Jessica Westerman

jason derulo

2010-01-30 12:33:25



grymt bra låt.. så ni vet, tänkte ja lite sådär!

mitt ben gör så ont, typ skär/dunkar.
- but who cares?


topshop

2010-01-28 13:10:41



one kind of love


Någon som skulle kunna tänka sig att köpa det här till mig ? morgan ? inte.. ?

migrän är min kärlek

2010-01-27 21:12:49

heyho

Den här dagen har varit grymt jobbig. Var på friluftsdag, åkte skidor. Tror ni jag för en gångs skull lyckades att inte ramla? nopp. Jag lyckades på något sjukt konstigt sätt och det är bara maja som vet hur det såg ut. Haha säger jag bara! Och den där grejen innebar att det inte gick att kolla på lägenheten klockan 3, så fick göra det imorgon ist. skojs.. Dagen slöt iaf med att jag fick min lovely migrän. Mådde sjukt dåligt + illa. Trodde nästan det skulle ske en liten olycka men icke (tack o lov för det!!) Somnade på en gång när jag kom hem och vaknade med min "efterhuvudvärk" Vill bara lägga mig igen, men nu måste jag läsa ut min svenska bok. Ska redovisa om den imorgon och jag har inte äns läst halva! HE HE

Skippar sävefesten imorrn, inte värt det när det inte verkar som det är något kul folk som ska dit, at all.  Tror jag ska mysa med min sötnos ist! känns faktiskt mer värt till 100% + att vi ska bada.

En sak är jag glad iaf för, och det är för att jag fick mitt spel jag beställt!! :D jiho, har redan prövat det och ja är en aning besatt. (a) Nu kommer jag sitta och nörda the sims 3 all min lediga tid.. haha not!

nu måste jag börja läsa..  jiho 300 sidor here i come!



huuuuuuuuuuuum ?






liiiten jessica

lägenhet ?

2010-01-26 19:47:12
Jihoo, imorgon blir det att kolla på lägenhet.. det bådar gott!
lite glad sådär., lalala*
snacka om att jag har vart sur på mig själv idag. Vi slöt tidigare eftersom att läraren inte var i skolan. jihoo tänkte jag! Så tänkte jag ta 10 över 11 bussen. Jo och vad gör jag innan? Låser in min nyckel I mitt skåp. Jag fick springa runt i skolan i TVÅ hela timmar innan jag fick tag på studiehandledaren så HAN fick låsa upp det.. kom hem mkt (typ 3 timmar) senare än vad jag skulle gjort och fick stressa mig igenom alla saker. LYCKAT
Med tanke på att jag hann vara på en halvtimmes lektion idag käändes allting sjukt onödigt. GAAAAH



Går morgan på någonting tro? who knows....

i like i want i need

2010-01-25 19:59:04



check !

jag skulle ha lyssnat

2010-01-24 20:55:42

Haha kom precis på världens fulaste sak. Varför klaga på andra om man själv är/gör likadant? hmmm...
Jag tänker inte ta skit, från någon mer. Folk som inte fattar när dom behandlar andra illa vill jag inte ha ett piss att göra med. någonsin.
  För det finns faktiskt dom som bryr sig, och dom är guld värda.



Och med det här tänker jag säga godnatt!



summer, please?

2010-01-24 19:57:24




ge mig en varm sommardag och ice tea nuu

sjuuuuk

2010-01-24 17:11:51
Hela dagen har jag typ legat antingen med datan eller teven. Vaknade imorse av ett riktigt äckligt illamående. Ja det blev som det blev och min mage har gjort såå ont hela dagen. plus att jag knappt ätit något idag.. Men nu är runsi och handlar lite, så snart kommer han hem med cheerios, mjölk & blåbärsoppa. Då ska det ätas (om jag nu klarar av det)  

morgan borde börja dansa. Typ street,hiphop eller breakdance. Är 100 på att det är hans grej, han har inte fattat det än bara!


dags för mat .. pusshej!




Hihö, ibland har jag och morgan skojjsiskojj! (okejdå.. typ Alltid)

240110

2010-01-24 15:33:16
Nu är gurkis begravd..Jag la in henne i en handduk, och sen la jag in en liten lapp till henne. Vad som står på den är det bara jag och gurkbit som vet.. Sen satte jag hennes lilla hus över henne, så hon ligger i det. Precis som hon alltid gjorde förut. Känns så sjukt att det gick så fort.. Det är alldeles för tomt i köket. Alldeles för tyst..  Hon är iallafall på ett bättre ställe. Försöker jag iaf trösta mig med..


<3

Topshop - Heels

2010-01-23 18:49:19



Är hemma hos morgan. Det är mysigt. Har varit datanördig och tagit med den hit. Så vi kan se film i morgans rum, mysigtmysigt.  Föresten, ta en titt på mmorganjessica.blogg.se vi har inte varit så aktiva. Men ska bli ändring på det!

Igår var det krogen som gällde. Jag hade så grymt kul! Utgång nästa helg med? I Think so!

Sitter nu inne och kollar på topshop. Jag har fallit en aning för den sidan. 




jag tyckte skorna var svin snygga. Morgan total dissa dom.. såå jaa? smaksak

ciao for the day

gurkbit - kind of minnesinlägg. lite små töntigt sådär!

2010-01-23 13:43:53

gurkis finns inte mer. Hennes kropp, men inte något liv. Känns konstigt.. Vad ska nu kraffsa runt ute i köket? Vem ska börja pipa när man öppnar kylen? Alla dom där sakerna som alltid funnits där. Nu finns inte äns en bur kvar. har funnits där i 6 år, 6 år är sjukt länge. Det är inte så konstigt att man fäster sig. Att förlora någon är hemskt, människa som husdjur. Och jag hatar den här känslan. Är iallafall glad att jag hade henne i knät hela dagen igår, sista gången. Den hade kramper, var förlamad i ansiktet. Jag tyckte så synd om gurkis, men kunde inte göra något. Jävla känsla. Det känns som att det är mitt fel, men det är det ju inte. Den var gammal. Jag har inte äns vågat gå och se på den nu. Snart ska vi ut och gräva i snön och begrava den. Undra hur det kommer gå.. ? asso shit, hur kan jag bli så nere av det här.. Jag är alldeles för känslig. Det här inlägget är bara stört. Och det är inte mig. Jag är inte den ledsna personen. är inte, vill inte. 




haha, jag fick min smarta ide att eftersom att morgans degusar badade i sand, kanske marsvin också gör det(vet inte hur jag fick för mig det men iaf) Så jag satt han i en liten kartong, hällde sand över gurkis. Men börja han hoppa runt? nej, han satt där med all sand på sig och titta på mig som att jag var dum i huvudet ungefär



Omöjligt för dig att inte välta ut och kladda ner allting



solning på g





vem ska jag nu se på tv med när jag känner mig ensam... ?



eller sitta ute med dom första varma vår dagarna... ?

tonight

2010-01-22 18:51:40

Vad ska jag ha på mig ikväll? Kör nog på lackleggings kavaj och något linne. Eller? hum..

just nu är jag inte taggad för fem öre, på grund av det där. Känns som jag överdriver.. Men en sån liten varelse kan ta Mycket plats i en.. och det har du lyckats med, helt klart du får inte försvinna.. min bebis..<3  

Imorgon blir det första jag gör ringa till veterinären. Och om dom inte har öppet imorgon heller blir jag fan SUR. Vad är gotland för SKIT ställe egentligen? Måste åka 23935 mil för att fixa en grej. Seriöst SJUKT, när det kan handla om liv och död.

Nej, nu går snart min buss så måste springa.
pusshej ha en bra kväll för det ska jag iaf försöka med!

220110

2010-01-22 15:10:11
Dina sista andetag... i will be there <3

Önskar den här dagen inte fanns. punkt

new computer !

2010-01-21 21:03:45

heyho

Gissa vaaad? Jag har köpt en ny data! Den är najs så nu KAN jag vara inne på datan. Skönt? jajamen.

Är med älskling, han är söt. På min födelsedag fick jag ett gaalet sött silver armband av han + att han bjöd mig på isola bela. Det var riktigt gott! Bion blev tyvärr inte av, men kanske nu i veckan? Skulle tippa på det! finns ingen bättre än morgan<3
fick också en ipod & massa pengar!

Dock ganska synd att "tjejkvällen" på lördag blir inte av nu, men senare och då kunde alla så det blir perfekt!

Jag är taggad inför imorgon. Min krogdebut! Jag ska ha galet kul! jag SKA :)

lite bilder;



från restaruangen

lite av det jag köpt, väst med "nitar" och världens mysigaste kofta!



wierd min jaja

guess who?

2010-01-18 22:31:16


mmmmmmoooooooorrrrrrrrggggggaaaaaaaannnnnnn