Jessica Westerman

tortELINiiiii

thoughts 2010-09-30 21:42:22



jag tror nog att jag ska gifta mig med dig

running

things 2010-09-30 17:53:59




Jag börjar bli sämst på att skriva här märker jag. Men har inte vart på humör! men nu känner jag att det börjar komma tillbakaaa, hiho.  Igår var det orientering som gällde för hela slanten. Det tänker jag beskriva med ett ord: KALLT!!  Sen måste jag tillägga att jag och maja var lagom glada att vi bara sprungit åt helt fel håll en gång, men när vi är klara med det och ska gå tillbaka där bilen är.. går vi vilse? kommer ut i en rondell och har först ingen aning om vart vi är. lyckat? Jaman! tog oss 35 mins att hitta tillbaka vilket egentligen kanske skulle tagit..10? (och ja, vi fick fråga en gubbe vart vi skulle också..he he)

Har varit ute och sprungit idag ocksåå, känns grymt!! Och nu ska jag göra mig iordning lite för att åka till morm&morf och deras nya stuga som de "flyttade in i" igår, aawesoome!

with or without you

thoughts 2010-09-28 18:30:19



Jobbiga två dagar. Gårdagen kan nog ha vart den sämsta på riktigt länge, minns inte äns när jag var så ledsen sist. Fattar inte hur man kan göra så. Fattar inte hur jag ska kunna förlåta? om jag nu äns ska det. Jag vet ingenting.  Och sen som idag om någon sitter och klagar på någonting jag säger,gör och om allt bara är fel. Tror ni jag har något tålamod nu? nej det brister på 1 sekund. Det är verkligen inte rätt tillfälle.

På bara 1 minut gick allt från bra till botten. Jag vill inte vara deppig,ledsen,nere,tyst och sur. Det är inte jag, verkligen inte jag.
Jag önskar på ett sätt att jag aldrig fått veta något bara



Nu ska jag försöka jobba lite matte, annars blir det jag som får ett straff av elinpelin imorgon. Men jag hoppas inte hon städar och pluggar sitt, för då ska hon få ett Grymt straff av moi!

Hemma från Lettland

thoughts 2010-09-25 11:21:23


min idol



bra kvalle

moi,daviid et elin

Här är vi taggade på festen letterna fixat, tills polisen kom doock


eh, hej!





vad är det hon mäter egentliiigen?


Hemma! från klassresan i Lettland som har varit; konstig, S p å r a d, Jobbig ( det minsta vi gått enligt min mob är 4 mil/dag, inte min grej riktigt) omättande,bråkig, knasig, spännande, och riktigt skooooj, iaf på kvällarna.. haha och UTmattande.
Bästa var iaf Riga!

Och vilken grym känsla att få komma hem sova i sin egen säng och duscha i en dusch där vattnet inte luktar konstigt.

Ikväll kommer favoriter hit, vi ska ha en myskväll. wiiie!

längden spelar väl inte roll.. eller?

thoughts 2010-09-17 16:24:32


Okej, fredag. Kan det betyda att den här jobbiga veckan med sjukdomar och grejer kan vara slut? Helgen ser ut att bli great iaf. Utgång imorgon.. någon taggad liten tjej? jaaaaa!
fast jag är inte liten, eller jo, det är jag väl. men inget märkvärdigt liten?  Egentligen fattar jag inte grejen, ska man gå runt till alla andra:  ah..du är såååå stoooooooor!  Jag H a t a r  kommentarer om min "storlek". Egentligen är det väl samma sak att säga till en smal och kort tjej att hon är liten som att säga till en stor och tjock tjej att hon är Stor. men man får inte säga till stora människor att dom är det? Inte för att jag vill det heller men.. kooonstigt!
Så ser iaf jag det. Det är tröttsamt att hela ens liv fått höra att man är liten :)

Haha i lekis,ettan och tvåan minns jag att alltid samma tjej fick vara "huvud lucia" För att hon var längst. Och det tyckte korta lilla Jessica var såååå oträttvist..

På söndag drar vi

thoughts 2010-09-15 14:42:25

Ska alldeles snart dra till bussen, sen blir det myskväll med Maja och Kanske Elin&Camilla. Ska hyra film, köpa massa gottis och sen sitta med mjukisar och bara ha det braaa..he he!  Lediga imorgon, wiiiho!

Det känns grymt att våran tvättmaskin gått sönder och Precis lagom till Lettlands resan också.. Allting har alltid så bra tajming för mig!! Äh, vafan. Jag får väl gå naked helt enkelt

seee u

 

Cheap Monday

clothes 2010-09-14 20:06:10



Ett av köpen från sthlm. Oversize linne!

Nu ska jag ta min kopp te för att lugna halsen med sitt hostande och kliande och sätta mig framför mitt första idolavsnitt för i år. Melker har hostat blod, hoppas verkligen inte jag får göra detsamma! Med tanke på att allt annat har vi exakt likadant.. 

Nej jag ska ha lite tur och bli friskis. 
Kiss

0,2

clothes 2010-09-14 14:52:35



Skor - Nelly, tröja - cheap monday (liiike it mucho) byxor - Hm, Smycken - hm..nej jag hade visst inga

Uääk vilken jobbig dag. Vaknade och halleeluuhja, febern var borta! åkte till skolan trots min grymt jobbiga hosta och förkylning. Var där en timme sen gick det neråt.. åkte hem ist och har tillbringat dagen med att legat och sjukat mig i sängen. Har dock ännu lite feber.. Exakt 0,2 grader. Det ni!! 
Lyckades även glömma min plånbok i skolan, som tur var hos mats.. när jag är sjuk har jag ännu mindre koll än vad jag har annars = baaaaaad

Har typ ingen inspiration idag

siiiick

thoughts 2010-09-13 17:34:47



Åh, så jäääääkla kul att ha feber hosta och vara förkyld. Plugga skiter jag i ikväll, orkar inte. Nu ska jag lägga mig med en film och sova gärnet. Imorgon tar Ekonomiarna Spex foto eftersom att vi åker till Lettland på söndag. Hoppas på att det kommer bli en riktig pangresa!

Trots att jag är sjuk, är jag glad. Om det inte vart för det hade allt vart perfekt nu.

Hörs sen

Hoffmaestro x 2

things 2010-09-12 11:01:26



men den här ugglan var det typ, love at first sight! Kunde inte låta bli att köpa halsbandet..

Sthlms resan var aawesome! grönan och hoffmaestro.. vilka vi typ missa(hur vi nu kunde göra det) såg de sista 20 minuterna av.  Citerat; Snubben; "Så ni åker ända från gotland,. för att se Hoffmaestro.. och ändå sitter ni hellre under öltältet när dom har spelat i 45 minuter.. ? vi, VAA!? har dom börjat!?!  *springer iväääg*"

Nu har jag ont i halsen, hoppas det bara är för att jag skrikit.. om det nu kommer 2 dagar efter haha.
typ första gången i bergochdalbanan.. JAAAAAG VIIIIIIIIIIIIILLL IIIIIIIIIIIINTEEEEEEEEEEEEE!! med världens panik.
men sen var det svin skoj, så åkte om och såå, Haha! rädd i onödan, har nog ärvt det av mami. haha igen

Lördagen gick heldag till shopping, wiiie
Nu ska jag hoppa in i duschen sen tillbringa dagen med min mattebok

Hoffmaestro

thoughts 2010-09-09 19:36:06



Packar,städar mitt rum(behövs VERKLIGEN) med hög musik, tvättar och pluggar... duktig tjeej!
Imorgon drar jag och mina tjejer till sthlmoo, det ska helt enkelt bli Grymt. Taggar till grönan och hoffmaestro imorgon kväll och lite shopping på lördag! ooohlala. Samtidigt som vi får sällskap av en liten nänsi!  Nej jag är nästan för glad att skriva här. haha? Tänk hur glada vi var när vi skulle åka till magaluf? den känslan var underbar. Hiiihi.

Idag var det skolval, dök sverigedemokraterna upp idag? nej. gjorde dom det igår? nej. Lär dom göra det imorgon? knappast. Dom kan inte äns komma till en skola och berätta hur dom tänker och vad dom står för. Antagligen för att det blir en viss.. "stämning" eller typ uppror eller vad det nu hade blivit på någon skola. Men vafan, varför ha ett parti i riksdagen som inte äns kan visa sig? ska dom sitta där och vara hemliga om dom nu kommer in. Nej blev sjukt irriterad på det, ville ju höra hur dom tänker om saker och blablabla.. men nej, får fortsätta att inte fatta. Och tycker det är jäkligt konstigt att dom ändå kom trea i cpg's röstning.
Aja lärde mig iaf en hel del om politik kändes det som.

Nej nu ska det glada frågetecknet fortsätta med sitt.
kiss!

HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]
HOFFMAESTRO – Highway man 

är det här det man kan kalla happyface?

thoughts 2010-09-07 20:31:05

Tisdag. Jag fick matten igår, måndag. Och jag är less på den. less på de tråkiga siffrorna och de jobbiga,kluriga och konstiga svaren. Men jag ska stå ut, och jag ska klara kursen. Lika bra att göra den nu än sen. om jag nu ens skulle behöva det sen.. har ju ingen aning om vad jag vill utbilda mig till..åååhh.

Lördagen var iaf riktigt kul. Spåra lite, men värt var det.

Jag var grymt glad.
Kolla bara Melkers fina bild; heheheheh




Min tå ser svin äcklig ut. Och efter idrotten idag skulle jag vara smart och sätta en plastpåse runt foten så det inte skulle komma vatten på min kompressor grejj(?) på tån. Satte en hårsnodd runt. När jag kom ut ur duschen var hela påsen full med vatten så tån badade mer eller mindre. Ännu en osmart idé av jessica.


ett ganska ointressant inlägg, om jag ska vara ärlig.

kavaaaaj

clothes 2010-09-03 21:11:32





Den här snyggingen från H&M kom med posten idag! Gillar den skarpt. 
Imorgon blir det fest i melkers stuga, hoppas bara min tå tillåter det!

Next; äta chips och lutar mot att titta på how i met your mother

nighty

poooor moi

thoughts 2010-09-03 21:04:02



stackars lilla tååå, och stackars mig. Går just nu på alvedon, började värka för mycket så klarar mig inte utan det. Gjorde iallafall ont så in iiiiiii! Lilla operationen blev inte som ja trott, slöt med att dom tog bort hela nageln ist för en liten bit. uääk! Han råka även trycka sprutan genom min tå..känns hur bra?!  ne juste.. inte alls. 

Marble Wedge

clothes 2010-09-01 16:34:02


Nöjd är rätta ordet. Gryymt sköna också. Längtar tills på fredag när dom gjort mini operationen så jag ä-n-t-l-i-g-e-n kan ha andra skor än typ converse, speciellt när jag går uut. iiihiii!

Förresten. Är det bara jag som är stört trött på min header? nej, trodde väl inte det. Borde ta tag i att göra en ny inom kort tid. hm..  nu ska jag slänga upp rumpan på cykeln och möta m!