciao!

&   G o d    J u l

hungrii

thoughts 2010-12-23 10:28:37Adam sover så jag snodde hans data ett tag. Fattar inte hur människan kan sova till 12 V a r j e dag. Jag är typ glad om jag sover till 10! hehehe

I tisdags träffades jag,nanny,elin och majsi för lite middag och mys. Mumsi. Sen kom älskling och hämtade mig, vi fetta oss och såg tv. På onsdagen drog vi på max, feeeet frukost! Sen fixade vi alla julklappar adam behövde och sen drog vi till när.  Han är söt, kan vara de sötaste. Jag vill bara ha min julklapp så jag får veta vad det är.

Nej jag är hungriiiiiiiiiiiig, så nu ska jag väcka adam på något sätt och tvinga han gå in och äta frukost med mig! (jaaa vi sover ute på marken i 22 minus)

ciao!


weeko

thoughts 2010-12-20 18:09:34

 

Armbanden är från weekday, och dessa ska jag spana efter i stocholmo på måndag!
Längtar efter sommar, då man kan slänga på sig shorts och ett linne utan att frysa det minsta. Nu hade jag fryst ihjäl om jag inte hade haft min filt, hehe.

Jag har kommit fram till att fettotänder ska dö, utrotas, förintas från denna jord. Vad är vitsen att få dem nu, don't get it at all. Kunde inte äns äta förut för att det gör ont i stort sett hela munnen. Knaprar alvedon som knappt hjälper.. jävligt kul. Och med min tur kan jag sätta pengar på att jag ändå kommer få dra ut minst 2 av dem.

Nu väntar jag på att bilen ska komma hem så jag kan köra 1 km hem till nanny. Lat? nej inte alls. Absolutly not!

tjiiiii

19

thoughts 2010-12-19 17:43:12Gårkvällen var en riktigt bra kväll, vi firade nanny, drog på krogen och hade så jäkla skoj. hehe. Glömde min mobil i taxin men ringde så de kom till hp med den. Hur snällt!?

Snart drar jag hem till lille näns och fikar typ. Sen ska jag hem till älskling! längtar efter honom.

breathe

things 2010-12-19 13:04:33

hårboll

thoughts 2010-12-17 18:52:32


Nu är nog varje litet prov och varje liten inlämning klar. skönt! Tänk att vi snart bara har en termin kvar sen står vi där på vagnen är och lyckligast i världen för en dag, Minsann.
Kvällens planer var tydligen inte några planer så nu drar jag ut på äventyr. (typ, eller nä)

tjingeling!

Grattis fina vän

thoughts 2010-12-17 17:56:16


15 / 12

thoughts 2010-12-15 21:10:00


Efter att ha nästan glömt bort att jag har hål i örona köpte jag ett par enkla små silverörhängen att ha i jämt. Fint!

Stan idag med Kennie. Jag gillar henne. hon är en av de bättre in my life. Högt upp i toppen ligger hon, min kennie.
Köpte lite julklappar, hittade p e r f e k t a  julklappen till adam iaf. Jag gillade den mucho. Måste bara hitta till bror och m&m'sen sen äre klart!

Städat mitt rum, snott brors högtalare med lagom härligt ljud. eller jag fick dem!! okejråå..nästan..

Jag är övertaggad till lördag. helt insaaaaaane

Black Eyed Peas – The Time (Dirty Bit)

stort s

things 2010-12-13 12:22:31vill ha. 
Ingen skola för mig idag, försov mig med stort s och sen orkade jag inte, helt enkelt.
Ikväll ska jag till Adis.
Imorgon kommer vi förövrigt ha en månad tillsammans. Undra vad vi ska hitta på då?

 

edit; Nanny påpekade att jag hade skrivit försov med med stort s. Vart fick jag s ifrån? märks kanske att jag var lite...trött?

edit 2. nu blev det visst medx2. vart är min super clever hjärna?

konstigt inlägg

thoughts 2010-12-11 11:43:21
Skriver för att sen ta bort. Skriver på nytt, tar bort det igen. Skriver på nytt igen, tar bort det även den gången.
Vet inte alls vad jag ska skriva. Vet inte alls varför jag äns ska skriva nu. Igår somnade jag sjukt tidigt. Slöt ögongen och jag försvann på 2 sekunder. Skönt? svar ja. Tror att min kropp behöver liksom ingenting. Tror att jag behöver ingenting. Drömde en massa konstiga drömmar också, i en skulle vi flytta till Italien och kollade på ett sjukt stort hus som hade tre våningar och jag skulle få en hel våning för mig själv heheh. Fast sen helt plötsligt låg huset i östergravar och det var inte så pjåkigt de heller. nä blä.

Nu ska jag äta frukost. Sen vill jag röra på mig, så tror jag vet e - x - a - k - t  vad jag ska göra. Kanske, väldigt kanske. 
Jag vill komma på något riktigt bra som jag kan önska mig till jul, men gör jag det? näää. Men till min födelsedag, då ska jag önska mig en stor fet säng!